Левски-Иртиш Павлодар - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Махайте Митов и купувайте защитници докато е време
Това за Митооф го казах още когато го назначиха-бе не става този. Да пропилееш купа и шампионска титла е равно на договор в Левски. Идиотщина!!!
Последна промяна от Seichov на 04 юли 2013 22:37, променено общо 1 път.
Re: Левски-Иртиш Павлодар - 04.07.2013г. - 21:00ч.
Сменете си смешният треньор,този КЛОУН не става и за Б група

urkoto написа:nasko75 написа:Говедарица от Иртиш какво ви бави, не разбирам още....
мисля, че резултатът и представянето на рогатите е истинска наслада за привържениците на Черноморец и Литекс...които бяха пре****и две поредни години
и еееетооооооооо - дузпа за говедата!!! Ахмед не е сам!!!!!
Ама то аз съм фен на Литекс и вярвай, не ми е кеф да гледам как някакви азиатски анонимки идват в столицата на България и карат всеки български футболен привърженик (включително и нас, неутралните) да потънат вдън земята от срам!
елементарен патриотизъм като твоя е причината да ги има тия и да се ебават с нормалните хора...когато тия и прасетата ги няма, ще има футбол - вън от България феновете на Левски и ЦСКА, да останем нормалните!!!
Само СЛАВИЯ!!!!!
Единственото хубаво нещо в този ташак е Антонио Вутов титуляр титуляр ♥ 

Изтървальо !
Грозно и отвратително слаб Левски.В никакъв случай не трябва да се явяват на реванша в Казахстан.По-добре да загубят реванша служебно.
И дузпа даде съдията и пак...срам! 

kimi8311 написа:Митов да си върви.Толкова слаб треньор не сме имали.
Конкурира се с нашия Петев,тези младоци кои им каза че са треньори, незнам...включвам и Радуканов...
предвиждам огромни мъки и на нас срещу Слован. Разликата е че между Иртиш и Слован има голяма разика като класа...
Само да не ни вкарат накрая, че тогава ще е края.
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"
То тук се мъчите с тия а там ще е още-по ГОЛЯМА мъка.