Зимна подготовка 2012/2013 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

tyranta
Контакти:

Re: Зимна подготовка 2012/2013 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Мнениеот tyranta » 14 яну 2013 17:16

ShooterMan написа:Чорбарчето...аааа,да натирим Росен,че да го вземе Чорбата ли :mrgreen: /Ааааааа не,Росен играе,и ще остане,а вие си гледайте циганина Крачунов :mrgreen:

не братле пак си ме разбрал погрешно ... както онзи къде вчета цял ден обиждаше и пишеше небивалици а днеска се скри като мишок в дупката си ... Пиша всичко както си беше , което видях с очите си и което чух с ушите си ... Росен беше иницятора ... Живко му подръжаваше ( макар че доиде 30 мин след тях успя да навакса ) , след това беше Караджата ... а Симеон раиков беше наи кроткия от всички ... макар че като отидаха двамата барабанистчетата при тях и тои почна да бърка в джоба и да подскача на сапарето ... Не ме разбираи че го искаме даже напротив след това което видях с очите си не искам такива играчи повярваи ми в нашия отбор .. макар че те ги има навсякаде ... Такъв беше и Орлин Старокин ( пак наш от школата ) но ела да видиш какво чудо беше в Бургас по крачмите и дискотеките ... Мерси от такива футболисти в които и да е отбор ... затова идва лятото и се вижда след 1 мач къде ни е мястото !!! :( Тъжна картинка .. затова няма да имаме и национален отбор и т.н и т.н то всичко е вързано :(
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 яну 2013 17:33

Не ми пука кво си видял.Росен е ДОКАЗАЛ се играч,ще продължи да мачка разни Платинита и т.н.Виновен е Караджов и точка!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 14 яну 2013 17:36

Черно море е единият от отборите, проявяващ сериозен интерес към Тодор Янчев, предаде кореспондентът на БЛИЦ от Варна. Легендарният “армеец” е бил потърсен лично от новия треньор на варненци – Георги Иванов, след като разтрогна договора си с ЦСКА. Сърцатият полузащитник напусна обиден клуба, където преминаха повече от 10 години от футболната му кариера.

Самият Янчев призна, че вече е получил две оферти. Другата е от Нефтохимик, където той игра до 2000 година, след което премина на “Армията”. Отделно се говори, че и трети клуб е набелязал родения в Казанлък футболист. Става въпрос за Черноморец на Херо.

Сигурни източници разкриха, че Гонзо на два пъти е разговарял с Тодор Янчев. Любимецът на Сектор “Б” държал на всяка цена да привлече “червения” боец в Черно море, но халфът не му е дал утвърдителен отговор. Георги Иванов обаче бил готов да изчака, тъй като до старта на пролетния полусезон – 2 март, има още доста време.

“Двамата вече не сме в отборите, които обичаме. Тръгнахме си по един и същи начин. Но животът продължава. Искам на всяка цена да бъдеш в моя нов тим, тъй като можеш много да ни помогнеш. Набори сме, но ти още има какво да дадеш на терена”, твърдял 36-годишният Гонзо.
ИзображениеИзображениеИзображение

orkata8106
Контакти:

Re: моряци не ви ли се струва ,че закъсняваме със селекцията,сам

Мнениеот orkata8106 » 14 яну 2013 17:41

От 3 години, все така ми се струва!!! ;)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 яну 2013 17:56

Този дъртак няма място в Черно Море.36 години са прекалено прекалено много,да си кара пенсията в Бургас
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

terrorist
Контакти:

Re: моряци не ви ли се струва ,че закъсняваме със селекцията,сам

Мнениеот terrorist » 14 яну 2013 18:05

с тоя треноьр, селекция ви не трябва

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 14 яну 2013 18:54

Не мисля, че Тодор Янчев , ще ни свърши работа!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 яну 2013 19:23

На футболистите им е забраненто да ходят на дискотека до края на зимната подготовка

Треньорът на Черно море Георги Иванов – Гонзо наложи вечерен час на футболистите заради случая уволнения днес вратар Иван Караджов, съобщава Varnautre.bg. Както вече стана ясно през уикенда, стражът бе хванат да управлява автомобил в нетрезво състояние, което изнерви стриктния наставник на варненци.

Днес сутринта при влизане в съблекалнята Гонзо е изгонил Караджов, като по този начин е показал, че няма да толерира подобни поведения и ще е безкомпромисен. На футболистите им е забранено да ходят на дискотека до края на зимната подготовка. Подобни мерки Гонзо налагаше по време на престоя си в Левски.
----------------------------

Така,очевидно идеите ми за казармен ред съвпадат с тези на Гонзо.Сега като има вечерен час ще може да се работи професионално и по-спокойно,и на трезва глава също.Айде и още мерки трябват,особено относно победите и загубите.Загуба от който и да е - 1 седмица режим и лагер,лагера продължава до победа.Паднат ли - веднага пак на лагер докато бият.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 14 яну 2013 19:39

Гочето1913 написа:Не мисля, че Тодор Янчев , ще ни свърши работа!

Не искам да се връщам назад и да търся мнения доказващи че с "дъртак" свършил за футбола като Кривия няма какво да постигнем.Далеко съм от мисълта че Янчев е от класата на майната,но опита който има,би ни бил много полезен в завързани мачове,където е необходимо да има човек който да внесе нужното спокойствие и организация,па бил той на терена и за едно полувреме.Не мисля че трябва с лека ръка да се отказваме от играч като него.Искате класа-ето я класата.Ама сега бил дърт!Ба си,няма угодия.За нас е като Беноа Кое за ЦСКА преди време.За целите които има поставени Гонзо,а и за това което иска моряшкара публика/налагане на юноши/Янчев е просто перфектен.Има какво да покаже на младите играчи.Само за секунда се замислете защо го иска Херо и дали Херо не я разбира тази игра по добре от всички нас взети заедно.Ако отиде в Черноморец има да пискаме после че е избрал Херо,защото е треньор,а не иска при Гонзо,щот Гонзо не става.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 14 яну 2013 19:57

Само скандали около Черно море, Гонзо излязъл бесен след разговор с Марин Маринов, с който е говорил на много висок тон, няма пари за селекция ми споменаха или поне тези, които са му обещали преди да дойде, сега и Пантерата се сбил и псувал с фенове на Черно море, за капак и пиянски изцепки :shock:

Върни се в “Черно море”