Англия - България 03.09.2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue SASHO77
- Контакти:
Re: Премиерът, Вип на мача Англия-България.А Вие?
Пичове,моля някои ако знае хубаво кафе или кръчма в хаджи димитър където има БСК да помогне!!!
САМО ЛЕВСКИ
Re: Съставите за довечера! прогнози
Фил Ягиелка и Ъпсън едва ли са играли заедно досега и там ще е и слабото им място и нашите трябва да се възползват. Но ние сме си доста зле и няма как да кажа Х. 2:0 или 3:1 за Англия!
Дано сгреша разбира се, но не вярвам, не и в моментното състояние на целия бг футбол
Дано сгреша разбира се, но не вярвам, не и в моментното състояние на целия бг футбол

Re: 18+
VraTar4o написа:
TOVA E ISTINSKO TAZI SA KAZVASHE MERCEDES NQKFA SI TAM
Не е Мерцедес а някоя Ферари мисля, че и вече не е сред живите. Тва е жената с най-големи гърди в света
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
УБИВАЙ, НАКАЗВАЙ, УМРИ, НО ПОБЕЖДАВАЙ !!! 0-2
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
Правилно ли схващам - обвиняваш Бойко Борисов, че ТВ+ са взели правата за мача ?
Нещо ми убягва смисъла на темата ти ?
Нещо ми убягва смисъла на темата ти ?
Тия отзаде как са ги наредили наште...нефелник до нефелника, а до него по-голям нефелник. Забавен мач ще да е.
0:4 за наште пинковци!
0:4 за наште пинковци!
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Вярно е това за английската двойка защитници, но кой ще вкара от наш'те ? А този дебелия Чавдар подобре да го пуснат в бликзкия McDonalds ili KFC, поне ще са сигурни че го няма на терена.
Така е !
До като българите ядът мухите които пуска всеки час другаря ББ в медиите.
За ББ няма криза, нали все пак не харчи пари от своя джоб.
До като българите ядът мухите които пуска всеки час другаря ББ в медиите.
За ББ няма криза, нали все пак не харчи пари от своя джоб.
Re: Англия- България ДИРЕКТНО =)
unist_gp написа:струва си да се гледа мача довечера. ще ударим хомосексуалистите много жестоко, 3-1 за България! Въпреки,че се съмнявам как ще ни го вкарат този гол. Плешивото меке на боби стана добър вратар и лови дузпи без проблемБългария със сигурност няма да загуби този мач!
България със сигурност няма да загуби С МНОГО ГОЛОВЕ този мач! - вероятно това си се опитал да кажеш...

Ама и това даже не е много сигурно, като се има в предвид кой е нашия старши треньор в момента...

Виж, ако беше Херо - равния щеше да е бетон отвсякъде особено предвид многото отсъстващи в лагера на противника...

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
5-0 за Англия! Вие изобщо нормални ли сте?! Как може и да си помислите че можем да направим равен,а камоли победа? Англия били слаби??!!!-слаби са,ама срещу Германия и САЩ и то на световно!!!Срещу нас и Албания са силни.Ако сме предпоследни в групата-ще е фурор. В България имаме един свястен стадион и нито един читав отбор.Не можем 5 години да бием Жилина,Дебрецен и БАТЕ,а го вадим голям на Англия.Може и да ги бием ,ама след 300 години.Досега не сме ги били никога-няма да е и днес!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.