ЦСКА (София) - Литекс (Ловеч) - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Хареса ли ви ЦСКА вчера ?

Анкетата завърши на 03 авг 2011 21:39

Да
23
72%
Не
7
22%
Не мога да преценя
2
6%

Общо гласове: 32

ivakoro
Контакти:

Re: Хареса ли ви ЦСКА вчера?

Мнениеот ivakoro » 31 юли 2011 09:59

grasiani написа:Първото полувреме мача беше равностоен, второто вече с един човек повече Цска доминираше,хареса ми играта на Делев, Нелсън и хубавия пас Тошко Янчев за 3 гол, иначе при първия гол имаше засада,а за дузпата нарушението почна извън наказателното поле. В спортал има много хубав стоп кадър за засадата на Делев, поне полвин метър е засада.

Десния им бек покрива засадата,а за дузпата ако не се лъжа се свири където завърши нарушението,отделно че можеше и да изгони зашитника защото беше последен.
...а ние сме ЦСКА,ЦСКА,ЦСКА

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 31 юли 2011 10:04

До mrazq 4ervenoto
Далеч съм от мисълта да се сравняваме с Барса. Но е факт това,което казвам.Онези все пак играят за шоуто а тук в Бг такова не се получава.Пък и само констатирам факт.Дори когато сме имали смазващо превъзходство решим ли мача почваме да си цъкаме топката,а не да пълним кошница.

joro65
Контакти:

Re: ЦСКА (София) - Литекс (Ловеч) - 3:1

Мнениеот joro65 » 31 юли 2011 10:05

И защо беше фарс?А гола на Литекс какво беше?
Изображение

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 31 юли 2011 10:06

Аз друго ще кажа,не разбирам защо трябва да имаме мач за Суперкупата защо?Защото другите имат,та и ние трябва да имаме ли?За мен това е тотално безсмислен мач на фона на евро турнирите който всяка година се играят по-същото време.Идеята на този мач е да е първи и да открива сезона,а той никога не е първи.На практика сезона бива откриван преди него с мачовете в Европа.Миналата година Литекс и Берое се чудиха кога да играят мача и го играха чак септември,щото им пречеше адски много.Сега Литекс излязоха с резервите,ЦСКА ако имаха мач в Европа и те щяха да направят същото,Просто си мисля каква е целта на този мач,явно целта е БФС да лапне малко пари от спонсори и телевизия и нищо повече.Лично аз на този двубой не му давам повече от 3 или 4 години за напред да се играе.Просто този мач за България и нейното стартиране на клубният сезон е тотално безсмислен мач!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
gate_4
Контакти:

Мнениеот gate_4 » 31 юли 2011 10:07

Отбора на ЦСКА е същия от миналата година, по нататък ще се види дали Зику ще придаде по голяма класа от Маркиньос и дали евентуално излизане на основни футболисти ще се отрази на отбора. Като цяло изглежда скамейката е по качествена от миналата година, Виданов може да играе на две позиции, Адемар също на няколко поста, Живец е алтернатива по крилата. Единствения минус може би е в халфовата линия, където Маркиньос се справяше добре и като вътрешен полузащитник, докато на Зику силата по скоро е в по предни позиции. Така при контузия или наказание на Галчев, Янчев отбора според мен ще изпитва трудности. Иначе ми харесва агресивния стил, пресирането високо в половината на съперника и доста директния футбол без продължително разиграване с едно две подавания излизат на стрелкова позиция, което ако се получи в евромачовете ще е от голяма полза.Срещу равностоен и по силен съперник, може би отбора ще стои доста компактно и може да изненада всеки, ако обърнете внимание и вчера и в двете от стойностните контроли на отбора (Паок и Де Граафшап) ЦСКА създаде много положения именно по този - активна игра на халфовете от там грешка на съперника при изнасяне на топката и извеждащ пас към Делев Нелсън . Естествено не всичко е перфектно, но за момента ЦСКА изглежда добре. В плейофа ще се види дали има потенциал за големи мачове.

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 31 юли 2011 10:13

Моето мнение като фен на загубилите е че ЦСКА играха слабо :!: Дали това се дължи че им е първи официален мач или просто горяха от желание да покажат на феновете си добра игра и да вземат купата незнам , но не ми харесаха и ако не бяха подпиранията от съдята не ми се мисли какво ставаше днес по медиите ;) Неможе шампионите да излязат с 5 момчета от школата и 3-ма дебютанти и да играят като равен с равен ! Дано всеки от тренерите си види грешките и да тръгнат и двата отбора напред ! Лично от мен едно голямо браво на Любо че се осмели да пусне толкова момчета от школата и те се представиха повече от добре !
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
c0mba
Контакти:

Мнениеот c0mba » 31 юли 2011 10:55

Честита купа на ЦСКА ;) , фен съм на Левски , но не мога да търпя подобни "фенчета" като "мразя-черветното" и ония Багерист ли тракторист ли е .. Играхте и бихте , заслужено , незаслужено , със съдията или без , гледат се титлите , заядливите коментари никой не ги помни.Честита купа , но в първенството тая година 2ро място :) , след Левски :))
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

Graper
Контакти:

Мнениеот Graper » 31 юли 2011 10:55

Отборът се представи на ниво , като за първи официален мач. Обаче се открои една стара слабост- левият бек. Румен Трифонов се обръща като танк от Втората Световна Война. Бавен, тромав, без поглед върху играта. След 70-та минута физическите възможности на повечето футболисти се изчерпаха, но като за първи мач е нормално. Липсва конкуренция на вътрешните халфове , което в някой момент от сезона може да се окаже проблем.
България! Българин! Българско!

4oKuTo
Контакти:

Re: ЦСКА (София) - Литекс (Ловеч) - 3:1

Мнениеот 4oKuTo » 31 юли 2011 10:58

Защото и да имаше нарушение, то беше извън наказателното поле.

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 31 юли 2011 11:02

изгонихме парагваеца,изпуснахме барт :?: коце стоянов бе трагичен на моменти,доста груб и разконцентриран,което е предпоставка за червен картон.кой би го заменил.халфове има в наличност,дори възможност за ротация или смяна на постройката-според тактиката.нападатели-не може да се разчита само на делев.платини приличен при пас и контрол на топката,но завършващия му удар засега учудващо неточен.нелсън -малко повече постоянство.не коментирам вратаря.да се надяваме,че ще картотекираме м;боли.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Архив”