Мнениеот Avanti_Ragazzi » 31 юли 2011 10:06
Аз друго ще кажа,не разбирам защо трябва да имаме мач за Суперкупата защо?Защото другите имат,та и ние трябва да имаме ли?За мен това е тотално безсмислен мач на фона на евро турнирите който всяка година се играят по-същото време.Идеята на този мач е да е първи и да открива сезона,а той никога не е първи.На практика сезона бива откриван преди него с мачовете в Европа.Миналата година Литекс и Берое се чудиха кога да играят мача и го играха чак септември,щото им пречеше адски много.Сега Литекс излязоха с резервите,ЦСКА ако имаха мач в Европа и те щяха да направят същото,Просто си мисля каква е целта на този мач,явно целта е БФС да лапне малко пари от спонсори и телевизия и нищо повече.Лично аз на този двубой не му давам повече от 3 или 4 години за напред да се играе.Просто този мач за България и нейното стартиране на клубният сезон е тотално безсмислен мач!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]