Мнениеот angelofdeath » 26 окт 2014 11:09
Хубава победа за нашия отбор, извоювана на отвратителен терен и съпствана от хиляди грешки на домакините. Стойчо показа за пореден път, че Левски са му отворена книга и Дербито е най-лесния му мач. Не са важни обаче седемте победи, а начина на извоюването им. Спокойно, съсредоточено, без рискове с умение да се използва момента за вкарване на гол. Така беше и вчера. Точно, когато Левски ни притискаше, отбелязвахме попадения и им отрязвахме крилата. Неприятно ми стана от интервютата след мача, защото сините играчи и треньори нямаха доблеста да признаят поражението. Напротив дори, изкараха, че отбора им е загубил случайно, а противника е бил смачкан. Разни играчи, като дребния Шуменски Деко дори измислиха 7-8 положения, които явно не са видяни от никой освен от него. Аз бях на стадиона и не няма да споря, но със сигурност не видях повече от три истински опастности пред вратата на ЦСКА. И те бяха плод по-скоро на разбърквания, получилисе заради лошия терен, отколкото плод на хубави атаки. Обратното, гола на Буш беше отигран идеално от Венци Василев. Бързо изнасяне на топката, точен пас и майсторско отиграване на румеца през двама защитници и вратаря. Изобщо и трите ни гола бяха след сериозно натиграване на сините защитници. Гонзо сериозно трябва да помисли, защо тези футболисти играеха силно в предишните си отбори, а в Левски правят детински грешки. И то не само вчера, а и в предишните мачове, които сините опропастиха с лека ръка. Радвам се за поредната ни победа, но за целокупния български футбол е зле Левски да е в такова плачевно състояние. Прекалено много станаха месиите, които минаха през Герена и се провалиха. Имам чувството, че Батков се е отдръпнал и през месец-два хвърля на вълците поредната синя легенда. Сираков, Митов, Топузаков, Гонзо и след време Херо ще платят за безсилието на адвоката и управленската му немощ.