Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Долгопол
Контакти:

Re: Георги Иванов-Гонзо

Мнениеот Долгопол » 04 авг 2014 23:12

Жал ми е за "Левски". Тъжна картинка...
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 04 авг 2014 23:23

За какъв втори шанс питате в анкетата?! Та това е четвърти път!? Гонзо е безгласна буква.
Подхода на бай Ганьо е един и същ вече близо десетилетие. Време е Батков да бъде предупреден сериозно - да продава клуба и да изчезва. Всички знаем, че източването на Левски е единственият му доход и точно това ни задължава да действаме.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 04 авг 2014 23:44

futbolqga написа:
Stahlgewitter написа:Вие понеже на всеки мач досега бяхте :lol:
Точно вие плюещите тука най много да сте били на някое дерби и то преди време.Ако някой от вас е бил на последното щеше да знае защо ходим на мач.
Така че ни ми се правете "нема им стъпим на тиа",защото вие така или иначе не ходите.

Хайде да не си говорим на изуст, какво ще кажеш? Да ти снимам ли билетите ми от всичките ни мачове този сезон, и абонаментните ми карти за миналите 9-10 сезона, с изключение на един, когато просто не бях в България?

И още нещо - къде беше ти на мача с Локото? В сектор Б бяхме една шепа хора, 90% от които се знаем. Може би си бил от 10%, които седяха в края и усилено люпеха семки?

Какво очакваш да ти отговоря?
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 авг 2014 00:24

Кашчей написа:
Tommi написа:
Кашчей написа:
Да, но какви лични качества може да има един осмокласник, който дори не може да говори свързано?
Всъщност и Пената не говори свързано, обаче вече се е доказал, докато Гонзо се е доказал само в несвързаното говорене!

Гонзо говори по-добре от по-голямата част от "футболните хора" у нас.

И какво казва, когато говори?

За кое?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 05 авг 2014 01:12

Stahlgewitter написа:Преди да кажете каквото и да било още,защото и това дотук не е малко,замислете се дали не прибързвате със заключенията?И това,че виете като линейки по форуми и фейсгрупи няма как да помогне за развитието на клуба.Така и никой не разбра,че хейтърството е тотална глупост.На мен също ми е тъпо от идиотската пресконференция,в която нямаше никакъв смисъл,и аз си мисля,че пак нещо не е наред,но и аз като вас не знам кое е това нещо.
И все пак не е нужно прибързано да се окачествява всеки,който е застанал начело в ЛЕВСКИ.
Оставете Гонзо да работи,дайте му някакво време и после ако не сте доволни говорете каквото искате.

Той остави ли време на Мурсия да работи? Дали той не прибърза със заключенията? Когато работиш, се оценява работата ти, а не дали се казваш Георги или Пепе.
И все пак не е нужно прибързано да се окачествява всеки,който е застанал начело в ЛЕВСКИ.
Именно! По 4 треньори на сезон си е доста задълбочено оценяване и окачествяване.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 авг 2014 01:15

Гонзо оплю Мурсия, че на 3-ия мач вече не се виждал никакъв почерк и стил с дърварите, които лично той му натресе.

Е, сега ще видим как за 3 мача Гонзо ще преобрази Левски и ще се види "почерк и стил" ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 05 авг 2014 06:58

santiliana написа:абе какво само повтаряте 3 мача, та 3 мача?!... Вие гледахте ли контролите в подготовката преди сезона? Щото аз ги гледах...абсолютно всичките...И не е необходимо да си голям разбирач от футбол, че да се усетиш, че тоя испанец беше пълен тъшак...Отвсякъде...Просто такива като него не са за нашата мила родна картинка...И ако за нещо трябва да се критикува Гонзо е това, че кому беше нужно да довежда този анонимен треньор...Като ще е чужденец, да е поне със що годе някаква визитка...А не някакъв световно неизвестен тренер, който дори и в родината си не се е задържал изобщо дълго начело на нито един отбор, който е ръководил...Такива като Мурсия ги има и тук, че даже и по-добри... Само една напомнянка- Берое ни разпиляха в контролата по начин, по който ние не сме били така дори второразреден отбор в последните 10-ина години...А испанчето с усмивка казва след мача, че е доволен от играчите в синьо...Ами значи говорим за различни критерий във футбола... И какво? Искате да го държим до май месец догодина и чак тогава да го наритаме...И чак тогава да търсим промяна...и отново загубено време и т. н. и т. н.... Но понеже една пикла написала някакво си отворено писмо до Гонзо, за да поупражнява словоредието си за предстоящите студентски години по журналистика, давай да я подкрепяме без да влагаме и грам разум за перспективата пред отбора с испанския му треньор... Лично аз стотици пъти съм плюл по Гонзо в предишния му предстой като шеф в Левски, но този път напълно го оправдавам в постъпката му...Всеки си има позиция по тази тема, разбира се...Моята е тази! Не може да не си в състояние да надиграеш Локо Пд на Герена, да се мъчиш като грешен дявол срещу Локо Сф и да загубваш безславно срещу ЦСКА и да приемаш всичко това примирено и великодушно...Истинският левскар не би го приел!

Я сега кажи, аз мога ли да те нарека пикльо ако не съм на твоята позиция?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Гонзо новия треньор на Левски!!!

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 05 авг 2014 10:08

ehh написа:
razer написа:Преди няма и 2 месеца Гонзо каза това :

"Няма да допуснем да се сменят по четирима треньори на сезон - обяви директорът Георги Иванов. - Без значение от резултатите Мурсия ще бъде тук поне до края на сезона. Договорът му е за две години, а след това се надявам да подпише нов. Треньорът трябва да се оценява след една година работа."

...а сега каква стана?

А, де? Какви ще ги говори сега?

Няма да са 4 де. Първия беше Мурсия. Втория е Гонзо, третия.. ами когато Борат реши да използва изтривалката ще дойде ред на третия. Явно Гонзо смята, че ще устиска достатъчно време за да няма време Борат да изгони и заместника му :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 05 авг 2014 10:09

ros написа:Само като се сетя, че любимата Ви песен е "Кога на Гонзо паднете..." :lol:

Дали Ви се пее и сега ;)

Глупостите, които твори сега не променят направеното от него като футболист.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 05 авг 2014 10:14

Blue1914 написа:Аз поне за себе си съм решил- 1000% зад Гонзо, ако ще и да изпаднем от първата шестица! Дал ни е толкова хубави мигове- по-добре да се проваля той, отколкото някое ядящо баница доведено ко*****ле. ;) С Боримиров имат страхотни дългосрочни планове, обаче е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Гонзо да назначи друг треньор, ако иска да не изхвърчи след няколко месеца. Добри-лоши, много трудно БГ-треньори се задържат начело на отбор повече от 1-2 години.

Щеше да си прав ако беше сигурно, че Гонзо движи нещата. Но ако не е така излиза, че е: твърдо зад номерцата на Борат. И нека не забравяме: който и да движи нещата в отбора Гонзо вече успя да излъже хората набързо.

За миговете, които ни е дал не отричам. И въобще ... ролята му като футболист на Левски и неговия принос като такъв мисля, че не се нуждаят от ... преоценка, те са неоспорими.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Левски”