Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Челсисти, как мислите, имаме ли шансове да ви ударим на Моста? 

diplomat написа:Челсисти, как мислите, имаме ли шансове да ви ударим на Моста?
Абсолютно никакви

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
diplomat написа:Челсисти, как мислите, имаме ли шансове да ви ударим на Моста?
Моу ще клати 0-0, като ще чака едно голче от едно положение и ще е съгласен за 1-1, т.е. и 0-1 е реално и няма да попречи на Челси да стане шампион.
NOMER14 написа:diplomat написа:Челсисти, как мислите, имаме ли шансове да ви ударим на Моста?
Моу ще клати 0-0, като ще чака едно голче от едно положение и ще е съгласен за 1-1, т.е. и 0-1 е реално и няма да попречи на Челси да стане шампион.
Аз пък си мисля, че точно щото всички очакват това от него, ще стане точно обратното. Ще излезем и ще ги размажем

CTAHKO написа:diplomat написа:Челсисти, как мислите, имаме ли шансове да ви ударим на Моста?
Абсолютно никакви
Косата ще раздава лакти.

Оня келеш (който унищожи кариерата на Ицата) може да извади друг състав - с Фалкао и Марията в атака и мачът да стане непредвидим.
То и Моу може да ги изненада и да излезе без централен нападател и с трима опорни халфа 

NOMER14 написа:Оня келеш (който унищожи кариерата на Ицата) може да извади друг състав - с Фалкао и Марията в атака и мачът да стане непредвидим.
Ако пусне АДМ и Фалкао титуляри, ще ни биете на 100%!

- trokadero_
- Контакти:
Добро утро . Да минава по-бързо денят и да започва ШЛ 

Според мене е по-вероятно да се опитаме да поиграем малко, а с Арсенал да ги лъзнем по добрия стар начин-на контри. Но отборът е уморен вече, та не очаквам много.
Ако ми предложат 2 точки от тия 2 мача, ще ги взема, без замисляне. Предполагам и Моу така.
Ако ми предложат 2 точки от тия 2 мача, ще ги взема, без замисляне. Предполагам и Моу така.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага