Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот MagicMoments » 04 авг 2014 14:17

metodito написа:Инфото откъде е? Меридиан-мач? Щото аз там го прочетох. Евала на медийките, ако е така. Щото за оставката на Мурсия пишат от мача с Локо Пд. Кой им казва да ги пишат така не знам, но... определено или е спец по медийните манипулации или е супер близо до самия Батков. Гаджев е най-добре представящият се футболист при Мурсия в трите мача досега, като повече от него търчи вероятно само Прохазка.

Да и вратарите ни нямат вина,че от 3 точни удара ни вкараха три гола.Срещу Локото СФ може да игра добре,защото те почти не минаваха центъра,ама срещу ЦСКА и за 40-те минути срещу Локо ПД разочарова.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 04 авг 2014 14:17

Betchualeng Arnaikem написа:
А играта срещу Локо (Сф) само затвърди мнението за пълна безидейност на 100-годишния Левски.

Източник livesport.bg

Някой може ли да ми обясни нещо, че не ми е ясно. Цяла България, начело с ТВ7, разбира се, говори за безидеен "Левски" и измъчена победа срещу "Локо" СФ. Аз пък видях:
1. Разнообразие в атака, а не само непрестанни балонни центрирания.
2. Два пропуска на испанците - един с глава и един с крак.
3. Извеждащ сам срещу вратаря пас с петичка към Минев през центъра на "железничарската" отбрана.
4. Второто полувреме "Локомотив" не минаха центъра до към 70-тата минута.
5. През целия мач "Локо" нямаха положение, ако не броим гениалната проява в собственото наказателно поле на любимеца на ръководството вратар - Кунчев.
6. Гол за "Левски".

И още:
Някои говорят за 2-3 месечен период, през който Мурсия е трябвало да изгради отбор. Очевидно и математиката куца сериозно на някои хора. Два месеца назад във времето е 4-ти юни. Хайде да си спомним на 4-ти юни имаше ли "Левски" треньор. Щото от това се вижда, че преди ПО-МАЛКО ОТ 2 МЕСЕЦА Мурсия още не е стъпвал на "Герена":
Специалистът е очакван на "Герена" през уикенда, но ще води отбора, след като минат медицинските прегледи на футболистите след почивката.

Статията е от 6-ти юни. Това "уикенда" означава 7-8 юни, а "след почивката" не ми се мисли кога напред във времето е било. Като имаме предвид и кога станаха ясни повечето нови попълнения, излиза че горе-долу отбелязваме 40 дни на Мурсия.

Според мен ще бъде съвсем коректно, ако ПФК "Левски" бъде прекръстен на АФК "Левски" - аматьорски футболен клуб. То, освен заплатите, в момента друго професионално не виждам.

Извод: Гонзо, Тонев, Батков, Гаджев и всички професионални и морални некадърници - вън от българския и световния футбол!
Последна промяна от gzagorov на 04 авг 2014 14:28, променено общо 3 пъти.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 авг 2014 14:18

Станахме за смях за пореден път момчета. Тва е истината , останалото е ала бала. Лошото е , че простотията не е плъзнала по ръководителите , ами е сред феновете.
Дано един ден да разберете , че тара е много хитър и подъл човек. Не случайно бяха намесили името му като един от главните мотори на "черното тото" в България . За наше огромно неудоволствие част от феновете му осигуряват нужното спокойтвие и той си играе на кукли на конци с всякакви хора идвали и си заминавали от герена .
Да истината е такава и никой не може да ме убеди в противното. Отбора е направен така , че да може спокойно да участва във всякакви странни резултати . Игра физика , тактика , кой бил менте и кой не е храната която ние дъвчем докато определени хора си "цъкат по компютърчетата" както каза чичо ви Венци вчера.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 авг 2014 14:20

MagicMoments написа:[
Да и вратарите ни нямат вина,че от 3 точни удара ни вкараха три гола.С....

Съгласен съм. Кунчев се опита да се компрометира след комични изпълнения, но не успя. Но за головете няма как да го виня. Това е вярно.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 авг 2014 14:22

gzagorov написа:
Betchualeng Arnaikem написа:А играта срещу Локо (Сф) само затвърди мнението за пълна безидейност на 100-годишния Левски.

Тоя цитат как го изкара и от де?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 04 авг 2014 14:27

Betchualeng Arnaikem написа:
gzagorov написа:
Betchualeng Arnaikem написа:А играта срещу Локо (Сф) само затвърди мнението за пълна безидейност на 100-годишния Левски.

Тоя цитат как го изкара и от де?

Вероятно сам си си отговорил на въпроса, имайки предвид, че си променил мнението, откъдето съм взел цитата. Както и да е, ясно е, че това не са твои думи, ще го променя.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 авг 2014 14:31

metodito написа:
MagicMoments написа:[
Да и вратарите ни нямат вина,че от 3 точни удара ни вкараха три гола.С....

Съгласен съм. Кунчев се опита да се компрометира след комични изпълнения, но не успя. Но за головете няма как да го виня. Това е вярно.

Гола на ЦСКА от пряк свободен удар си е негов . все пак момчето идва от Славия и знае как да пази :)) На "Овча купел" съм си купувал билет за мача с Левски от заложна къща , билетите са им от 2008 година , за разлика от фишовете на евроутбол , които са съвсем новички :))))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
злато1234
Контакти:

Мнениеот злато1234 » 04 авг 2014 14:33

zlobul написа:Станахме за смях за пореден път момчета. Тва е истината , останалото е ала бала. Лошото е , че простотията не е плъзнала по ръководителите , ами е сред феновете.
Дано един ден да разберете , че тара е много хитър и подъл човек. Не случайно бяха намесили името му като един от главните мотори на "черното тото" в България . За наше огромно неудоволствие част от феновете му осигуряват нужното спокойтвие и той си играе на кукли на конци с всякакви хора идвали и си заминавали от герена .
Да истината е такава и никой не може да ме убеди в противното. Отбора е направен така , че да може спокойно да участва във всякакви странни резултати . Игра физика , тактика , кой бил менте и кой не е храната която ние дъвчем докато определени хора си "цъкат по компютърчетата" както каза чичо ви Венци вчера.

Ами, прави си почти за всичко. Само дето тази част от феновете която му дава сигурност е управлявана/дирижирана и стимулирана финансово чрез "тарторите, лидерите, представителите, председателите" или там каквито са от НКП, София Запад, Тръст Синя България и т.н. Тези господа са толкова виновни, колкото и мустака. Не е случайно, че секна мрънкането от тяхна страна, като разбраха, че мустака ще ги добави във схемите си и ще получават парче от баницата. Мен също НИКОЙ, не може да ме убеди в противното.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 авг 2014 14:34

zlobul написа:Гонзо за да си спаси главата трябва час по скоро да замине за Бургас и да доведе Херо на гръб до герена.

"Херо", колко пъти трябва да се изплюе в лицето на Клуба ( респективно, и в нашите лица ) ... Та някои да разберете, че името му вече, по-никакъв начин не трябва да се свързва с Левски.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 авг 2014 14:34

Кунчев, че е некадърен няма спор! Казах го още, като дойде. Какво да кажем обаче за Белаид тъча ? Тоя е толкова страхлив, че рита топката с всичка сила при всяка удобна ситуация, на нивото на В група е. Да не забравяме и полета му за гола на румънеца в дербито...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”