Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 29 мар 2016 00:21

fcb_bg написа:
1982 написа:
HoUs4oOL написа:
1982 написа:Ти нали си падаше по религиозните (теократичните) държави, или се връткаш, как ти е удобно ??! Май важно е само съответната държава да е московски слуга ....

Аз съм безгласна буква, в случая Асад беше направил това, на което западните демократи държат най-много, но не беше достатъчно, щото Асад не е от нашите ''кучи синове''.

Тоя Асад направо светец, кога ще го канонизират, има ли насрочена дата ??

Не е светец, ама държавата му беше китка за различните народи и религии в сравнение със съюзника на САШ - Саудитска Сатрапия. Обаче не поиска една тръба да му мине през държавата и вече стана сатрап. Ма ние знаем какво става кат САЩ свалят сатрапите. Справка - дори Ердоган си позволява да дърпа речи на ЕС, а я го виж колко кротък беше около протестите на "Таксим" и какво му говореше тогава Меркелица. Ся му ходи на крака в палата в Анкара.

Тия сирийци, дето излязоха на протести, за тръбата ли протестираха ?? ..... а, да, забравих, на тях им плати САЩ ... :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 мар 2016 00:21

1982 написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:
fcb_bg написа:Хал хабер си немаш от Сирия, пич. 3 пъти те подканих да кажеш и да се обосновеш как започна всичко(защото това не се казва в медиите и иникъде изобщо), но ти НЕ знаеш!

18 пъти го написах, да си чел.

Ама на вас не ви изнася темата с протестите срещу диктатурата на руската пионка - Асад.

Брей, я дай линк към 1 от 18-те ти поста да видя кви си ги натворил.

Дори в поста, който си цитирал, го има.

Де е линка бе, муцка? Не виждам, я го пусни пак.

Протести, думата "протести", не я ли срещна досега някъде ??!

Аз не ти ща постове в 1 изречение за началото на войната в Сирия. ИСКАМ 20 абзаца текст, обосновано и с факти да кажеш, КАК и ЗАЩО започнаха сирийците да се избиват помежду си! И СИЛНО се надявам да ДОКАЖЕШ, че няма външна намеса!!!! Нещо НЕЯСНО!?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 мар 2016 00:22

1982 написа:Що, с Русия искаш ли да имаш нещо общо, тъй като и тя изтрепа сума народ по разни войни ??! Или пак вадим двойния аршин ?!

И да искам, и да не искам имам общо и с Русия, и с България, през последните години обаче разбиранията и вижданията ми се припокриват повече с действията на Русия и по-малко с тези на запада.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 мар 2016 00:24

1982 написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:
HoUs4oOL написа:
1982 написа:Ти нали си падаше по религиозните (теократичните) държави, или се връткаш, как ти е удобно ??! Май важно е само съответната държава да е московски слуга ....

Аз съм безгласна буква, в случая Асад беше направил това, на което западните демократи държат най-много, но не беше достатъчно, щото Асад не е от нашите ''кучи синове''.

Тоя Асад направо светец, кога ще го канонизират, има ли насрочена дата ??

Не е светец, ама държавата му беше китка за различните народи и религии в сравнение със съюзника на САШ - Саудитска Сатрапия. Обаче не поиска една тръба да му мине през държавата и вече стана сатрап. Ма ние знаем какво става кат САЩ свалят сатрапите. Справка - дори Ердоган си позволява да дърпа речи на ЕС, а я го виж колко кротък беше около протестите на "Таксим" и какво му говореше тогава Меркелица. Ся му ходи на крака в палата в Анкара.

Тия сирийци, дето излязоха на протести, за тръбата ли протестираха ?? ..... а, да, забравих, на тях им плати САЩ ... :lol: :lol:

Не, не, ТИ ще кажеш КАК започна всичко!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 мар 2016 00:25

fcb_bg написа:Аз не ти ща постове в 1 изречение за началото на войната в Сирия. ИСКАМ 20 абзаца текст, обосновано и с факти да кажеш, КАК и ЗАЩО започнаха сирийците да се избиват помежду си! И СИЛНО се надявам да ДОКАЖЕШ, че няма външна намеса!!!! Нещо НЕЯСНО!?

Ей сега ще си загубя времето и ще ти напиша научен труд по темата .... по нощите.

И никъде не съм писал, че няма външна намеса в Сирия - мешат се всички, и Русия, и САЩ, и Турция, и Саудитска Арабия, и ЕС ..... само че на теб ти е удобно само за САЩ да се пише, за това е целият ти напън.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 мар 2016 00:27

1982 написа:
fcb_bg написа:Аз не ти ща постове в 1 изречение за началото на войната в Сирия. ИСКАМ 20 абзаца текст, обосновано и с факти да кажеш, КАК и ЗАЩО започнаха сирийците да се избиват помежду си! И СИЛНО се надявам да ДОКАЖЕШ, че няма външна намеса!!!! Нещо НЕЯСНО!?

Ей сега ще си загубя времето и ще ти напиша научен труд по темата .... по нощите.

И никъде не съм писал, че няма външна намеса в Сирия - мешат се всички, и Русия, и САЩ, и Турция, и Саудитска Арабия, и ЕС ..... само че на теб ти е удобно само за САЩ да се пише, за това е целият ти напън.

Русия къде се меси в Сирия, когато САЩ подканяше НАТО и ЕС за нахлуване в тази страна въз основа на (впоследствие оборени) хим. атаки?!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 мар 2016 00:35

Другари, да попитам, как се става руснак, че ме е срам от някои българи пишещи във форума и българските политици и водената от тях политика :!: Искам и аз да стана достоен руснак 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 мар 2016 00:36

fcb_bg написа:
Thsmith написа:
fcb_bg написа:=
Що бе!? Я ни разкажи каква е всъщност Опозицията? Какви са им вижданията за Сирия, ако поемат управлението, я кажи!

Who cares? Обективно казано, за нас и за запада значение има да идват евтини суровини от БИ и талибаните да си седят там. Това е всичко. За Русия значение има да не идват суровини, а още повече евтини и ако може да дестабилизира Европа с повече талибани. Никой не го интересува какво ще правят в сирия и как ще живеят техните талибани след като целите се осъществят.
Ясно е, че това няма как да бъде казано публично и всички се правят на много загрижени за талибаните и страданията им, а иначе всеки си гони интереса.

Айде пак Русия виновна. Ти нещо пийнал ли си? А за косоварите мигранти в ЕС, пак ли е виновна Русия?

За Косово, моя човек затвори границите и не пусна бежанци. Това беше май след като ви отказа въздушен коридор и изпъди няколко дипломата :lol:

И в какво ги обвинявам? Казвам откровено какво искат и едните и другите.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 мар 2016 00:41

CTAHKO написа:Другари, да попитам, как се става руснак, че ме е срам от някои българи пишещи във форума и българските политици и водената от тях политика :!: Искам и аз да стана достоен руснак 8-)

1. Закачи един килим на стената
2. Сложи пред себе си бутилка водка
3. И една (подчертавам една) кисела краставичка.
4. Съблечи се по потник
5. Сложи си каскет на главата
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 мар 2016 00:42

CTAHKO написа:Другари, да попитам, как се става руснак, че ме е срам от някои българи пишещи във форума и българските политици и водената от тях политика :!: Искам и аз да стана достоен руснак 8-)

Най-лесно става, ако някой от родителите ти е гражданин на РФ или е имал вътрешен паспорт от СССР, другия вариант е да се ожениш за гражданка на РФ, ама доколкото знам, ще трябва да се откажеш от българското.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”