Документ до Премиера Орешарски за "Газпром"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: "Собственикът в сянка": Човешката глупост няма граници

Мнениеот Red Warrior » 06 авг 2013 21:23

Крумчо е пропуснал въпроса, защо Тиквата първо каза, че Гъзпром ще спонсорира ЦСКА, тъй като Левски вече ги спонсорирала ВТБ. Сигурен съм, че пропуска на Крумчо е случайност. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 06 авг 2013 21:25

Наско Раев

Отговорът на силния човек в Левски Наско Сираков, във връзка с писмото, което клубовете в А група изпратиха до министър-председателя Пламен Орешарски, не закъсня. Както е известно, по-рано отборите от майсторската ни група възроптаха за евентуалната възможност „Газпром“ да се превърне в основен спонсор на Левски, като пожелаха средствата от руския гигант да се разпределят по равно между всички клубове.

„Защо не излязоха с декларации сръбските клубове, когато "Газпром" отиде в Цървена звезда? Типично по български... Като вица за казана - щом някой надигне глава, и 20 човека тръгнат да я натискат обратно", заяви Сираков.

„Пожелавам на всеки български отбор да си намери спонсор като "Газпром". Но мисля, че за да стане това, всеки трябва да си гледа своята градинка, да се вгледа добре в нея, да я почисти и подреди така, че да стане привлекателна за такъв спонсор. А не да гледа в чуждото канче. И - дано догодина още две-три такива сериозни компания влязат във футбола ни. И после - още", завърши спортно-техническият директор пред Труд.

..и да успява да докара до оргазъм точния човек.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Бойко Мутрата от СИК се оправдава за държавната помощ!

Мнениеот DrAvalanche » 06 авг 2013 21:28

Събрали се дребни душици, дребни президенти на дребни отборчета предвождани от едно хипофизно джудже социопат. Същото същество щеше да спасява един друг клуб, но се оказа, че силата му е не е в добрите дела, а в завистта и омразата.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 06 авг 2013 21:29

Red Warrior написа:Крумчо е пропуснал въпроса, защо Тиквата първо каза, че Гъзпром ще спонсорира ЦСКА, тъй като Левски вече ги спонсорирала ВТБ. Сигурен съм, че пропуска на Крумчо е случайност. :roll:

Ако още не ви е ясно, защо Газпром са се отказали, ще ви обясня и аз! По същата причина поради която Г.Г. отказа да купи изстрадалия ви клуб! ;)

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 06 авг 2013 21:34

kireto2 написа:
Red Warrior написа:Крумчо е пропуснал въпроса, защо Тиквата първо каза, че Гъзпром ще спонсорира ЦСКА, тъй като Левски вече ги спонсорирала ВТБ. Сигурен съм, че пропуска на Крумчо е случайност. :roll:

Ако още не ви е ясно, защо Газпром са се отказали, ще ви обясня и аз! По същата причина поради която Г.Г. отказа да купи изстрадалия ви клуб! ;)

Всички бурно да благодарим на кирето, ако не бе той нямаше да разтълкуваме този невероятно оплетен казус.

Браво Кире, благодаря ти

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 06 авг 2013 21:34

kireto2 написа:

Значи и Гъзпром е бил в схемата за продажба на евроучастието на ЦСКА на Караибрахим, заради дълговете на Литекс Моторс към КТБ и премахването на Стоичков от Литекс.
Последна промяна от Red Warrior на 06 авг 2013 21:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 06 авг 2013 21:35

Наистина не искам да се заяждам, но ти ако беше собственик на голяма международна компания и искаш да си направиш реклама в нова държава, в която ще инвестираш, би ли рискувал реномето си, като спонсорираш отбор като ЦСКА (не ме разбирай погрешно - говоря за политиката, провеждана от клуба в последното десетилетие, а не за самия клуб като такъв)? Нещата са доста очевидни - Левски и ЦСКА са отборите с най-голяма фенска маса, а щом единят не става, то логично е изборът да падне върху другия.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 06 авг 2013 21:37

futbolqga написа:

Наистина не искам да се заяждам, но ти ако беше собственик на голяма международна компания и искаш да си направиш реклама в нова държава, в която ще инвестираш, би ли рискувал реномето си, като спонсорираш отбор като ЦСКА (не ме разбирай погрешно - говоря за политиката, провеждана от клуба в последното десетилетие, а не за самия клуб като такъв)? Нещата са доста очевидни - Левски и ЦСКА са отборите с най-голяма фенска маса, а щом единят не става, то логично е изборът да падне върху другия.

Отговор: ДА!! Ако оставим на страни име, традиция и фенове, то кажи ми каква по-голяма реклама от това - да оправиш нещо неработещо ?Така само доказваш себе си

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 06 авг 2013 21:38

futbolqga написа:

Не разбира се, щях да спонсорирам отбора на властта. Същата власт, която подари Булгартабак на ВТБ и не спазва правилата на ЕС за третия енергиен либерализиционен пакет за Южен поток. :roll:

Потребителски аватар
Sofia_1914
Контакти:

Re: Бойко Мутрата от СИК се оправдава за държавната помощ!

Мнениеот Sofia_1914 » 06 авг 2013 21:39

Еми добре го е казал ББ. А малките душици са се свили още повече само при мисълта, че Газпром ще спонсорира Левски.

Върни се в “Футбол - България”