Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот milen.hristov » 02 авг 2014 20:32

boabbb написа:Тоя, дето се дърви на Насо, не е ли Любо Младежа, бе :? Оня дето викаше, че бил футболен фен, независимо, че го арестуваха незнам колко пъти по обвинения в наркотрафик :lol: Тоя ако е представител на феновете на Левски ...

Бе не знам ама там към средата пъква и тони застраховката също част от криминалният контингент на страната.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 авг 2014 20:39

1982 написа:
boabbb написа:Тоя, дето се дърви на Насо, не е ли Любо Младежа, бе :? Оня дето викаше, че бил футболен фен, независимо, че го арестуваха незнам колко пъти по обвинения в наркотрафик :lol: Тоя ако е представител на феновете на Левски ...

Ахъм .... ето едно негово интервю от ..... затвора. :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=tv5s7Mf5tsQ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o9IHkDnVbB8[/youtube]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 авг 2014 20:40

samo_levski написа:
Видяхме, че Партизан си имат такива, Лацио - също. Виждаме и къде са Лацио в момента.

Хубаво наблюдение. Извода е ясен - там, където има качулки - отбор и успехи няма. Докато тия имат влияние на стадиона - отбор и успехи Левски няма да има. Нито пък публика - виждаме как намалява с всеки изминал мач.

---

И последно по темата "качулки", докато пак не сътворят некви лайна:

В тоя форум не вярвам да има от тях, по-скоро миризливи лапета, които се навъртат покрай тях и искат да приличат на тях. И тука идва всичко сбъркано в публиката и по-специално в новите фенове - те не искат да приличат на Наско Сираков, те искат да приличат на Любо Младежа.

Ае!

Както написах и на страницата на тръста това, че съм фен на Левски не ме задължава да харесвам и оправдавам всичките
му фенове.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 авг 2014 23:15

Гонзо, ако уволниш Мурсия, незабавно да се самоуволниш и никога повече да не се връщаш в Левски! Ама никога!
Нито едно обещание не спази. Щял да съобщи утре дали Мурсия щял да остане. Глупа.....След три мача ли бе ?
Къде го има това бе ? Къде ? Журналиста много яко го затапи. Мъчи се, ама нищо не може да измисли.

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 02 авг 2014 23:18

Еми....пускайте анкета :lol:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 02 авг 2014 23:34

Ако Мурсия бъде уволнен, това ще е поредният дебилизъм, случил се в Левски.
Но по-лошото няма да е, че испанецът ще си тръгне, а това, че рецидивизмът в Левски продължава.
С треньори за по няколко седмици (даже вече не са и месеци), както и с трансферна политика от типа: "Ще взема тоя, а утре ще го изгоня, за да взема друг, когото съм изгонил малко преди това", НЯМА да се получи нищо.
И ако сме мислели, че по-зле не може да стане, неприятно ще се изненадаме, че всъщност може.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 авг 2014 23:38

'Гонзо", "намекнал", че Мурсия е пътник.

Ако си тръгне испанеца, то истината ще е само една - "Гонзо" го е довел нарочно, за да го изгони скоропостижно без някви драми.
Щото се вижда, че Мурсия не е някакъв гламав, та да тръгне да вади кирливи ризи.

Ако Мурсия си тръгне преди Коледа, окончателно признавам Георги Иванов, за малоумник, и лЕво мЪдо на "адвокатина".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 02 авг 2014 23:43

Laetitia написа:Ако Мурсия бъде уволнен, това ще е поредният дебилизъм, случил се в Левски.
Но по-лошото няма да е, че испанецът ще си тръгне, а това, че рецидивизмът в Левски продължава.
С треньори за по няколко седмици (даже вече не са и месеци), както и с трансферна политика от типа: "Ще взема тоя, а утре ще го изгоня, за да взема друг, когото съм изгонил малко преди това", НЯМА да се получи нищо.
И ако сме мислели, че по-зле не може да стане, неприятно ще се изненадаме, че всъщност може.

Никой в този клуб не си взима поука... Всяка година абсолютно всичко се повтаря : треньори се гонят през ден, прави се селекция от пълни некадърници, после се чудим как да ги махаме. Толкова ли не дойде един ръководител, който да одържи на обещанията си и да постъпи като мъж. Гонзо много, ама много ме разочарова!

THE G.A.M.E написа:'Гонзо", "намекнал", че Мурсия е пътник.

Ако си тръгне испанеца, то истината ще е само една - "Гонзо" го е довел нарочно, за да го изгони скоропостижно без някви драми.
Щото се вижда, че Мурсия не е някакъв гламав, та да тръгне да вади кирливи ризи.

Ако Мурсия си тръгне преди Коледа, окончателно признавам Георги Иванов, за малоумник, и лЕво мЪдо на "адвокатина".

Щом е казал, че ще има решение утре, според теб какво значи това? Че много подкрепя Мурсия? Гонзо си плю на името и мъжкарството.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 авг 2014 23:54

THE G.A.M.E написа:'Гонзо", "намекнал", че Мурсия е пътник.

Добро утро, аз още като дойде ви го написах, че Гонзо си води мишка и парцал, на когото да прави селекцията, и с когото да си обърше задника, като стане голямото осиране. Ама тогава бях "гадният чорбар". :lol: :lol: :lol:

Само че Гонзо е достатъчно неинтелигентен, че да се досети че така, както той си доведе Мурсия, така и Батков си го доведе него, за да послужи за същото. Помнете ми думите поне този път. :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E написа:Щото се вижда, че Мурсия не е някакъв гламав, та да тръгне да вади кирливи ризи.

Мурсия е мишка, самият факт, че се е съгласил някой друг да му прави селекцията, а той да носи отговорността, го доказва. Нищо не губите от липсата на тоя испански физкултурник. Проблемът ви е другаде.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 авг 2014 23:55

Какво мъжкарство в Гонзо ? Ако беше мъжкар, нямаше да е подлога на батков. Щеше да каже истината за казанската афера и щеше да си спазва обещанията.

Върни се в “Левски”