Ла Лига (сезон 2023/2024)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ла Лига (сезон 2023/2024)
Реал щом и този мач спечелиха направо да им дават титлата
така се става шампион
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Реал щом и този мач спечелиха направо да им дават титлататака се става шампион
В действителност сме най-добрият отбор до момента, но има цели 20 мача още и всичко може да се случи. Особено предвид това, че половината ни титуляри са в бокса, Начо прави глупост след глупост, когато се разчита на него и Жирона не се дават, а и вие все някога ще намерите пътя към едни 10 поредни победи.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- Furious_Monk
kingofpop написа:Реал щом и този мач спечелиха направо да им дават титлататака се става шампион
Да бе , после да говорите как духа на Франко е виновен за този успех...
Нещата все още са много далеч от разговор за титла.
Да добавя нещо, малко в духа на Марк Твен...
Тия която ни поздравяват за титлата, вероятно са тия, който най-много ни мразят.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Каква титла?
Математиката .......?
Математиката .......?
- Furious_Monk
Хич не се и прави...или си глупав, или мислиш другите за много глупави...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- paceto
- Контакти:
След гола на Реал в 92 минута, треньора на Алавес откачи.
Някой е играл с парички ми се струва да ни вземат поне една точка.
По време на мача дадоха няколко секунди от реакцията докато вече беше седнал и там дори се видя как от яд му капят буквално лиги от устата. Това не е сериозно просто да се държиш така и не ми се мисли какво е ставало в съблекалните.
Някой е играл с парички ми се струва да ни вземат поне една точка.
По време на мача дадоха няколко секунди от реакцията докато вече беше седнал и там дори се видя как от яд му капят буквално лиги от устата. Това не е сериозно просто да се държиш така и не ми се мисли какво е ставало в съблекалните.