durex написа:storm написа:durex написа:И кво излиза,че Интер е втори най-добър в света
Ми явно...
Аз като казвам,че Милан е втория отбор на Милано,никой не ми вярваше![]()
![]()
Няма и да ти повярва никой
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
durex написа:storm написа:durex написа:И кво излиза,че Интер е втори най-добър в света
Ми явно...
Аз като казвам,че Милан е втория отбор на Милано,никой не ми вярваше![]()
![]()
durex написа:Прав си колега,просто се пошегувахИначе в тази класация се вижда,че Интер е имал доста италианци в състава си едно време и почти всички са били национали,ето че и нашия отбор е бил в основата на това Италия да има 4 световни купи
acmilan написа:durex написа:Прав си колега,просто се пошегувахИначе в тази класация се вижда,че Интер е имал доста италианци в състава си едно време и почти всички са били национали,ето че и нашия отбор е бил в основата на това Италия да има 4 световни купи
Така е, ние определено нямаме голяма роля в титлите от 82 - ра и 34 - та и нямаме никаква през 38 - ма, но през 2006 Италия спечели със страхотен колектив и почти всички извикани футболисти имаха огромен принос за титлата. Лично за мен Андреа Пирло заслужаваше Златната топка тогава, но няма да почваме спорове с ювентинците на тая тема
durex написа:acmilan написа:durex написа:Прав си колега,просто се пошегувахИначе в тази класация се вижда,че Интер е имал доста италианци в състава си едно време и почти всички са били национали,ето че и нашия отбор е бил в основата на това Италия да има 4 световни купи
Така е, ние определено нямаме голяма роля в титлите от 82 - ра и 34 - та и нямаме никаква през 38 - ма, но през 2006 Италия спечели със страхотен колектив и почти всички извикани футболисти имаха огромен принос за титлата. Лично за мен Андреа Пирло заслужаваше Златната топка тогава, но няма да почваме спорове с ювентинците на тая тема
Според мен тогава главна заслуга имаше от трите гранда на Италия за Милан - Пирло, за Юве - Дел Пиеро(Буфон) и за Интер - Матераци
durex написа:Очаквам да дойде Сторм и да каже залучената фраза "Силен Ювентус значи силна Италия"![]()
acmilan написа:durex написа:Очаквам да дойде Сторм и да каже залучената фраза "Силен Ювентус значи силна Италия"![]()
Е, те са държава в държавата все пак
Всички отбори трябва да са силни, за да е силна и Италия, не само грандовете. Дано тази година направим добро Европейско
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта