Балкански Орел написа:Тези гробари да не забравят че при избирателна активност от едва 29% те имат 30% !
Aми да беше излязъл да гласуваш.......... Ама не - от клавиатурата е по-лесно да се дава акъл!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Балкански Орел написа:Тези гробари да не забравят че при избирателна активност от едва 29% те имат 30% !
Messi_fan написа:Балкански Орел написа:Тези гробари да не забравят че при избирателна активност от едва 29% те имат 30% !
хммм интересна гледна точка. Не се бях замислял. Да, прав си. При 30% избирателна активност, за каква победа говорим ????
Bradat-brat написа:Уважавам, както политиците, така и техните симпатизанти. Но, много моля, тая пасмина, която в момента управлява България - ГЕРБ, БСП, ДПС и Атака, вкл. и добавките които спечелиха някакви европейски места - ББЦ и РБ, а така също останалите, които не влязоха както в българския, така и в европейския парламент да бъдат така добри да ВЪРВЯТ НА МАЙНАТА СИ. За тях гласуваха 32 % от българския народ - пенсионери, цигани, турци, зависими от местната администрация хора на заплата и платени хорица прегърнали великите идеи на Сорос и сие. Време е останалите 68 % да излъчат представители и да поемат управлението. Ако, т.н "Демокрация" не предоставя начин по-голямата част от народа да има представители във Върховния орган на страната има и други форми, които следва да се използват. Да, наистина започва поредното цирково представление, в което се дърлят една шепа платени гадове, които ни уверяват, че смяната на едните с другите може да промени нещо. Това е заблуда, на която трябва да има начин да се сложи край.
mark1926 написа:Ахахахахаха не се бил замислил, че господарите ти от бсп го говорят без да спрат това.За едно е сигурно обаче- не можеш да мислиш... сам... някой трябва да ти го прошепне
Messi_fan написа:mark1926 написа:Ахахахахаха не се бил замислил, че господарите ти от бсп го говорят без да спрат това.За едно е сигурно обаче- не можеш да мислиш... сам... някой трябва да ти го прошепне
Еее толкова прозаична опорна точка ли ти спуснаха? Признавам си, разочарован съм. Надявах се на нещо по-така, нещо по-оригинално. А то какво ? "Господарите от БСП"![]()
![]()
Нищо, че през живота си не съм гласувал за комунягите, ама щом така казва опорната точка на цветановци. Явно те знаят по-добре от мен за кого съм гласувал.
![]()
![]()
daniel875 написа:Soulen написа:Аз съм ЗА да си сформираме партия, ще съберем доста гласове![]()
Пък и за следващите парламентарни избори, живот и здраве, ще съм почти дипломиран юрист
Ако така лесно се влиза в политиката... На нас не ни трябват много партии, за да се чудят как да крадат. Имаме нужда от една, но свястна.
Rafa написа:batceko написа:Rafa написа:...ако не ти харесва...взимаш си точките с теб, терминал 2 и...знаеш...в нашата организация място ще имат само истински българи...
... еха ...значи вече е вашата организация ... не знаех , че форума на ГОНГ е проруски и прокомунистически ... ами ... честито ... не е лошо някой модератор да се изкаже по въпроса , че нещата започнаха да се стават официални .
...ние ще бъдем широка коалиция и сме отворени към всички, стига да не са евреи...за сега сме зелени и червени...както е казал повелителя на салфетките - Бареков...ние българите сме красиви, защото сме различни...за съжаление, вече нито една салфетка в Европа не е в безопасност...ти на кои симпатизираш...
Messi_fan написа:"Протест срещу правителството на Пламен Орешарски се провежда в градинката до Народното събрание, съобщи Фокус. Протестиращите са около 50-тина симпатизанти на ГЕРБ, които носят флагове на партията и скандират „Искаме си Бойко!”, „ГЕРБ – Победа!” и „Червени боклуци”. Симпатизантите се струпаха около Росен Петров, зам.-председател на „България без цензура”, който премина през градинката. Той бе посрещнат с нецензурни възгласи от протестиращите. Пред парламента сигурността е гарантирана от множество полиция и жандармерия, които охраняват целия периметър на Народното събрание. Протестиращите настояват за подаване на оставка на кабинета Орешарски."
http://www.novini.bg.
Не знам кое би описало тази ситуацийка, дали е по-скоро смешно, или по-скоро жалко.Ама няма как, лятото наближава трябва хората да си изкарат пари за моренце. хахахаха
![]()
badboy95 написа:daniel875 написа:Soulen написа:Аз съм ЗА да си сформираме партия, ще съберем доста гласове![]()
Пък и за следващите парламентарни избори, живот и здраве, ще съм почти дипломиран юрист
Ако така лесно се влиза в политиката... На нас не ни трябват много партии, за да се чудят как да крадат. Имаме нужда от една, но свястна.
Значи да върнем БКП и БЗНС?![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта