Топка в центъра на вратата се спасява.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Nabucco написа:gzagorov написа:Nabucco написа:gzagorov написа:Nabucco написа:niki4Him написа:Доста точно мнение. За пръв път от много години надиграхме лудогорец, бихме с лекота тирето, а с Морето си играем трудно във Варна по стара традиция, но и пак заради вратарска грешка ни биха. Иначе са смешно отборче, което още следващия кръг има силите да падне гръмко от Септември
С Морето играхте 3 мача и неги победихте в нито един. Надиграли сте Лудогорец..когато спряха да играят. Само с тирето имате що годе успешен мач. Пак летите високо и падате от още по-високо. боли, но не вините себе си, а слънцето, вятъря и другите летящи около вас птици.
Хайде пак си помисли кой кого вини.
Четох вчера доста коментари. Особено бих отличил един вулкан от Мексико-за него всичко е против левски във варна (а защо трябва да е за левски не казва). Очаквам, сигурно и варненските фенове, да покажете изцапана фланелка от наводнения и кален терен. точно тоя вулкан не спря да пише за наводнен терен..май никога през вулканичния си живот не е виждал наводнен терен!!!!
Чакай малко, аз също писах за хлъзгавия терен, даже gif-че направих как Буш падна по задник, а чимовете от подхлъзването му се виждаха ясно на репортажа още доста време. Не знам наводнен ли е или има някакъв друг проблем теренът, но за мен очевидно играчите на "Левски" вече втори мач на Тича не бяха достатъчно стабилни, за да разгърнат възможностите си. Това обаче НЕ е причина за загубата. Според мен, наред с някои треньорски решения, това можеше да една от причините "Левски" да не спечели мача, но за загубата причината си е точно грешката (за някои на Полачек, за други на Яблонски) при изнасянето на топката. Трябва да се прави разликата.
Видях ти гифа...Но и след него..нямате поне един играч с изцапан екип. Полачек се хвърля поне 20 пъти, а е все така жълт....Буш се хлъзна и защо не е кален? вече е ноемри, идат дъждове-с какво ще се оправдавате-"Валеше дъжда, а нашите не са свикнали да играят в дъжд!?!" някакъв не виждал дренажа..как да види, като дренажа е на 20 см под чимовете?!?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
bilyaletdinov написа:Нбуко ли си къв' си, ти си чист ********![]()
Топка в центъра на вратата се спасява.
gzagorov написа:Nabucco написа:gzagorov написа:Nabucco написа:gzagorov написа:Nabucco написа:С Морето играхте 3 мача и неги победихте в нито един. Надиграли сте Лудогорец..когато спряха да играят. Само с тирето имате що годе успешен мач. Пак летите високо и падате от още по-високо. боли, но не вините себе си, а слънцето, вятъря и другите летящи около вас птици.
Хайде пак си помисли кой кого вини.
Четох вчера доста коментари. Особено бих отличил един вулкан от Мексико-за него всичко е против левски във варна (а защо трябва да е за левски не казва). Очаквам, сигурно и варненските фенове, да покажете изцапана фланелка от наводнения и кален терен. точно тоя вулкан не спря да пише за наводнен терен..май никога през вулканичния си живот не е виждал наводнен терен!!!!
Чакай малко, аз също писах за хлъзгавия терен, даже gif-че направих как Буш падна по задник, а чимовете от подхлъзването му се виждаха ясно на репортажа още доста време. Не знам наводнен ли е или има някакъв друг проблем теренът, но за мен очевидно играчите на "Левски" вече втори мач на Тича не бяха достатъчно стабилни, за да разгърнат възможностите си. Това обаче НЕ е причина за загубата. Според мен, наред с някои треньорски решения, това можеше да една от причините "Левски" да не спечели мача, но за загубата причината си е точно грешката (за някои на Полачек, за други на Яблонски) при изнасянето на топката. Трябва да се прави разликата.
Видях ти гифа...Но и след него..нямате поне един играч с изцапан екип. Полачек се хвърля поне 20 пъти, а е все така жълт....Буш се хлъзна и защо не е кален? вече е ноемри, идат дъждове-с какво ще се оправдавате-"Валеше дъжда, а нашите не са свикнали да играят в дъжд!?!" някакъв не виждал дренажа..как да види, като дренажа е на 20 см под чимовете?!?
Както написах, не знам какъв е проблемът на терена, но определено не е в топ 3. И не е оправдание за загубата, а просто дразнещ фактор. Толкоз. Който иска, да чете.
Потребители, разглеждащи този форум: TristaNNN и 279 госта