Това клипче е МНОГО показателно до къде сме го докарали !
Наско Сираков , може да е всякакъв и всеки да го обвинява за всичко и разбира се без никакво доказателство .... НО , Наско ни е жива ЛЕГЕНДА и само наивници да не кажа глупаци могат да кажат че Наско е от хората който съсипват клуба (поне имаше такива обвинения от един от "билкарите" !!!
За госпожа Раева няма какво да се коментира ... политиката не води до нищо добро !
Който има нерви да изгледа цялото клипче ще си отговори на много въпроси и ще види едни от лицата който дълги години ИЗНУДВАТ клуба за ПАРИ !
Тези "билкари" лепнаха най срамното петно в нашата история с Петев .
Тези "билкари" ако някой си спомни навремето мача с Атирау и опита да се УБИЕ напълно НАРОЧНО човек от полицията на пистата и защо ... шибаните ПАРИ да им се дадат.
Тези "билкари" си позволяват да говорят от левскарската общност .Да казват кой бил левскар и кой не е .
Тези "билкари" след като съблякоха Петев и псуваха мустака ... на следващия ден бяха на една маса с мустака и му лижеха гъза !
Тези "билкари" изгониха нормалните хора ... хората който идваха с цялото си семейство и не се притесняваха дали онзи надрусан "билкар" ще хвърли бомба или камък и ще убие някой .
В последните години всички се питаме КОЙ и ЗАЩО ни докара до това положение .... това клипче макар и орязано отговоря на много въпроси .
Надявам се някой от тях да чете тука и искам да им кажа :
Вие не сте ЛЕВСКИ и ЛЕВСКИ не е ваш ... ЛЕВСКИ е РЕЛИГИЯ и НАЧИН НА ЖИВОТ !
Хлапаците може да ви се връзват но човек който 20 години е на стадиона за добро или лошо ви вижда и знае какво представлявате и до къде стига вашата левскарска любов !
Какъв искате ме наричайте и псувайте ... това клипче мен ме потресе отново като им видя отново физиономиите на онези от така наречените ФЕН КУБОВЕ , който са на хранилка в Левски .