Сигурно с Херо ще го смени. Но това не променя факта, че ръководителите в Левски са пълни АМАТьОРИ!
Ако пък сам поеме поста, направо ще падна...
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- darakchiev_77
- Контакти:
Истината е, че каквото и да направи Гоно оттук нататък загуби доверието
на голяма част от феновете. Самото му изказване по темата беше недостойно
и неморално спрямо треньорският екип. Да му се връща някой ден.
на голяма част от феновете. Самото му изказване по темата беше недостойно
и неморално спрямо треньорският екип. Да му се връща някой ден.
-
metodito написа:Големият проблем на Пепе, както споделиха и други съфорумци бе езиковата бариера. И не само тази лингвистичната, ами и онази - футболната. Просто, колкото и да казват, че си приличаме с испанците (не познавам между другото нито един испанец, така че не мога да го знам), явно на футболно ниво нямаме нищо общо. Чудих се в мача със софийското Локо какво разбират, като вика на испански.
Не е толкова сложно да се заучат 10-на испански футболни термина от играчите.
Ако пък, действително не са успели, то тогава, най-вероятно разполагаме с умствено изостанали футболисти.
Пък да не посочвам, че и Мурсия със сигурност е наизустил няколко български-футболни ( вероятно и не-толкова футболни

Проблема въобще не е в езиковата бариера.
Който от ръководството изтъкне това за основен проблем, то със сигурност, ще ЛЪЖЕ.
Проблема е, че Левски, в този си състав, има точно 3 мача... Официалните до тук.
Тоест, от около месец се обиграват тези 11-15 човека.
Несериозно е да се търси качество и резултати на продукцията.
Аз лично съм убеден, че и с тези футболисти ще можем да играем добър и резултатен футбол, но за целта, Мурсия трябва да остане поне до коледа.
И разбира се, да не бъде съботиран !
bigbonusprize написа:Сигурно с Херо ще го смени. Но това не променя факта, че ръководителите в Левски са пълни АМАТьОРИ!
Ако пък сам поеме поста, направо ще падна...
Това му е целта. Слага слаб треньор който много бързо се проваля, Гонго го гони и поема юздите. Това че всичко е на гърба на Левски не го интересува. Важен е триумфа на собственото му его. Но народа е казал: "Лаком гъз кръв сере!" (Извинявам се за прямотата).
Една съпоставка:
ДАВАШ ЛИ, ДАВАШ, БАЛКАНДЖИ ЙОВО
– Даваш ли, даваш, балканджи Йово,
хубава Яна на турска вяра?
– Море войводо, глава си давам,
Яна не давам на турска вяра.
Отсекоха му и двете ръце,
та пак го питат и го разпитват:
Отсекоха му и двете нозе,
Избодоха му и двете очи
и го не питат, нито разпитват,
току си взеха хубава Яна,
та я качиха на бърза коня,
да я откарат долу в полето,
долу в полето, татарско село.
Яна Йовану тихо говори:
– Остани сбогом, брате Йоване!
– Хайде със здраве, хубава Яно!
Очи си нямам аз да те видя,
ръце си нямам да те прегърна,
нозе си нямам да те изпратя!*
Гонзо:
-"На него и нас вас искам да кажа само - че в Левски трябва да играят футболисти, които имат желание да играят в Левски, а не да ги интересува дали ще вземат хиляда или две хиляди лева повече. През последните години много играчи минаха оттук само за пари. Не искаме повече тази грешка", заяви спортният директор на Левски.
-"Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо призова на феновете да простят на Веселин Минев."
-спортният директор на Левски Георги Иванов каза, че без значение от резултатите Мурсия ще води „сините“ поне до края на сезона.
„Няма да допуснем тази практика от последните години да се сменят по четирима треньора на сезон. Без значение от резултатите Мурсия ще бъде тук поне до края на сезона. Договорът му е за две години, а след това се надявам да подпише нов“, заяви Гонзо.
„Треньорът има пълен креди на доверие. Няма да има смени на треньорите. Смяната на треньорите пречи по всякакъв начин на Левски.
"Гонзо: Ако резултатите са плачевни, Мурсия може и да си тръгне."
Само ,че за да отстояваш мнението си се иска да имаш"топки"
ДАВАШ ЛИ, ДАВАШ, БАЛКАНДЖИ ЙОВО
Отсекоха му и двете ръце,
Отсекоха му и двете нозе,
Избодоха му и двете очи
и го не питат, нито разпитват,
току си взеха хубава Яна,
та я качиха на бърза коня,
да я откарат долу в полето,
долу в полето, татарско село.
Яна Йовану тихо говори:
– Остани сбогом, брате Йоване!
– Хайде със здраве, хубава Яно!
Очи си нямам аз да те видя,
ръце си нямам да те прегърна,
нозе си нямам да те изпратя!*
Гонзо:
-"На него и нас вас искам да кажа само - че в Левски трябва да играят футболисти, които имат желание да играят в Левски, а не да ги интересува дали ще вземат хиляда или две хиляди лева повече. През последните години много играчи минаха оттук само за пари. Не искаме повече тази грешка", заяви спортният директор на Левски.
-"Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо призова на феновете да простят на Веселин Минев."
-спортният директор на Левски Георги Иванов каза, че без значение от резултатите Мурсия ще води „сините“ поне до края на сезона.
„Няма да допуснем тази практика от последните години да се сменят по четирима треньора на сезон. Без значение от резултатите Мурсия ще бъде тук поне до края на сезона. Договорът му е за две години, а след това се надявам да подпише нов“, заяви Гонзо.
„Треньорът има пълен креди на доверие. Няма да има смени на треньорите. Смяната на треньорите пречи по всякакъв начин на Левски.
"Гонзо: Ако резултатите са плачевни, Мурсия може и да си тръгне."
Само ,че за да отстояваш мнението си се иска да имаш"топки"
Не знам до колко Гонзо разбира, че по този начин срива и малкото доверие към себе си, което са имали голяма част от феновете. Ако е глупав и не го разбира-лошо. Ако го разбира и въпреки това продължава да говори и върши глупости - още по-лошо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

На мен ми малко странно Гонзо да се оправдава с Мурсия. Както няма как аз да се оправдавам с моите подчинени,ако мой подчинен е направил грешка,защо аз не съм я поправил? Ако го виждам че не става защо не съм го уволнил на момента в ,който съм решил че не става. какво значи Гонзо казва,че не е доволен от подготовката проведена от Мурсия? Ами добре като не си доволен ,ти беше през цялото време защо не му кажеш какво искаш и очакваш от него НА МОМЕНТА , ако не изпълнява това ,което си му казал- ПЪТЯ .
Но сега излиза Гонзо и казва Мурсия е некадърни,добре той като е некадърник ,ти си 2 пъти по-голям некадърник ,че си го назначил и си го държал на тази позиция. Или както се казва не е луд този дето изял 9-те зелника,луд е този дето му ги е дал.
Но сега излиза Гонзо и казва Мурсия е некадърни,добре той като е некадърник ,ти си 2 пъти по-голям некадърник ,че си го назначил и си го държал на тази позиция. Или както се казва не е луд този дето изял 9-те зелника,луд е този дето му ги е дал.
- modor
- Контакти:
Спортният директор на Левски Георги Иванов ще обяви очакваните промени в клуба. Това ще стане на пресконференция, която е предвидена за 16.30 часа.
Събитието ще се състои в залата в сградата на ДЮШ, която се намира до стадион „Георги Аспарухов“.
Очаква се Иванов да обяви раздялата с Пепе Мурсия. Всички индикации сочат, че Гонзо ще поеме и треньорския пост на „Герена“.
Събитието ще се състои в залата в сградата на ДЮШ, която се намира до стадион „Георги Аспарухов“.
Очаква се Иванов да обяви раздялата с Пепе Мурсия. Всички индикации сочат, че Гонзо ще поеме и треньорския пост на „Герена“.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
onegavon написа:Само ти ли не разбра,че Мурсия нищо не реди, а спортния директор?
А спортния директор слушка Борат, който един ден ще си изтрие краката с него за да назначи поредния фигурант на негово място. Е, ако случайно се появи някой успех Борат ще дойде да даде 7-8 интервюта, в които ще говори за НАШИТЕ (а не на директора) успехи.
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
- ralka_levskarka
- Контакти:
modor написа:Спортният директор на Левски Георги Иванов ще обяви очакваните промени в клуба. Това ще стане на пресконференция, която е предвидена за 16.30 часа.
Отивам да ги запаля