Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 авг 2014 11:30

Neron написа:Мурсийката май си заминава, но какво трябваше да очакваме от псевдо треньор сменил за 10 години 12 отбора? Едва ли и той си е редил състава, а като добавим абсолютно некадърните коне и мишоци събрани в Левски нищо чудно утре да му е последния ден в Левски.

Кой и как го прецени, че не става, след 2 офи. мача ?

Ясно е, че селекцията не я направи той.
Можеби само за испанците натисна.
И отново човека няма претенции, а се стреми да работи с наличното.
Ако го сменят, къде е гаранцията, че следващият няма да каже - "Тея играчи не съм ги взел аз, нормално е да падаме, аз не съм виновен".
Испанеца поне не мрънка ...
За разлика от един Йоканович, например.

Ще бъде безкрайно глупаво ако го махнат, преди да е водил отбора в минимум 10-на официални срещи.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 02 авг 2014 11:35, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 02 авг 2014 11:33

Не знаех че гУспожа Раева-Йофу е била свързана цял живот с футболния отбор на Левски, че да си позволява да ръси акъл там където не и е работа. :?

Потребителски аватар
Gonzalez1914
Контакти:

Мнениеот Gonzalez1914 » 02 авг 2014 11:41

Доктор Н написа:
W84me написа:Срамна случка със Сираков днес! Това е истинската причина за положението на Левски! Тия с очната ставка!

??????
https://www.youtube.com/watch?v=XSexwEpI5JE

Това клипче е МНОГО показателно до къде сме го докарали !
Наско Сираков , може да е всякакъв и всеки да го обвинява за всичко и разбира се без никакво доказателство .... НО , Наско ни е жива ЛЕГЕНДА и само наивници да не кажа глупаци могат да кажат че Наско е от хората който съсипват клуба (поне имаше такива обвинения от един от "билкарите" !!!
За госпожа Раева няма какво да се коментира ... политиката не води до нищо добро !
Който има нерви да изгледа цялото клипче ще си отговори на много въпроси и ще види едни от лицата който дълги години ИЗНУДВАТ клуба за ПАРИ !
Тези "билкари" лепнаха най срамното петно в нашата история с Петев .
Тези "билкари" ако някой си спомни навремето мача с Атирау и опита да се УБИЕ напълно НАРОЧНО човек от полицията на пистата и защо ... шибаните ПАРИ да им се дадат.
Тези "билкари" си позволяват да говорят от левскарската общност .Да казват кой бил левскар и кой не е .
Тези "билкари" след като съблякоха Петев и псуваха мустака ... на следващия ден бяха на една маса с мустака и му лижеха гъза !
Тези "билкари" изгониха нормалните хора ... хората който идваха с цялото си семейство и не се притесняваха дали онзи надрусан "билкар" ще хвърли бомба или камък и ще убие някой .
В последните години всички се питаме КОЙ и ЗАЩО ни докара до това положение .... това клипче макар и орязано отговоря на много въпроси .
Надявам се някой от тях да чете тука и искам да им кажа :

Вие не сте ЛЕВСКИ и ЛЕВСКИ не е ваш ... ЛЕВСКИ е РЕЛИГИЯ и НАЧИН НА ЖИВОТ !
Хлапаците може да ви се връзват но човек който 20 години е на стадиона за добро или лошо ви вижда и знае какво представлявате и до къде стига вашата левскарска любов !

Какъв искате ме наричайте и псувайте ... това клипче мен ме потресе отново като им видя отново физиономиите на онези от така наречените ФЕН КУБОВЕ , който са на хранилка в Левски .

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 02 авг 2014 11:53

Gonzalez1914 написа:...

Напълно подкрепям.

Време е тия хора да спрат да се изживяват като морални стожери, съдници, собственици на клуба и част от спортно-техническото ръководство на клуба. От както тия хора са "фактор" и им се позволява това поведение, ФК Левски хубаво не е видял и за напред няма да види, а ще потъва с все по-големи темпове. Шепа наркомани са окупирали клуба на народа като пиявици. Скоро левскарската общност трябва да се изправи и да осъзнае факта, че шепа главорези са превърнали Левски в тяхна собственост. Не знам как изнудват мустака и не знам защо мустака ги търпи, но е крайно време да се сложи някаква граница на поведението им, наглостта и самоувереността им, че са собственици на Левски расте с пълни темпове и с всяка секунда, утре ще има и бити играчи и бог знае още какво и как ще се "прославим" в световните емисии новини.

Колкото до клипчето - то е срам и дори ти става неудобно да го гледаш. Изтърпях го до половината.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 авг 2014 12:23

terata написа:Не знаех че гУспожа Раева-Йофу е била свързана цял живот с футболния отбор на Левски, че да си позволява да ръси акъл там където не и е работа. :?

Гледах клипчето до някъде и не се изненадах . Раева продължава да се държи като тъпа селска кифла . Изкара се едва ли не зачената на Герена . Не е срамно човек да е роден на село ! По срамно е краката му да вонят на цървули !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 02 авг 2014 12:49

Докато Наско е силен ще има атаки и публикации срещу него. Явно някой се страхува и го атакува- долно, подло и в гръб. Ако Гонзо вдигне глава ще го погнат като Наско. Защо никой не се сеща за онзи ревльо ИлИл. Защото той е никой. Докато Сираков е дразнител. Крадял от Левски. Да, на никой не го е хванал. Държал под контрол съдиите. Сигурно. Контролирал БФС. Добре. Но вижте как играеше онзи Левски, "Насковия", и сега този- "Гонзовия". Нещата няма да си дойдат на мястото докато синята общност не престане да се самоизяжда. Само помирението и единението ще ни спасят. Иначе вървим към самоунищожение.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 02 авг 2014 12:59

Тия като говорят, че дават мило и драго за Левски защо взимат пари от клуба, независимо колко са и за какво. Всеки фен/привърженик трябва да дава на клуба си не да взима. Дори и безплатно не трябва да влиза на стадиона. А те взимат пари, за да кажат че най много им пука за клуба. Всеки служител на заплата си защитава работното място. Тия са едни платени паразити и нищо повече. Който идиот им дава на тези пари да спре и тогава да ги видим. Оценката за тия ми е само една - срам и позор!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 авг 2014 13:02

Тоя, дето се дърви на Насо, не е ли Любо Младежа, бе :? Оня дето викаше, че бил футболен фен, независимо, че го арестуваха незнам колко пъти по обвинения в наркотрафик :lol: Тоя ако е представител на феновете на Левски ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 02 авг 2014 14:02

Естествено, че това събличане беше дирижирано за да може кризата да се задълбочи. От кой и защо тепърва ще се разбира. В момента това дърпане на конци от човек в сянка продължава. Не Гонзо, ами и Бекенбауер да дойде, в този момент и при това положение отборът няма как да тръгне към добро. Шибано е, че някои си мерят пишките на гърба на отбора, а още по-шибано е, е част от феновете, вместо да застанат срещу това, срещу нещо обещано даже помагат на това мерене.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 02 авг 2014 14:09

Изгледах целия клип и чух само безпочвени обвинения и от двете страни, които не са подкрепени с абсолютни никакви доказателства. Целият този цирк, придружен със селското държание на Раева, приличаше по-скоро на един махленски спор между двама първокласника :
-Защо взе пари за да направиш...?
-Не съм взел нищо, друг е виновникът.
-И кой е той?
-Знам, ама няма да ти кажа.
Ако някой има такова обвинително твърдение за другия, да се подкрепи с някакви доказателства/свидетели или каквото там иска, за да му се повярва наистина.

В този тежък момент всички левскари трябва да се обединим, както го направихме за юбилея. От години насам всеки казва как другият е виновен, но не може да докаже нищо. Не може да се продължава така. Толкова ли е трудно всички да се обединим около общата кауза Левски, а не да се разяждаме от скандали помежду си?
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Върни се в “Левски”