Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: УСПЕХ МОМЧЕТА ! И ДАНО ГОСПОД ДА Е С ВАС !

Мнениеот mormona » 25 авг 2009 03:26

Къде го замесвате Господ в тия нещаа... :o :o :o Каквото е писано ще стане ... в тоя тон да го кажа.Не се дръжте сякаш живота ни зависи от това.. ще играем до Декември в Европа.Споойно.Стига с това нахасване сеедно сме пред народноосвободителна война или още по - голямо нещо , война на религиите.. Християни - Мюсолмани..
УСПЕХ УТРЕ - да не каже някои ненорамлен , че мразя ЛЕвски и сам псевдофен.Призовавам към умереност.Да няма истерия ако отпандем и да има заслужена радост ако ги елиминираме !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Трите отбора до Коледа в Европа?Защо не?

Мнениеот paceto » 25 авг 2009 03:27

Добавят се чак в края на годината смисъл след краят на този сезон за Лига Европа или Шампионската лига тоест след финалите им.
Може да се добавят и след приключването на участието на отборите, но мисля, че е след края на сезона.

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2009.html
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2010.html

ПП : Миналата година
CL=Levski Sofia 32.644 (cl/QR3)
CW=Litex Lovech 18.644 (uc/QR2)
UC2=Lokomotiv Sofia 11.644 (uc/QR2)
UC3=Cherno More Varna 7.644 (uc/QR1)

Тази година:

CL=Levski Sofia 24.250 (ch/Q2)
CW=Litex Lovech 16.250 (eu/Q4)
EL2=CSKA Sofia 14.250 (eu/Q3)
EL3=Cherno More Varna 5.250 (eu/Q2)

В момента Литекс имат - 16.250
Левски - 24.250
ЦСКА - 14.250

С две думи казано : Коефицентите не мърдат за сега или поне до този момент.
Ще видим как ще стоят нещата след тези кръгове.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 25 авг 2009 04:07

Аз имим някакъв спомен, че в предварителните кръгове бонус-точките се добавяха към клубния коефициент, а към националния и те и по 1 точка за победа и 0,5 за равен, ама сега ме мързи да го търся посреднощ та да видя така ли беше. Между другото, в групите на лигата дават 4 точки не като бонус, а това е минимума, демек ако вземеш 3 - пишат ти 4, ако вземеш 5 - пишат 5. А 4 точки са 2 победи или 4 равни от 6 мача, т.е. страните от нашата черга може и да не вземат повече. Ама това са ми някакви мъгливи спомени, чел съм го някъде отдавна, ако не е и някой да ми го е преразказал, та може и да греша.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 25 авг 2009 04:10

... да , дано всичко се подреди този път и ранния неочакван гол в първите 15 минути да е за нас ... а иначе гледам че Ратко е казал че не можело два слаби мача един след друг - ха ха ха .. не така Ратко , не така - може , че и повече от два и все слаби ... не вярваш ли - ами питай наште приятелки от цска миналата година в края какъв го ядоха и как всичко загубиха ..
.... и все пак успех на наште ... освен това едно нещо ще стане ясно утре - ако Левски за втори път загуби и при това след много по добра игра от страна на Дебрецен т.е. да се потвърди усещането от първия мач , че унгарците може би не са точно от нашия калибър , то това ще означава само едно - че или нещо , или всичко във начина по който Левски като отбор се подготвя за даден мач в Европа е сбъркано - с други думи - има едни хора които вземат пари уж да разузнават , уж да преценяват , уж да правят тактики , уж да излизат в медиите с умни заключения колко бил слаб тоя или оня и , как бил отстраним и неща от сорта ... и ако след всичко изприказвано Левски се провали и във втория мач както стана миналата година срещу уж преодолими отбори , та ако това стане , то на тези спецове дипломите , ако имат такива разбира се , трябва да им се натикат на онова тъмно място дето слънце не огрява , в публична церемония на Герена .... щото за мен е повече от ясно че не може футболистите да са виновни за всичко .....
-....първо може просто толкова да си могат - ако можеха повече сигурно щяха да играят в Манчестър Сити например ...
....и второ футбола както знаем до голяма степен е игра от военен тип и много рядко някой ходи по терена и си прави квото му кефне - винаги има предварителни схеми , тактики и т.н. да не говорим че в самия мач постояно ги навикват , а на полувремето 15 минути конско им четат - ако не изпълняваш - смяна ...
..... така че с нетърпение очаквам този миг след мача , в който е дойде часът на истината за моментното състояние най вече на ръководството - футболистите си ги знаем .. ....
.... както и да е ... успех утре и само Левски

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Каквото повикало такова се обадило.

Мнениеот mistreated » 25 авг 2009 08:37

Niksyy написа:Всички живеете в общата заблуда.Да се налагат юношите добре, но отбор от 11 юноши нищо няма да направи трябва да има 1 сплав.Както има възрастни състезатели, така и млади , за да може да взаймстват по-младите от по-опитните.Левски точно това прави вижда се , че има почти всеки мач по 1 - 2 юноши, които да се обиграват.Дублиращите отбори също са за това.В мачовете със Своге(и не само , а отборите от долната таблица на калсирането в А група) трябва да играят някви мизерници като Тиберканин и други мухлиовци, за да може да ги "шитнем" в чужбина дори да сме назагуба , като цяло.Наско , го каза много ясно в момента има 1 КОШ ненужни футболисти в Левски.Еньо Кръстовчев, заслужава шанс да играе според мен.Хичко най-добре да пали за Ромъния и да не го видиме повече, че с последните изяви направо ми скъса нервите.ТВЪРДО ЗАД ЛЕВСКИ, а това , че с Достанич няма разлика е пълна глупост.Обяснете ми, как искате да видите разлика без да може този треньор да има поне 6 месеца в отбора и той да си е направил селекцията.

Не съм съгласен с теб, ОК не може с 11 юноши, но поне половината играчи спокойно може да са под 23 години. Тази възраст е предостатъчна за един играч да заиграе на високо ниво, а ние все ги слагаме за малки, за неопитни и бла бла. Как да са опитни, като нямат 1 изигран сериозен мач. Не става само и с пускане в мачове с предизвестен край. Какво като ги пусне със Своге или Ботев, ще вкарат по 1-2 гола, ще се помислят за звезди и като дойдат сериозните мачове ще се скрият.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
petkata
Контакти:

Мнениеот petkata » 25 авг 2009 08:41

Трябва да вкараме гол до 20-тата мин. и всичко е 50 на 50. Мача ще се отвори и имаме големи шансове. Незнам но все си мисля че не са нищо особено тия Унгарци и ще им покажем че сме по добри.
Само Левски Завинаги!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

Потребителски аватар
ludost
Контакти:

Мнениеот ludost » 25 авг 2009 08:55

аз искам само да си покажат играта и мисля че трябва повече концентрация пред гола.
ако това се получи ще биеме с повечко голове.
УСПЕХХХХХХХХХХХХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

milanov69
Контакти:

Мнениеот milanov69 » 25 авг 2009 08:58

И панчеревци би трябвало да отстранят Руснаците ! Все пак те се оказаха най-слабият съперник от трите (Дебрецен, Бате и Динамо) ! Е, хайде късмет на всички БГ отбори!

james75
Контакти:

Re: Гледахте ли Емил Спасов в 3-то полувреме?

Мнениеот james75 » 25 авг 2009 09:02

Струва ми се,че в академията на Литекс се работи правилно и го доказаха наскоро.Надявам се да не греша

gogo1991
Контакти:

Re: КОИ ЩЕ Е НАИ-ДОБРИЯТ ВАРИАНТ ЗА СЪСТАВА

Мнениеот gogo1991 » 25 авг 2009 09:04

GK - Георги Петков
LB - Лусио Вагнер - задължително !!! Притежава добра техника и страхотно центриране
DC - Топчо
DC - Рабех - Най-добрия защитник който съм виждал някога в Бг първенството !!!
DR - Бензукан (Няма кой друг) Минев пълна дупка в дясно
AML- Жо - според мен най-добрият ни футболист заедно с Рабех .. дано е във форма
DMC - Сърмов - Няма кой друг иначе немоа го гледам .. баси дървото поне може да стреля от далеч
МC - Бардон - Има още какво да даде ... класа си е но вече е доста тромав ..
AMR - Зе - Невероятно крило с уникален дрибъл с лекота преминава защитниците на ... Вихрен,Беласица и прочее :mrgreen: Просто нямаме друг :( А за центрирането му кфо да говоря играчите от "В" Група центрират по добре ...
ST - Ортега - трябва да му се даде шанс
ST - Еньо Кръстовчев - Същата раота като с Ортега

И още нещо за Георги Христов доскоро го защитавах но и аз си смених мнението за него .. играем без централен нападател .. най малкото не става за единствен такъв .. Лесно е да вкарваш на празна врата на Беласица и Ботев ...

Тфа е максималното с тоя състав ... а иначе според мен се нуждам от един истински класен център нападател ,дясно крило и още един класен халф който е добър и в двете фази на играта ...

Върни се в “Архив”