Имам чувството, че всеки кръг падаме като някои, та се напълни темата с мнения на плужеци!

Ще пукнете от злоба бре, не виждам нищо лошо ЦСКА да стане шампион, все пак все още се водим за най-успелия български клуб и поне засега това не се е променило, въпреки Лудогорец.
Ако се бяхте родили когато ЦСКА газеше, щяхте да сте наясно поне малко, а и възрастните дето пишат глупости на кого се радваха през 1994-та по улиците в опит да си счупят клаксоните- на Ицо, Любо, Емо, Лече, Бончо и т.н. Лицемери такива!

Дотогава без да ми се обижда никой, но Лудогорец ще си остане едно футболно джудже!

Както казах, имат мноого каша да ядат, за да се сравняват с ЦСКА, не ви кефи, но като прочетеш хронологията по-горе и ще ви светне що е така, поне на нормалните люде ще им светне.

Скоро и тях ще ги треснем, тогава ще видим каква глупост пак ще измислите, че ни липсва като рекорд?

[offtopic]Дишайте спокойно, Славия трудно ще отпадне в Б група, щом взима точки от лидерите! Взима от лидерите, но не се знае на кого ще ги даде подаяние![/offtopic]
Недейте ме кара да се смея, щото не виждам кой знае какви големи постижения и от Лудогорец- да излязат поне на някой полуфинал, че да се похвалят с нещо по-сериозно. Били взели три точки в ШЛ, голяма работа - ние пък сме играли полуфинал, някой да ни го признава!

Къде са им успехите ви питам пак- три пъти шампиони, няква купа там за цвят, едно излизане от групи в Лига Европа, едно влизане в ШЛ и три точки засега... Не е малко за млад отбор, но това не са истински успехи, с които ще се помнят дълго време. В нормалните страни това едва ли са кой знае колко големи постижения- някои отбори си влизат и излизат от групи всяка година, включително и отбора на Базел, ама не ми се вярва да бият тъпана чак толкова, колкото нас българите!
Ние щото бием тъпана непрекъснато за щяло и нещяло и го изтъкваме за успех, затова и отборите ни са кръгли нули!
А като се млъкне и се работи, се надявам, че ще дойдат и истинските успехи, Лудогорец се развива точно заради това- играчите си мълчат и си играят. А други само приказват, пишат по фейсбуци или се блъскат в тунели.
Нищо, аз Тончи го харесвам щото и играе момчето и брани името ЦСКА с юмруци, а другите смеят ли?
И ако беше вкарал гол, а не да чупи гредата, половината щяхте да се боричкате в някой друг форум!
[offtopic]Бордо също влезе на точен- тринки вързахме.