Божков в ЦСКА в стъпки.
1.Регистриране на ЦСКА 19481923,ФК АД ЕООД.............без значение точно.
2.СЛИВАНЕ с клуб от Б група(например Банско,Етрополе,...........)
3.Преместване на клуба в София.
4.Купуване на запорираната от НАП марка и емблема ЦСКА(или каквото там е приел НАП като залог за тези 3 милиона или колкото са).
5.Кралев дава стадиона на Божков.
Следствието от това е,че ще има отбор ЦСКА с емблемата на ЦСКА на гърдите,играещ домакинските си мачове на Армията!!!
Чака се мнението на феновете дали смятат това за достатъчно за да бъде това нашия ЦСКА!!!
Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Achtung_Juden
Re: Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргумен
Aз съм готов да се обзаложа, че сегашното дружество ще си остане в А група по най-криминалния начин(за справка интервюто на Кабриолета от сутринта). Само се драматизира излишно, все едно за сефте сте в това положение.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.
BRF написа:Следствието от това е,че
Че Славия трябва да се стяга, за да възродим най-старото столично дерби, защото ЦСКА спира да съществува.
Eminem написа:BRF написа:Следствието от това е,че
Че Славия трябва да се стяга, за да възродим най-старото столично дерби, защото ЦСКА спира да съществува.
Всеки ще има право на избор!Освен това,какво точно пречи ЦСКА на най-старото столично дерби
Последна промяна от BRF на 08 юни 2015 13:06, променено общо 1 път.
Achtung_Juden написа:Aз съм готов да се обзаложа, че сегашното дружество ще си остане в А група по най-криминалния начин(за справка интервюто на Кабриолета от сутринта). Само се драматизира излишно, все едно за сефте сте в това положение.
Какво разбираш под криминален начин?
Лиценз няма-за да има трябва(според Лечков) да се направят няколко неща!Ако се направят-има лиценз!
За всички е лошо ЦСКА да не е в А група,ще се загубят много пари!
BRF написа:Божков в ЦСКА в стъпки.
4.Купуване на запорираната от НАП марка и емблема ЦСКА(или каквото там е приел НАП като залог за тези 3 милиона или колкото са).
Следствието от това е,че ще има отбор ЦСКА с емблемата на ЦСКА на гърдите,играещ домакинските си мачове на Армията!!!
Чака се мнението на феновете дали смятат това за достатъчно за да бъде това нашия ЦСКА!!!
Демек пак кредиторите да пият вода, а вие да сте чисит? Е*ати тарикатите...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
BRF написа:Achtung_Juden написа:Aз съм готов да се обзаложа, че сегашното дружество ще си остане в А група по най-криминалния начин(за справка интервюто на Кабриолета от сутринта). Само се драматизира излишно, все едно за сефте сте в това положение.
Лиценз няма-за да има трябва(според Лечков) да се направят няколко неща!Ако се направят-има лиценз!
Какъв лиценз? Апелативната комисия е КРАЙНА, никой друг не може да дава лиценз.
Лечков: Понякога има двоен стандарт за лицензите.В същото време, отбори като Ботев Пловдив и Пирин Благоевград в миналото бяха изхвърляни от елита за далеч по-малки задължения, а там футболната централа не се намеси за запазване на статута им.
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/lech ... ite-331980
Какво да коментираме повече?
W84me написа:BRF написа:Божков в ЦСКА в стъпки.
Демек пак кредиторите да пият вода, а вие да сте чисит? Е*ати тарикатите...
По принцип въобще не ме е.е за кредитори като лира,титан,тенгариня и тем подобни!Относно държавата, с въпросните 3 милиона за емблемата и земите към бяла ще си вземе дължимото!Макар,че е много лицемерно тук да ми се правите на моралисти и да ми ревете за НАП,при положение че мининум 99% от хората в този форум лъжат държавата и разбира се най-много я ощетяват тези които най-много реват!
W84me написа:BRF написа:Achtung_Juden написа:Aз съм готов да се обзаложа, че сегашното дружество ще си остане в А група по най-криминалния начин(за справка интервюто на Кабриолета от сутринта). Само се драматизира излишно, все едно за сефте сте в това положение.
Какъв лиценз? Апелативната комисия е КРАЙНА, никой друг не може да дава лиценз.
Питай Лечков и мокета бре!Мен какво ми обясняваш!Те поставят срокове и казват какво да стане!