Даже и в момента е контузен.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

MASTER_COOL написа:Трагедия :lol:
Eто, че е вече Петък и не сме представили нито един НОВ ! Томаш на тръгване сподели, че ако това се случи - ще е голям проблем.
Без коментар повече....
MASTER_COOL написа:danko_sot написа:Не че ми липсват, но нека напомня, че Гришата със СС и с такива финансови ресурси щяха да се борят за титлата, а второто място беше капарирано. Всъщност те го правиха и с двойно-тройно по-малко пари.
С риск Иво да ми се нахвърли, НО Стойкас е няколко класи над Филипчо. Направо ми е като Чики Бегиристайн :lol:
Според мен Томаш е вече обречен, ако наистина до ден два не вземем 3,4 нови което ми се струва вече напълно невъзможно.
При такива големи отворени дефицити в отбора и то на най-важните постове в футболната игра, който и треньор да е е обречен на тотален провал и то при положение, че сме поставени в ъгъла до стената и нямаме право на Х дори. Казвам го сериозно , ще страдаме много през пролетта и нищо чудно още АРДА да приключи мъките ни.
В момента си мисля, че имаме само един ХОД който донякъде може да обърне нещата и той е:
НЕЗАБАВНО ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ТОТАЛНИЯ НЕКАДЪРНИК И НЕМОЖАЧ ФИЛИПОВ и на негово място Бербатов !
Да точно него и без това е плътно до отбора - приятел на Томаш - имат си доверие.
Едно е Бербо да те покани да играеш за него, съвсем друго онзи господин !
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта