ЦСКА - Локомотив (Пд) 12.9.11

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: ЦСКА - Локомотив (Пд) 12.9.11

Мнениеот шивача » 13 сеп 2011 13:52

в крайна сметка, какво значение имат засадата и дузпата, то е ясно, че винаги ще има недоволни, може би трябва да се дават дузпи само при счупен крак :roll:
важното е, че отбора си подобрява играта, има настроение и Мораес се развихри :lol:
а тези дето плюят по нас, те го правят защото тяхното отбрче крета в средата на таблицата и мУ предстоят 4 мача с конкурентни отбори за 4-6 място.това е!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 сеп 2011 14:20

blue avalanche написа:Къде е любителя на фотосесии vaskonti,да ми обясни как гола на Локо-то е от засада и как Лучини "посече" Мораеш за дузпа?

Хиляда пъти повече е дузпа от Лебедовото езеро,изпълнено от Йовов преди две години в наказателното поле на Черно море,за което получи най-смешната дузпа,която съм виждал някога.Тя може да си съперничи само с пантофката на Пепеляшка в един мач с Миньор.Познай за кой отбор бяха дадени тия дузпи?Вие нямате ли срам,бе!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 сеп 2011 14:25

шивача написа:в крайна сметка, какво значение имат засадата и дузпата...

Какво значение могат да имат отменен гол и дузпа? :roll: Разбира се, че нямат никакво значение :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 сеп 2011 14:57

Tommi написа:

Какво значение могат да имат отменен гол и дузпа? :roll: Разбира се, че нямат никакво значение :lol: :lol:

обиждам се, че трябва да ти отговоря на поста :oops:
гола е отменен при 2-0[а и може да се спори за пасивната засада], а дузпата за нас[за тях нямаше дузпа] си е чиста и след като и сме ги надиграли тотално, няма смисъл от излишни спорове, това имах предвид, не че съм очаквал да ме разбереш, трябва и акъл, а той явно ти липсва.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 сеп 2011 15:08

шивача написа:обиждам се, че трябва да ти отговоря на поста :oops:
гола е отменен при 2-0[а и може да се спори за пасивната засада], а дузпата за нас[за тях нямаше дузпа] си е чиста и след като и сме ги надиграли тотално, няма смисъл от излишни спорове, това имах предвид, не че съм очаквал да ме разбереш, трябва и акъл, а той явно ти липсва.

Дали ще излезеш за второто полувреме при резултат 2:0, или при 2:1 е все тая. :lol: :lol: А за пасивна засада може да спори този, който не разбира. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 сеп 2011 15:14

Tommi написа:
шивача написа:обиждам се, че трябва да ти отговоря на поста :oops:

Дали ще излезеш за второто полувреме при резултат 2:0, или при 2:1 е все тая. :lol: :lol: А за пасивна засада може да спори този, който не разбира. ;)

да, за Великия ЦСКА е все тая, защото вместо да се отпускат, щяхме да им направим 5ца! ся ако бяха отбор от ранга на Реал, да щеше да окаже влияние, но тук -не!
еми, спирам да споря за пасивна засада :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 сеп 2011 15:30

Tommi написа:

И като има дузпа,що да не се свири?Забранено ли е?Виж повторенията!
Трябваше да има и още една дузпа за нас на Зику,но не беше дадена!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 13 сеп 2011 15:53

Между другото, само искам да вметна, че центрирането за отменения гол на Локо дойде от фаул, който поне от трибуните изглеждаше доста пресилено свирен. Жалко, че в репортажите не дават въпросните нарушения, предхождащи изпълнението на статичното положение. Ако някой е видял по-добре от мен, нека да каже.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 сеп 2011 16:05

Засада има и шефа на съдиите за пореден път показва колко компетентен.
Същата е на Компанучи, който пречи на Платини да покрие Венков.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 сеп 2011 16:14

PFC Litex написа:Засада има и шефа на съдиите за пореден път показва колко компетентен.
Същата е на Компанучи, който пречи на Платини да покрие Венков.

Като цитираш Новспорт,поне слагай кавички!Не плагиатствувай!

Върни се в “Архив”