Един въпрос към всички във форума - Вие стъпвали ли сте в зала да гледате волейбол някога през живота си??????

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Gonzi_407 написа:Dobri написа:PFC Litex написа:Ей разбирачи , през живота си не сте играли волейбол ама давате мнение, айде мълчете там. Само Малшанса ни провали тази вечер, пък и Куба изобщо не са слаби , те тея момчета могат да убият някого с това блъскане по топката, ако искат могат да строшат пода , имат физика е какво повече може да се иска. Наще момчета са ВЕЛИКИ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНАТ , защото в нашата страна няма развитие на този спорт , никви пари не се дават а ние сме от 5-8 в СВЕТА
Междудругото, Сърбия са на полуфинал. Тези, които не харесват родния ни отбор спокойно могат да се преселят 50км на запад
Не е точно така Литекс. Имам чувството, че играчите ги е страх да поемат отговорност. Страх ги е от нас българските фенове. Алексиев рискува и сега го поставяме на кръст. Българите сме силни "ек на ек" - когата всичко зависи само от нас. Като колектив чакаме другите да ни свършат работата в трудни ситуации (всяка топка към Матей или Владо). Сигурен съм, че Пранди не е искал това еднообразие.
ПП Холандия слаб отбор ли е на футбол?
НИКОЙ НЕ РАЗПЪВА ТОШКО НА КРЪСТ!!! Говорим за манталитет на играчите, за самочувствие и решителност!
Alex написа:Поклон пред момчета! Поклон пред Жеков!!!!!!!
Един въпрос към всички във форума - Вие стъпвали ли сте в зала да гледате волейбол някога през живота си??????Интересно ми е с какво се гордеете, че някой друг прави нещо и Вие гледате по телевизията, ама само ако бием, че даже и да подкрепяме някого не ни бива много - по-лесно е шопската слаатка и ракийката
PFC Litex написа:Последен коментар
Всички разбирачи, които при всяка загуба знаят да повтарят само психика да отидат лично те на психолог, за да си оправят проблемите. Волейболистите ни заслужават огромно уважение за всичко, което постигнаха, но повечето българи възхваляват отбора само като има победи, а при всяка загуба го плюят и кълнят. Много бързо забравихте победата над Полша. И никога не ги бъркайте с футболистчетата. Те вече не заслужават и капка уважение.
И ако ще пишете някакви глупости и обиди, по-добре изобщо не пишете
ros написа:Аз знам едно ВСИЧКИ СЕ РАЗДАДОХА И ИМ БЛАГОДАРЯ... Тях дори ги е яд с пъти повече от мен, но АЗ СЪМ ГОРД С ТЯХ.
ТОВА Е ИСТИНСКИЯТ БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР.
niki87 написа:Браво ВикиЕдин поклон пред волейболистите,за желанието за раздаването,за всичко и един голям К*Р за ритнитопковците,които мислят само за прически и целулитно-силиконови курви-нещастници
Успех на момчетата в свеовната лига догодина и следващото европейско първенство.Ние сме с вас
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта