Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Съгласни ли с решението на Иво Тонев да си попаде оставката

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Re: Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левск

Мнениеот OGI1914RZ » 06 юни 2016 09:25

За да бъдем точни в преценката си,в този изключително важен момент за клуба ни,мисля че трябва да погледнем малко по детайлно на нещата случващи се в клуба през последната година.Ако приемем че Иво Тонев "оперира" с финансите а Гонзо със спортно техническата част,каква е оценката Ви за работата им?Според мен във финансово отношение подобрение има видимо,дали с кредити,дали с помощ от приятелски фирми в клуба влизат свежи пари.В спортно технически план тъпчем на едно място от години!Според Вас кой носи отговорност за поредната година в която нито един играч не вдигна нивото си... Моля някой да ми обясни,какви са функциите на спортния директор.Какви решения зависят от него и за какво носи отговорност.На мен тази позиция ми изглежда като размиване на отговорност.Погледнато от страни,всеки треньор е заложник на грешно селектирани играчи от спортния директор.... Ако тази позиция се препокрива с мениджърската в Англия да речем,то Гонзо е много слаб мениджър....

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 юни 2016 09:59

OGI1914RZ написа:За да бъдем точни в преценката си,в този изключително важен момент за клуба ни,мисля че трябва да погледнем малко по детайлно на нещата случващи се в клуба през последната година.Ако приемем че Иво Тонев "оперира" с финансите а Гонзо със спортно техническата част,каква е оценката Ви за работата им?Според мен във финансово отношение подобрение има видимо,дали с кредити,дали с помощ от приятелски фирми в клуба влизат свежи пари.В спортно технически план тъпчем на едно място от години!Според Вас кой носи отговорност за поредната година в която нито един играч не вдигна нивото си... Моля някой да ми обясни,какви са функциите на спортния директор.Какви решения зависят от него и за какво носи отговорност.На мен тази позиция ми изглежда като размиване на отговорност.Погледнато от страни,всеки треньор е заложник на грешно селектирани играчи от спортния директор.... Ако тази позиция се препокрива с мениджърската в Англия да речем,то Гонзо е много слаб мениджър....

Смятам, че треньора трябва да избира играчите, които ще тренира и да носи отговорност за това. Работата на директора трябва да бъде да договори харесаните от треньора футболисти. Не разбирам, защо Гонзо трябва да носи отговорност, освен ако целта не е да го махнат.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 юни 2016 10:34

Гонзо каза,че зимата Стоев си избирал играчите пък после мрънкал,че не стават и за това той трябвало да си ги избира за да носи отговорност :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 06 юни 2016 10:40

MAXIMUS написа:......................

Аз си мисля, че точно форуми и сайтчета чете ! Само в тях съм прочел обиди към него и гонзо. Не съм чул някой ръководен фактор в клуба да го нападне за нещо. Не съм и прочел нещо критично към него от нкп и тръстове. И съм сигурен, че чете в социални мрежи, форуми, сайтчета и "анализите" на нископосани "журналистчета" които се упражняват в критика на негов гръб. Не съм чул и викове "оставка" на трибуните. Проблема му е там, което е несириозно.

Да де, никой, с нищо не е "обидил" Тонев. Само дето в декларацията на South Division, в която ясно се намеква за съмнения за уговорка на мачове и "черно тото", единственото име, което се свързва с "Левски", е на Тонев. Това, ако не е обида или обвинение - здраве му кажи. От това по-тежко, кокво да е?
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 юни 2016 12:01

Пичове, как си представяте да спрем да си плащаме задълженията, както онези ?
В България номера ще мине, ама в Европа ?
Нали знаете, че онези са с три-годишно наказание да не играят в евротурнирите ??

Така че, трябва да забравим схемата - "нема да плащаме, за да напраЙм добра селекция"
После, с къде ще цъкаме с тая селекция, като ни запрът от УЕФА ?

Тъй че, да си налягаме парцалите и да се продължи с изплащането на задълженията.
Нямаме нужда кухи успехи на домашна сцена.
И без т'ва Първенството и турнира за Купата у нас, отдавна са се компромитирали.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 06 юни 2016 12:09

Буфера Тонев един от виновниците Левски да е в това състояние се оказва много значима фигура за "финансовото стабилизиране на отбора".
Много бързо забравихме Цецо Генковата заплата(само тя да беше) и многобройните срокове за построяването на сектора, най-добре да си ходи Гонзо що пари похарчи за безмислени трансфери и резултати няма. Тонев почетен председател на УС до живот заедно с неговите приятели(благодетели).

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 юни 2016 12:21

svetli-lz написа:Буфера Тонев един от виновниците Левски да е в това състояние се оказва много значима фигура за "финансовото стабилизиране на отбора".
Много бързо забравихме Цецо Генковата заплата(само тя да беше) и многобройните срокове за построяването на сектора, най-добре да си ходи Гонзо що пари похарчи за безмислени трансфери и резултати няма. Тонев почетен председател на УС до живот заедно с неговите приятели(благодетели).

Кои са неговите приятели/благодетели :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 06 юни 2016 12:25

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юни 2016 12:27

OGI1914RZ написа:За да бъдем точни в преценката си,в този изключително важен момент за клуба ни,мисля че трябва да погледнем малко по детайлно на нещата случващи се в клуба през последната година.Ако приемем че Иво Тонев "оперира" с финансите а Гонзо със спортно техническата част,каква е оценката Ви за работата им?Според мен във финансово отношение подобрение има видимо,дали с кредити,дали с помощ от приятелски фирми в клуба влизат свежи пари.В спортно технически план тъпчем на едно място от години!Според Вас кой носи отговорност за поредната година в която нито един играч не вдигна нивото си... Моля някой да ми обясни,какви са функциите на спортния директор.Какви решения зависят от него и за какво носи отговорност.На мен тази позиция ми изглежда като размиване на отговорност.Погледнато от страни,всеки треньор е заложник на грешно селектирани играчи от спортния директор.... Ако тази позиция се препокрива с мениджърската в Англия да речем,то Гонзо е много слаб мениджър....

Не съм съгласен, че няма значение това за кредитите. Другото, което е според мен отговорността за освобождаването на Стоев - както и на Николай Костов - е единствено на Иво.

Относно футболистите... По времето на Бтков, когато Гонзо бе директор се появиха футболисти, като Калво, Гара, Грийн, Мюлдер, Арш, Калво, Цветков. А сега - при второто му пришествие - Китимбала, Махмуд, Нгом, Диаби и подобна паплач... Но разбира се дойдоха играчи и като Бедоя, Де Ноойер и Аниете, а Гонзо според мен има някакъв дан и за оставането на Прохазка, който бе искан след изтичане на наема му. Та и аз не знам защо - сравнявам първата с втората група и не мога да го разбера. Явно е, че участие има някой над Гонзо, може би...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 юни 2016 13:26

THE G.A.M.E написа:Пичове, как си представяте да спрем да си плащаме задълженията, както онези ?
В България номера ще мине, ама в Европа ?
Нали знаете, че онези са с три-годишно наказание да не играят в евротурнирите ??

Така че, трябва да забравим схемата - "нема да плащаме, за да напраЙм добра селекция"
После, с къде ще цъкаме с тая селекция, като ни запрът от УЕФА ?

Тъй че, да си налягаме парцалите и да се продължи с изплащането на задълженията.
Нямаме нужда кухи успехи на домашна сцена.
И без т'ва Първенството и турнира за Купата у нас, отдавна са се компромитирали.

За да приложим тяхната схема, трябва и ние да зарежем Левски и да се завием с шалчета на някой друг отбор. :) Все си мисля (или поне се надявам), че мнозинството сини фенове няма да се окажат като червените.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”