Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Просто емблема!!!
Да ви се чуди човек на акъла! Треперите от възхищение на глупостите на тоя човек! Какво да се прави манталитета ви е такъв!
Re: Спам тема vol.2
Да ми потрябва ЕМИЛ за вещото му мнение и д аго няма. Да залея ли свинската пържола с уиски и да я сложа във фурната или може да стане пламък?
Остави ме без думи 

Всеки коментатор си има стил,този с някой страничен коментар може да те бутне от стола 

Нищо му нямаше на човечеца преди да коментира мачове под шапката на Босфор тв.
-
- Контакти:
Тва е криза от възрастта. Преди беше много точен в коментарите, а сега го е ударил на живот и явно не му пука какво ще говори в ефир

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Първия път и на мен ми беше смешно, ама той реално си пробутва един и същи лаф всеки път.
"Ето го (въведи име), треньорът на (въведи отбор). Малко ми прилича на (въведи сравнение), който (допълни сравнението), но играта му е ясна."
Ако ми трябва смешен коментатор, бих слушал Пешо Василев. Той е смешен без да се напъва и без да го осъзнава, когато е непринудено е много по-забавно. А тоя хубавец тук ако се напъне още малко в жалките си опити, най-много да се насeре. Къци Вапцаров втори номер...
"Ето го (въведи име), треньорът на (въведи отбор). Малко ми прилича на (въведи сравнение), който (допълни сравнението), но играта му е ясна."
Ако ми трябва смешен коментатор, бих слушал Пешо Василев. Той е смешен без да се напъва и без да го осъзнава, когато е непринудено е много по-забавно. А тоя хубавец тук ако се напъне още малко в жалките си опити, най-много да се насeре. Къци Вапцаров втори номер...
Вижте емблемата на ФК Левски в НАП.. абсолютно несъстоятелна.. сменяй веднага
името също!

- trokadero_
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
Добър денс . Берое си мачка