Фенове на Левски нападнаха Петев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Re: Фенове на Левски нападнаха Петев

Мнениеот tornadoto_96 » 08 окт 2013 19:38

Гонете си ръководството, плюйте си го, правете каквото искате Батков, Тонев и Сираков, но Ивайло Петев не заслужава подобно отношение. Може да е всякакъв, но най-напред е човек и си има достойнство. Това че говедата, които направиха това нещо нямат такова си е техен проблем!
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
neimar
Контакти:

Мнениеот neimar » 08 окт 2013 19:39

Малии малии малииииии срааам :lol: :lol: :lol: Не сериозно никога не съм си и помислял че може да се случи такова нещо.
Изображение

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 08 окт 2013 19:40

наркомани бодете се другаде, срам за българия сте вие и постъпката ви! БО КЛУ ЦИ а във форума си триете ли триете. Изтриите тва утрепки утайки убитаци уууууууууууууу :evil: :evil: :evil:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 окт 2013 19:42

Кировец написа:
Svetlio написа:Защо не нападнаха Батков и да му свалят костюма?

Щото като ги хванат маймуните на Ганя ще му правят кавали публично. :lol:

Ти като си толкова отворен, защо мълчите пред Цимбика като пут*и ?

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 08 окт 2013 19:44

Просто много хора са превърнали фен в професия и в бизнес!Това е една игра,в която понякога биеш понякога падаш,къде е драмата не знам!Събрали се 10 олигофрена насмъркани до козерката и трупат мускули с/у човек,който им е най-малко виновен за нещо!От горе на всичкото и внушават на всички кой ставал и кой не ставал за някъде!Нали публиката на Левски беше свободна,какви са тия дебили там???Кой им да право да излагат привържениците на този клуб и да се държат така просташки!

П.С.С това днес минаха и оня олигофрен Цимбика и сие!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 08 окт 2013 19:45

Не срам! Голям СРААААААААААААААААААААААААААААМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Noname
Контакти:

Мнениеот Noname » 08 окт 2013 19:47

Тъпо!
Иначе много приказки, но за мен истината е една - Батков има "ръка" и в момента "чисти" слаби за неговата стратегия "позиции". Футболът и феновете на "Левски" не печелят нищо. Една игра, която никой от нас не може да разбере и заради която клубът ще отнесе негативи сега и напред във времето.
Няма значение дали съм прав. Тъжното е, че "Левски" в момента е на дъното :(

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 08 окт 2013 19:47

sstat написа:Прегледах всичките ти 102 поста samo_levski и видях, че освен да обиждаш сините фенове с наркомани ти други постове нямаш!!! Мишко, бъди мъж, макар че сигурно си на 12 и заяви открито на кой отбор симпатизираш!!!!

О, наркоман, фен на отбора съм 4то поколение. Не съм фен на дрогираната пасмина от сектор б, към която явно и ти се числиш, не ми плащат за да съм фен, мразя да ме наричат говедо и не се издувам от гордост, когато някои ми каже, че съм синьо говедо. Израстнах във времена, в които феновете на Левски бяха левскари, а тия на цска - цскари, а не говеда и прасета (както примерно тапака, който си е сложил говедо в подписа или някви, които се зоват "малките свини" или подобно), когато почнаха да ме водят на стадиона той беше пълен, а не полупразен, а софия запад не съществуваха. Хората тогава гледаха футбол и развяваха шалчета и не им се плащаше за да са на стадиона. Хореографии тогава не съществуваха, но имаше 10 пъти повече хора на Герена или на националния, а всяко гостуване в провинцията стадиона беше фрашкан, щото хората искаха да видят "ГРАНДА" Левски, и не ни се присмиваха, както сега. И по стадионите като цяло такива елементи като теб бяха рядкост.

Разбираш ли ме, тъпо дрогирано говедо, на кой отбор съм фен? Ти на какво си фен, освен на хероина?

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 08 окт 2013 19:48

НАЙ-ГОЛЕМИЯ СРАМ ВЪВ ФУТБОЛНАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ, ТОВА Е ПО-ЗЛЕ И ОТ БЕЗБРОЙНИТЕ ВИ РЕЗИЛИ В ЕВРОТУРНИРИТЕ! Никога не съм очаквал, че такова нещо може да се случи в който и да е български клуб!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 08 окт 2013 19:49

Преди няколко мача вместо привърженици в сектора на Левски имаше надпис: СРАМ НИ Е ДА ВИ ГЛЕДАМЕ.
Днес спокойно можем да кажем същото, но не за отбора, а за НКП. СРАМ НИ Е ДА ГЛЕДАМЕ ГУГУТКАТА И НЕГОВИТЕ ЛУМПЕНИ!
Хора, които се самозабравиха и се помислиха за богоизбрани. В кой клуб в света решенията в отбора се взимат от шайка гамени, наричащи себе си ултраси?
За една минута зададоха няколко пъти въпроса: "Вие нас питахте ли ни да смените треньора?" Че кои сте вие? Вие ли давате парите в клуба или какво? Или си въобразявате, че вие 50 - 100 човека сте единствените фенове и сте над всички останали, които обичат клуба.
Няма ли един нормален сред тия да им каже, че с техните непрекъснати глупости (поздрави за Аркан, ЧРД на Хитлер, свастики и непрекъснатите обещания за саморазправа с играчите) не помагат на отбора, а вредят и то много.
Не казвам, че решението днес е най-правилното, но съм сигурен, че след днешното представление на Гугутките нито Йока, нито който и да е що-годе добър треньор не би дошъл при нас.
И ако Гугутките продължават така може нас да ни закрият преди червенушките

Върни се в “Футбол - България”