Ремонт на стадион Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
Re: 1000000 от държавата за"Тича". Ще има ли ст.Тича нова ви
Милионът не е превеждан и се чака глас в пустиня или по-точно глас от Банкя към гласоповаделите от Варна на другаря Борисов, вероятно този милион ще бъде пренасочен към гара Подуене, за да може този да бъде усвоен от един друг отбор, който реве що няма козирка на сектора му построен по измамен за народа начин по ченгесарски.
bayern_munchen написа:Милионът не е превеждан и се чака глас в пустиня или по-точно глас от Банкя към гласоповаделите от Варна на другаря Борисов, вероятно този милион ще бъде пренасочен към гара Подуене, за да може този да бъде усвоен от един друг отбор, който реве що няма козирка на сектора му построен по измамен за народа начин по ченгесарски.
Твоите простотии са ми ясни, като папагал си - повтаряш едно и също и си омръзнал на всички отдавна! Как пък не чух (понеже те познавам доста добре) или прочетох тук от теб нещо положително, нещо хубаво, нещо с вяра и надежда?! Само мрънкане, плюене, обиди, негативизми, оплаквания, заяждания, хейтърство, провокации, простотии.. Какъв чешит си такъв, как те търпят в къщи, има ли въобще кой да те търпи или всички вече отдавна са избягали и са се спасили?! Що за същество си всъщност?! И дали пък всички тук са длъжни да ти четат простотиите и да те търпят?! Замислял ли си се някога или не те интересува?! Досега не съм те чул нито веднъж, да се извиниш, да се поправиш за десетките простотии, които си изговорил и са се оказали тъпи и гнусни партенки?! Ама иначе, ако нещо си познал случайно, ще го повториш сто пъти и ще се изцепиш, та да изпъкнеш, като свински мъди в рядка кал! Жалка работа..
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-
За вас и един милион пъти да ви се повтори все късно осъзнавате истината, все няма кой да ме чуе, прав ли бяха за всичко, което казах за Спасов, ами прав бях, една добра дума не чух за градивните си критики. Колко пъти и на теб и на останалите да им повтарям, че аз не плюя, аз не ''хейтвам'', аз КРИТИКУВАМ!
Re: Голямото чакане..!
Iceberg написа:Готвача написа:Iceberg написа:haiobaio написа:Не вярвам да заделят пари за това съоръжение.
По-скоро парите ще отидат за построяване на ст. Варна, което честно казано е доста по-уместен вариант, отколкото да се оправя нещо морално остаряло.
Варна заслужава добър стадион, че освен Черно Море никой не остана на професионално ниво, което е жалко.
Стадион Варна ще е готов за мачове 2018, даже и 2019г.! А дотогава, какво правим?! От следващия сезон няма да се допускат за лицензиране стадионите, неотговарящи на новите изисквания! Така, че.. нещо трябва да се направи и за този стадион - няма къде да играем толкова много време. И не мисля, че е морално остарял, просто.. е изоставен на произвола и не се поддържа. Смяната на тревното покритие, осветление, таблото, довършване смяната на седалките, тоалетни, входове и.. ще светне! Ако пък и поставят още козирка.. както поне обещават.. чудесно.
Ами една-две години в Каварна и после на Тича,защото няма да ни трябва лиценз.И нали както е казано,за да светне нещо,първо трябва да изгори нещо друго.
Не вярвам ТИМ да се изложат и да допуснат отбора да изпадне в "Б" група! Може да са такива и онакива, може да ги наричат всякак, може да ги свързват с какво ли не и да ги плюят, да ги обвиняват във всичко и нищо, но.. засега доказват, че изпълняват ангажимента, поет спрямо отбора и го издържат в "А" група. Изпадане в по-долна дивизия ще е срам за ТИМ и както казах, не вярвам да го допуснат. Вярно е, че на нас, феновете не ни харесва средняческия статут, който ни налагат собствениците, но това е друга тема. Аз лично, се надявам това да е така, докато се построи стадион Варна и след това ситуацията да се промени. След като е готов стадиона, да изоставим среднячеството, да се увеличи бюджета разумно нагоре, да се направи също така разумна и премерена селекция и да се атакуват призовите места, даващи право за Европа. Защо не и шампионската титла?! Надявам се при построяването на стадиона, да се запълни последната брънка от нужните компоненти за успех във футболното поприще. А именно: Достатъчно мощен финансово собственик; отбор с традиции от голям град и ентусиазирана, многобройна публика; стадион, отговарящ на всички съвременни европейски и световни изисквания и това, което липсва - желание от собственика за нещо повече! Времето ще покаже какво ще бъде! Засега са само догадки, съмнения и надежди! За всеки по нещо, спрямо характера и разбиранията!))))))
В този ред на мисли смятам, че ремонта на Тича ще се случи навреме, най-много да се наложи да изиграем някой и друг мач на друг, близък стадион в началото на сезона. Така мисля! Няма да е фатално, при положение, че все още няма да гоним призово класиране!
Логиката е повече от ясна,когато я има.Голям стадион=на по добър отбор=повече интересни мачове в Европа=повече приходи.Този стадион може да бъде пълен единствено когато Морето играе със силни противници от западна европа и когато се бори за шампионска титла или КБ.Може и за двете,няма да се сърдим.Не се сещам колко бяха билетите за мача с ПСВ,но надали са били под 10 лева.Пълен стадион 22000 по 10 кинта са си 220 000 от един мач,без да броим ТВ правата и разните му там продажби на артикули,кетъринг и други благинки.А 10 лева са повече от скромна сума за мач от такъв ранг.30-40 е по близка до реалността сума.Лудите искаха мисля по 100 лева за мача с Реал М и стадиона пак си беше фул.Освен това едно Варненско лято да бъде възродено и паричките ще потекат към собствениците.А дано!!!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
След 20 април сменят тревата и на Армията а ние от една година чакаме ли чакаме....И от цяла Варна-350хил.човека-никой не знае ще има ли ремонт на Тича?!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- thisisthelife
- Контакти:
icko65 написа:След 20 април сменят тревата и на Армията а ние от една година чакаме ли чакаме....И от цяла Варна-350хил.човека-никой не знае ще има ли ремонт на Тича?!
Ще има. Току виж сложили още 1000 нови седалки. Та това ще си е постижение. В Спортал писаха за критериите и..... ние отговаряме на точно 1. Нито имаме нормален терен (поне равен да беше), нито имаме осветление, нито имаме нормални трибуни.
Truth is hate for those that hate the truth.
Ще дадат банкови гаранции за това, че правят нов стадион и ще оставят ТИЧА в състоянието, в което винаги е бил, полуразрушен, с тук таме трева. Ще го изринат и на негово място заедно със залата се сетете какво ще стане.
Ще играят ли моряците на ст.Тича през новия сезон?
Времето минава и наближава както новия сезон така и 30.04.От ТИМ и от ръководството на Черно море няма нищо по въпроса за ремонта на Тича.За 2 месеца ли ще го правят или ще играем под наем до 2019г?А може би в Б група но на Тича?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Re: Ще играят ли моряците на ст.Тича през новия сезон?
Дано да почне да се прави нещо във Варна, защото градът изостана много с развитието на спорта.
Успех !
Успех !
Re: Ще играят ли моряците на ст.Тича през новия сезон?
blague написа:Дано да почне да се прави нещо във Варна, защото градът изостана много с развитието на спорта.
Успех !
Че, кой е казал, че не се прави http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 79&page=58 ?
Това, че стадион "Тича" е в това състояние да са мислили навреме. Преди година и половина бе гласувано, че стадион без осветление няма да получи лиценз, но явно шефовете на моряците не са го взели насериозно.