"Градски стадион Ловеч"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
FCH

Re: Ремонт на "градски стадион Ловеч"

Мнениеот FCH » 17 апр 2011 09:40

Нищо против малките отбори - напротив приветсват такива като Виляреал например! Наистина какво по-хубаво и у нас да се развали хегемонията Левски-ЦСКА, но всичко е временно и преходно. Гришата, Домусчиев, Гигов... ако един ден се откажат отборите им ще са отново в миманса... и по-тъжното е, че Ганчев наистина налива пари, но какво от това след като не може да напълни стадиона... После иди ми ги сравнявай с Виляреал, град колкото Ловеч с население и винаги пълен стадион... И все пак проблемът е в кадруването вижда се, че Литекс, Черноморец, Лудогорец... отбори наливащи стотици хиляди лева, все още куцат ли, куцат...

Reckless

Мнениеот Reckless » 17 апр 2011 11:05

FCH написа:Нищо против малките отбори - напротив приветсват такива като Виляреал например! Наистина какво по-хубаво и у нас да се развали хегемонията Левски-ЦСКА, но всичко е временно и преходно. Гришата, Домусчиев, Гигов... ако един ден се откажат отборите им ще са отново в миманса... и по-тъжното е, че Ганчев наистина налива пари, но какво от това след като не може да напълни стадиона... После иди ми ги сравнявай с Виляреал, град колкото Ловеч с население и винаги пълен стадион... И все пак проблемът е в кадруването вижда се, че Литекс, Черноморец, Лудогорец... отбори наливащи стотици хиляди лева, все още куцат ли, куцат...

Литекс и Черноморец куцат а другите отбори летят, така ли ? А вие пълните ли си стадионите, какво ще кажеш ?
И кой е този отбор в който да не се наливат пари и да е на някакво ниво, защото явно имаш такава теория !?
Иска ти се нещо да кажеш, ама е лишено от всякаква логика !

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 17 апр 2011 11:35

Иска ми се да ти кажа, че пореден резил чака Ловеч... Таз година може да отпаднат и от Азербайджан, Казахстан или Люксембург - сами си избирайте...

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 17 апр 2011 12:27

FCH написа:Нищо против малките отбори - напротив приветсват такива като Виляреал например! Наистина какво по-хубаво и у нас да се развали хегемонията Левски-ЦСКА, но всичко е временно и преходно. Гришата, Домусчиев, Гигов... ако един ден се откажат отборите им ще са отново в миманса... и по-тъжното е, че Ганчев наистина налива пари, но какво от това след като не може да напълни стадиона... После иди ми ги сравнявай с Виляреал, град колкото Ловеч с население и винаги пълен стадион... И все пак проблемът е в кадруването вижда се, че Литекс, Черноморец, Лудогорец... отбори наливащи стотици хиляди лева, все още куцат ли, куцат...

А бе каун подуенски, ти не си нормално мислещ човек ! За пореден път се убеждавам че ви говедата нямате грам мозък в кухите си лейки :!: ПЪРВО-ГРИШАТА и ГИГОВ дават лични пари за футбола от над 15 години ! Второ ЦСКА и твоят селски отбор цели 100 год ги гледа държавата-пръскат нашите пари стадиони им дават , А кои даде на ГРИШАТА и ГИГОВ нещо бе подуенски киликанзер ? Айде вземете се ограмотете и се огледайте кой краде в тази държава !
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 17 апр 2011 13:52

Лични пари харчели... я виж откъде им идват тези пари и дали нямат сметка да харчат толкова на воля?! А ти от кое село си, драго овчарче?

Reckless

Мнениеот Reckless » 17 апр 2011 14:30

FCH написа:Лични пари харчели... я виж откъде им идват тези пари и дали нямат сметка да харчат толкова на воля?! А ти от кое село си, драго овчарче?

Откъде да видя откъде им идват тези пари? От интернет ли? Ти откъде гледаш, как им идват парите, че ми стана интересно !?

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 17 апр 2011 14:46

Аз съм наясно от къде им произхождат парите... А ти като си във Валенсия, как ходиш на мачове в Ловеч не ми стана ясно?

Reckless

Мнениеот Reckless » 17 апр 2011 16:59

FCH написа:Аз съм наясно от къде им произхождат парите... А ти като си във Валенсия, как ходиш на мачове в Ловеч не ми стана ясно?

Ти явно си наясно с всичко. Типичен представител на "всичко знам, от всичко разбирам" !
Когато си ходя до България, ходя на мачове на Литекс. Сложно ли ти се вижда ?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 апр 2011 18:39

FCH, на теб какъв ти е проблема от факта, че си правим ремонт на стадиона?
Изображение

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 17 апр 2011 21:29

„Литекс“ за пореден път доказа, че е далеч от понятието „роден гранд“. Не успя да победи „Левски“ и ЦСКА, единствено трупа точки и самочувствие от малките тимчета в „А“ група. Въпреки очертаващата се титла участието в квалификациите за Шампионската лига ще е само до първия кръг, но поне ще успеят да си открият стадиона – ако го завършат дотогава. После може да сложат на футболната арена големи пана и зрителите да гледат мачовете от ШЛ. Ако отиде някой, щото май в Ловеч плащат на публиката да ги гледа.
(Eмил Траилов - бивш изпълнителен директор на ПФК Хасково)

Върни се в “Литекс”