Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ПортугалецКамикадзе написа:Готови ли сте за обрат?!Ще има до края на деня, бъдете сигурни!
RIR написа:Това с Газпром ако беше вярно, вчера Батков нямаше да е на коктейла с Милер. Явно Гърнето нещо се е изцепил на пияна глава пред журналист от Спортал.![]()
Както и да е, на мен ми е чудно, че се радвате на Лупи. Нали преди 5 години искахте да се разкара и никога да не се връща. Знам, че ТИТАН наистина са нещо ужасяващо, но дали си струва да се заменят с Томов? Сори, ама тия приказки с 50 бизнесмени, които искат да помагат и т.н. са много сладки, но изречени от доказана мента като Лупи аз лично не им вярвам. Да не се окаже, че тия дни пак ще има вижение по делата с него и да ревнат всички червени, че ето как държавата веднага се задейства да пречи на ЦСКА.
В крайна сметка аз не виждам нищо лошо да си стъпите на краката, особено ако си върнете всички дългове.
А някой разрови ли нещо относно заложената емблема при КТБ?
Adramelech написа:Кировец написа:Ако трите вести за новите собственици, за Стойчо Младенов и за Газпром се окажат верни, тогава ще е тотален делириум и невероятен спек за 100 годишнината.
Както беше при идването Г.Г., на Стоичков, после на хората на Лупи... Такова спичане лиКак виждаш Газпром да дойде в клуб, който нито играчи има, нито треньор има и е пред закриване
В кое ЦСКА ще идват, в ТИТАНичното или в ЦСКА 1923
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта