От една снимка ги разбрахте, че са малоумници и негодници. С надмормено тегло, да, друго не се вижда. Бива ни да познаваме повече футболни мачове, а не кой би излязъл добър служител на реда или не. Те си знаят какви са.

По принцип преди поне имаше и свестни полицаи, а и сега чат пат се намират такива, но ей така да заклеймя хората, че са негодници без дори да ги знаем какви са, що са. Няма как да стане, всеки се опитва да постигне нещо, но въпросът е да не започне да се възползва от неуспехите на останалите си колеги. Практиката да се назначават отпадъци в сферата на МВР не е отсега, а от началото на Демокрацията. Излишна тема като цяло, понеже нямаме новина.

[offtopic]Аз ще ви казвам кое откога е, никви ядове нямате.

[/offtopic]
Чак пък съвсем малоумни не ги взимат, имам едно такова приятелче дето се пробва в Симеоново и дръжки. Е аз му казвам редовно, че е малоумен, ама той не взема. Поне си го изкара на Киро Скалата.

Сборил го е на вдигане на тежести и той му дал и грамота от зор. Но той си е доста голяма машина в тежестите. Е, що мислите, че станал малоумен? Щото вдига тежко естествено.