важното е, че отбора си подобрява играта, има настроение и Мораес се развихри

а тези дето плюят по нас, те го правят защото тяхното отбрче крета в средата на таблицата и мУ предстоят 4 мача с конкурентни отбори за 4-6 място.това е!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
blue avalanche написа:Къде е любителя на фотосесии vaskonti,да ми обясни как гола на Локо-то е от засада и как Лучини "посече" Мораеш за дузпа?
шивача написа:в крайна сметка, какво значение имат засадата и дузпата...
Tommi написа:шивача написа:в крайна сметка, какво значение имат засадата и дузпата...
Какво значение могат да имат отменен гол и дузпа?Разбира се, че нямат никакво значение
![]()
шивача написа:обиждам се, че трябва да ти отговоря на поста![]()
гола е отменен при 2-0[а и може да се спори за пасивната засада], а дузпата за нас[за тях нямаше дузпа] си е чиста и след като и сме ги надиграли тотално, няма смисъл от излишни спорове, това имах предвид, не че съм очаквал да ме разбереш, трябва и акъл, а той явно ти липсва.
Tommi написа:шивача написа:обиждам се, че трябва да ти отговоря на поста![]()
гола е отменен при 2-0[а и може да се спори за пасивната засада], а дузпата за нас[за тях нямаше дузпа] си е чиста и след като и сме ги надиграли тотално, няма смисъл от излишни спорове, това имах предвид, не че съм очаквал да ме разбереш, трябва и акъл, а той явно ти липсва.
Дали ще излезеш за второто полувреме при резултат 2:0, или при 2:1 е все тая.![]()
А за пасивна засада може да спори този, който не разбира.
Tommi написа:шивача написа:в крайна сметка, какво значение имат засадата и дузпата...
Какво значение могат да имат отменен гол и дузпа?Разбира се, че нямат никакво значение
![]()
PFC Litex написа:Засада има и шефа на съдиите за пореден път показва колко компетентен.
Същата е на Компанучи, който пречи на Платини да покрие Венков.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта