"Градски стадион Ловеч"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ремонт на "градски стадион Ловеч"
Нищо против малките отбори - напротив приветсват такива като Виляреал например! Наистина какво по-хубаво и у нас да се развали хегемонията Левски-ЦСКА, но всичко е временно и преходно. Гришата, Домусчиев, Гигов... ако един ден се откажат отборите им ще са отново в миманса... и по-тъжното е, че Ганчев наистина налива пари, но какво от това след като не може да напълни стадиона... После иди ми ги сравнявай с Виляреал, град колкото Ловеч с население и винаги пълен стадион... И все пак проблемът е в кадруването вижда се, че Литекс, Черноморец, Лудогорец... отбори наливащи стотици хиляди лева, все още куцат ли, куцат...
FCH написа:Нищо против малките отбори - напротив приветсват такива като Виляреал например! Наистина какво по-хубаво и у нас да се развали хегемонията Левски-ЦСКА, но всичко е временно и преходно. Гришата, Домусчиев, Гигов... ако един ден се откажат отборите им ще са отново в миманса... и по-тъжното е, че Ганчев наистина налива пари, но какво от това след като не може да напълни стадиона... После иди ми ги сравнявай с Виляреал, град колкото Ловеч с население и винаги пълен стадион... И все пак проблемът е в кадруването вижда се, че Литекс, Черноморец, Лудогорец... отбори наливащи стотици хиляди лева, все още куцат ли, куцат...
Литекс и Черноморец куцат а другите отбори летят, така ли ? А вие пълните ли си стадионите, какво ще кажеш ?
И кой е този отбор в който да не се наливат пари и да е на някакво ниво, защото явно имаш такава теория !?
Иска ти се нещо да кажеш, ама е лишено от всякаква логика !
Иска ми се да ти кажа, че пореден резил чака Ловеч... Таз година може да отпаднат и от Азербайджан, Казахстан или Люксембург - сами си избирайте...
FCH написа:Нищо против малките отбори - напротив приветсват такива като Виляреал например! Наистина какво по-хубаво и у нас да се развали хегемонията Левски-ЦСКА, но всичко е временно и преходно. Гришата, Домусчиев, Гигов... ако един ден се откажат отборите им ще са отново в миманса... и по-тъжното е, че Ганчев наистина налива пари, но какво от това след като не може да напълни стадиона... После иди ми ги сравнявай с Виляреал, град колкото Ловеч с население и винаги пълен стадион... И все пак проблемът е в кадруването вижда се, че Литекс, Черноморец, Лудогорец... отбори наливащи стотици хиляди лева, все още куцат ли, куцат...
А бе каун подуенски, ти не си нормално мислещ човек ! За пореден път се убеждавам че ви говедата нямате грам мозък в кухите си лейки

"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
Лични пари харчели... я виж откъде им идват тези пари и дали нямат сметка да харчат толкова на воля?! А ти от кое село си, драго овчарче?
FCH написа:Лични пари харчели... я виж откъде им идват тези пари и дали нямат сметка да харчат толкова на воля?! А ти от кое село си, драго овчарче?
Откъде да видя откъде им идват тези пари? От интернет ли? Ти откъде гледаш, как им идват парите, че ми стана интересно !?
Аз съм наясно от къде им произхождат парите... А ти като си във Валенсия, как ходиш на мачове в Ловеч не ми стана ясно?
FCH написа:Аз съм наясно от къде им произхождат парите... А ти като си във Валенсия, как ходиш на мачове в Ловеч не ми стана ясно?
Ти явно си наясно с всичко. Типичен представител на "всичко знам, от всичко разбирам" !
Когато си ходя до България, ходя на мачове на Литекс. Сложно ли ти се вижда ?
FCH, на теб какъв ти е проблема от факта, че си правим ремонт на стадиона?

„Литекс“ за пореден път доказа, че е далеч от понятието „роден гранд“. Не успя да победи „Левски“ и ЦСКА, единствено трупа точки и самочувствие от малките тимчета в „А“ група. Въпреки очертаващата се титла участието в квалификациите за Шампионската лига ще е само до първия кръг, но поне ще успеят да си открият стадиона – ако го завършат дотогава. После може да сложат на футболната арена големи пана и зрителите да гледат мачовете от ШЛ. Ако отиде някой, щото май в Ловеч плащат на публиката да ги гледа.
(Eмил Траилов - бивш изпълнителен директор на ПФК Хасково)
(Eмил Траилов - бивш изпълнителен директор на ПФК Хасково)