Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година

Мнениеот gihuelo » 17 яну 2025 13:22

Чуден е тоя от Кордоба :)
Даже и в момента е контузен.

Изображение

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 17 яну 2025 13:54

Трагедия :lol:
Eто, че е вече Петък и не сме представили нито един НОВ ! Томаш на тръгване сподели, че ако това се случи - ще е голям проблем.
Без коментар повече....

https://topsport.bg/cska/transferno-bezvremie-tsska-mezhdu-lagera-v-belek-i-lagera-na-spekulatsiite.html

Не го харесвам никак, но в случая удря в ДЕСЯТКАТА !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 17 яну 2025 14:40

MASTER_COOL написа:Трагедия :lol:
Eто, че е вече Петък и не сме представили нито един НОВ ! Томаш на тръгване сподели, че ако това се случи - ще е голям проблем.
Без коментар повече....

Оттук нататък Томаш трябва да бъде освободен от отговорност относно резултатите през пролетта. Не може да не му се дава адекватен състав, с който да работи и после да се каже - не си върши работата добре. Оттук нататък ще разчитаме само и единствено на късмет за този сезон.

Цялата отговорност трябва да се носи от човекът или хората, които отговарят за преговорите. В крайна сметка трябва да има основа, на която да се стъпи. Такава няма, а половината подготовка вече е в миналото. Случилото се през лятото се повтаря, а обещанията бяха за много по-прецизен подход.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 17 яну 2025 14:45

Даже през лятото се справихме по-добре. Тогава на подобен период от прозореца имахме нови играчи в лицето на Тасев, Борносузов, Делова и Коялипу + що годе балансиран отбор. А сега ??? Сега е просто трагедия ( нямаме защита - буквално никаква, а в нападение имаме яловия Исека ) Всичко е голям майтап и ташак с ЦСКА ! Тоя Златков явно не знае къде се намира или просто не му пука изобщо и си е поредния заплатаджия сладкодумец !

Нямат моралното право да си измиват ръцете с Томаш, но аз на 100 % съм сигурен че Томаш ще е бушона.
Отново ми минават разни мисли, но нещо наистина е много сбъркано в това управление.
Трудно ми е да повярвам, че дори такива олигофрени няма да се обърнат към БГ пазар, Бразилия или Африка....
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 яну 2025 18:50

Оня ден четох някъде, че Тея Берое щели да искат за Годоя 1 млн. евро. Ако в така и аз не бих го взел.

Всички ни цакат вече. Видяха, че имаме пари и ги пилеем с празни ръце.

Виждат, че сме на зор и ни изнудват с подобни ненормални суми. Ето'о също не струваше 1 милион.

Пресен е споменът с Исека, купен за около 100-200 хиляди от стария му отбор и едва след 3-4 месеца ние го купуваме за милион.

А защо не потърсихме поне 200-300 хиляди за Хайнц?

Добавяме тук малката клауза за откупуване на Коялипу, която някой умник бе допуснал да бъде вписана в договора на играча.

Ами Купър? Говори се за 50 хилки в евра месечна заплата. Дали са оправдани за 33-годишен играч, пък бил той и капитан на Лийдс???

Спряга се днес, че този Лапеня от Кордоба е сигурен. В Трансфермарк пише, че цената му е 400 хиляди. Ние даваме 600 при положение, че договорът му изтича след 6 месеца. Дефакто ние можем да подпишем още сега с него като свободен агент и да го вземем лятото. Отделно визитката му не е никак впечатляваща, след 3 месеца навършва 29 и е десничар, а там разполагаме в момента с Делова и Кордоба. В същото време време лявостоящ централен ни е контузен, а Християн го продадохме.

Определено ми се струва, че цари голям хаос, непрофесионализъм и прахосване на пари с лека ръка от спортно-техническото ръководство. Предполагам, че вече е пълно с хиени около клуба, които са надушили несъстоятелността на ръководството и само гледат как да изцокат пари и те от клуба.

Много е жалко да виждаме това и то след края на ерата на Ганчев, от който също ни бе писнало заради търгашката му трансферна политика, но той поне бе спрял кранчето напълно за излишно харчене и смукане на пари, а и някакси успяваше да бетонира второто място, а в някои сезони се събирахме и за първото дори.

Сега обаче големия въпрос за цялата тази каша е кой е виновен??? Преди обвинявахме Орманджиев и Славов, но се вижда, че и без тях и с наличието на Томанов положението е подобно. Единствения човек, който се води директор на сп.техн. част и който бе тук в края на ерата на Ганчев и целия досегашен период на Папазки е Фичо. И това са фактите.

Друг е въпросът, че Радо имаше достатъчно време според мен да направи необходимите промени в управлението на клуба, за да може да не се повтаря ситуацията от лятото. На него това му е работата в крайна сметка.

Продължавам да си държа на мнението от преди няколко месеца, че най-важният трансфер за нас и тогава и сега не е на някой футболист, независимо кой е той и за колко пари, а на поста СД в клуба. Но истински, можещ професионалист със стратегическо мислене за развитието и бъдещето на клуба.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 17 яну 2025 19:38

MASTER_COOL написа:
danko_sot написа:Не че ми липсват, но нека напомня, че Гришата със СС и с такива финансови ресурси щяха да се борят за титлата, а второто място беше капарирано. Всъщност те го правиха и с двойно-тройно по-малко пари.

С риск Иво да ми се нахвърли, НО Стойкас е няколко класи над Филипчо. Направо ми е като Чики Бегиристайн :lol:
Според мен Томаш е вече обречен, ако наистина до ден два не вземем 3,4 нови което ми се струва вече напълно невъзможно.
При такива големи отворени дефицити в отбора и то на най-важните постове в футболната игра, който и треньор да е е обречен на тотален провал и то при положение, че сме поставени в ъгъла до стената и нямаме право на Х дори. Казвам го сериозно , ще страдаме много през пролетта и нищо чудно още АРДА да приключи мъките ни.

В момента си мисля, че имаме само един ХОД който донякъде може да обърне нещата и той е:
НЕЗАБАВНО ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ТОТАЛНИЯ НЕКАДЪРНИК И НЕМОЖАЧ ФИЛИПОВ и на негово място Бербатов !
Да точно него и без това е плътно до отбора - приятел на Томаш - имат си доверие.
Едно е Бербо да те покани да играеш за него, съвсем друго онзи господин !

За какво да се нахвърлям. Та вие дори не знаете кой прави селекцията в момента, и че проблемите ни не са с трансферите суми към отборите, а след това със самите играчи.

Тук се пише едно и също и то е крайно невярно.
Силно се надявам Фичо да се махне. Не ми е никакъв. Просто имам и малко информация.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 яну 2025 20:33

Крайно невярно, но се надяваш Фичо да се махне?!?!

Относно Бербатов не съм никак убеден, че той е подходящ за СД. Едно е посланик на клуба или там някакви представителни функции, а съвсем друго да поемеш цялата спортно-техническа власт без грам опит на каквато и да е длъжност във футбола, освен футболист.

Преди си мислех, че Стилян е по- подходящ, но ако е истина, че той е главният виновник за трансфера на Купър и за него съм вече скептичен.

Единственият, за който и аз и вие сме писали е Платек от Ботев.

И ако задачата на Фичо сега и Томанов е да намерят класни футболисти, тази на Златков е да намери най-добрите директори за различните отдели в клуба. Дотук смени Славов с Томанов и сам зае мястото на Орманджиев, за който се твърди, че сам е подал оставка. Другите му действия не са ни известни, предполага се, че все е свършил нещо за 3-4 месеца в клуба. ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 17 яну 2025 22:25

До средата на Февруари ще откачите в това да се лашкате от едната в другата крайност.

А на Филипов му се чудя защо си го причинява. Нито е умрял от глад. Особено сега, когато реално се налага да яде чужди лайна.

Помнете ми думата, за всеки силен трансфер същите ще пишете, че Филипов няма нищо общо със селекцията. Чак ми е чудно дали е само от глупост тази история.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 яну 2025 22:52

Каква крайност бе, мой човек? Ти следиш ли форума въобще? Върни се 5-6 месеца назад , може и повече, и виж какво ми е било мнението за Филипов. Още от първата пресконференция- "Ученическата презентация".

Впоследствие всички разбрахме що за директор е и Орманджиев. Само ти го не разбра май и до последно го подкрепяше, а нас ни обявяваше за кадроваци и тем подобни.

Какво значение има дали от Филипов зависи нещо или нищо? И в двата случая той е вреден за ЦСКА.

Трябва ни читав спортен директор, който да си влезе в ресора и да ръководи спортно-техническите процеси и да има стратегия за бъдещето развитие на клуба поне за 3 години напред.

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 17 яну 2025 22:56

Всички фенове трябва да се вдигнем и да кажем "СТИГА" на това безхаберие. Фичо и другите глупаци направиха клуба ни за смях, особено по време на трансферните прозорци. Утре ще стане 5-ТИ ДЕН, а ние нямаме обявени трансфери. Дори вече беларусина не е сигурен.

И за капак на цялата НАГЛОСТ - цялата вина ще бъде хвърлена върху Томаш.

Върни се в “ЦСКА”