Херо отказа на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Херо отказа на Левски

Мнениеот Red_Neck » 18 дек 2014 15:55

Колеги, Херо е принуден да ходи САМ да гледа играчи, просто защото тези, на които им се плаща да го правят са доказани некадърници ..... или съм в грешка :mrgreen:
Явно Херо няма (и не е имал) никакво доверие на СТ директор инж. Иванов във връзка с трансферите.
Пак питам, защо списъкът "ненужни" бе обявен преди последният разговор м/у двамата?
Кой трябва да вземе решение кой е нужен и кой не? Гонзо или Херо?
... щото решението го взе Гонзо :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 дек 2014 16:05

Red_Neck написа:Колеги, Херо е принуден да ходи САМ да гледа играчи, просто защото тези, на които им се плаща да го правят са доказани некадърници ..... или съм в грешка :mrgreen:
Явно Херо няма (и не е имал) никакво доверие на СТ директор инж. Иванов във връзка с трансферите.
Пак питам, защо списъкът "ненужни" бе обявен преди последният разговор м/у двамата?
Кой трябва да вземе решение кой е нужен и кой не? Гонзо или Херо?
... щото решението го взе Гонзо :)

Гонзо или не-те са НЕНУЖНИ!!!
И не се иска да си "гениалния" треньор Херо,за да го видиш. :mrgreen:
Всеки човек от форума може да го каже. :twisted:
Да не говорим,че Херо искаше да разкара Аниете,Бедоя и Прохазка...
Сигурно щеше да доведе Гьотце,Иниеста и Лам...

valcosel
Контакти:

Мнениеот valcosel » 18 дек 2014 16:21

Sinite ot Sofia написа:
McLovin написа:
balef написа:Мръсниците Тодор Батков и Гонзо вън от ФК Левски !

Гонзо с какво е виновен в момета? Той ли (не)плаща заплати? Той ли дава пари? Той ли прави назначения? Той ли окраде парите от ШЛ и УЕФА, той ли направи Казанската афера? Да продължавам ли още? Гонзо е единственият, който си заложи главата в най-най-най-трудните дни за Левски, всички други избягаха в това число и Херо. А ти псуваш Гонзо. Идиот.

Много точно мнение, поздравявам те, момче! Гонзо е мъж, Гонзо не го интересува Левски дали има пари, дали има лоби в БФС и т.н. Гонзо зарязва всичко и тръгва.. защото е левскар. Гонзо, с теб сме!

Гонзо ВЪН

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 18 дек 2014 16:26

blue avalanche написа:Да не говорим,че Херо искаше да разкара Аниете,Бедоя и Прохазка...

Само не знам кой ти каза, че иска да разкара тези играчи :roll: Виж ако кажеш за Педро и Белаид съм съгласен, ама откъде това инфо, че иска да разкара най-добрите играчи в момента :roll:

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 18 дек 2014 16:28

milen.hristov написа:
Brannik82 написа:Гонзо това-онова, ама прави каквото може и не се оплаква, Батков това-онова, ама къде са желаещите да купят Левски? Защо се крият? Херо колко години го молиме, колко пъти отказва на Левски? Голям левскар бил? Цяла година повтаря как идвал, незнам си какво, ЦИРК, СМЯХ ..... От такива "левскари" нямаме нужда.

То и аз мога да правя всичко за Левски, но за какво съм на Левски, ако отборът ще крета в средата и всеки ще си оправя точките с него. Пък колко не мрънка му прочети последните обяснения когато всеки му е виновен, но не и той и треньорската и директорска несъстоятелност.

ГОНЗО за разлика от херо е ЛЕВСКАР ще изтърпи всички критики на разбирачи и мрънкачи като теб и дано има късмет защото в много от мачовете на които той е бил директор или треньор късмета не е бил на страната на Левски ,като се започне с автогола на И.Иванов и се свърши с мачовете от тази есен. Време е всички Левскари да разберем , че на Левски е наложен мониторинг и бюджета за които говори вчера и Батков е 270 000 в този бюджет влиза и юношеския отбор.
САМО ЛЕВСКИ !
ГОНЗО имаш моята подкрепа на Герена както си я имал и досега!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 18 дек 2014 16:29

Сега ще има да се правим на Гонзофили, Херофили и Баткофили :) Аз няма да се включа !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 дек 2014 16:33

blue avalanche написа:Ами на Гуардиола,например,му докараха Ибрахимович... ;)
А на Моу-Шевченко... :mrgreen:

Едно е да искаш Анри примерно, а да ти докарат Ибрахимович, съвсем друго е да искаш Иван Цветков и да ти докарат Макриев, пак примерно ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 дек 2014 16:40

TodorT написа:
blue avalanche написа:Да не говорим,че Херо искаше да разкара Аниете,Бедоя и Прохазка...

Само не знам кой ти каза, че иска да разкара тези играчи :roll: Виж ако кажеш за Педро и Белаид съм съгласен, ама откъде това инфо, че иска да разкара най-добрите играчи в момента :roll:

http://www.livesport.bg/hero-razkarva-n ... 67241.html
http://www.gol.bg/levski/2014-09-23/her ... e-v-levski
Може и да лъжат,а може-е-е...и да не лъжат... :(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 дек 2014 16:44

santiliana написа:... Но да води той лично преговори- с играч, с мениджъра му и тем подобни...Не е сериозно... ;)

Не е сериозно при други обстоятелсва. В случая Херо беше безработен и можеше да си позволи да си постеле преди идването, като в случая това е помощ най-вече за Левски. Мисля си, че такива неща са похвални и трябва да им се отдаде заслуженото, а не да ги наричаме несериозни :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 дек 2014 16:50

svetli-lz написа:
ГОНЗО за разлика от херо е ЛЕВСКАР ще изтърпи всички критики на разбирачи и мрънкачи като теб и дано има късмет защото в много от мачовете на които той е бил директор или треньор късмета не е бил на страната на Левски ,като се започне с автогола на И.Иванов и се свърши с мачовете от тази есен. Време е всички Левскари да разберем , че на Левски е наложен мониторинг и бюджета за които говори вчера и Батков е 270 000 в този бюджет влиза и юношеския отбор.
САМО ЛЕВСКИ !
ГОНЗО имаш моята подкрепа на Герена както си я имал и досега!

Боже опази! :shock: :shock: :shock:
[offtopic]

Върни се в “Левски”