way написа:Неутрален написа:Уважаеми , редактори и г-жа Русева. Имам една молба към вас, ако има поне 1 минута време ( а последните седмици има, поне според мен) коментирайте европейското по хандбал. Все пък , има любители и на тази игра, не всичко е футбол, тенис и волейбол. Моля ви, по добре кажете 2-3 думи за спорта, отколкото да се обсъждат потниците на Григор или какво правят с хавайската певачка по вилите в Австралия. Благодаря Ви !
Те да вземат и да си четат статиите ,че ми писна да чета как Луиз Енрике е треньор на реал :Д
За статиите съм съгласен - с две ръце гласувам да си ги проверяват и четат...понякога. Справка - последната статия на Мартин за Реал - пълна е с грешки, най-вече в пунктуацията. Някой трябва да обясни на Марто, че Белият балет е прякор, а не име на отбор и съответно НЕ трябва да се слага в кавички, че Депортиво е име на отбор и правилно е в кавички,на Хихон е град, името на отбора е Спортинг, а имената на градове не са в кавички, че понякога се използва тире, а не запетая и прочие....ъъъ....дребни, но недопустими за журналист пропуски....така де....