Холандия - България 1:2 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Alex-Plovdiv
- Контакти:
Re: Холандия - България 1:2 (FT)
Хубава победа в много подходящ момент. Няма никакво значение как играли холандците и колко зор си давали... Те нека си се пазят за европейското. За нас сега е важно да се избистри състава и да се вдъхне самочувствие на момчетата. Видя се, че когато има мотивация и настроение нещата се получават. Робен искаше много да се докаже пред публиката, но не му беше позволено. Очаквам с нетърпение мача с Турция. Харесва ми стила на игра, който се налага от чичовото. Напред ЛЪВОВЕ! 

Айде, айде! Българи Юнаци! 

rezaacha написа:При положение че холандците играха с всичките си звезди победата си е повече от престижна.Най после радост за изстрадалите фенове на футбола у нас
и пред погледа на 50 000 оранжеви, много яко, накрая млъкнаха и се чуваше само БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

- Red Warrior
- Контакти:
А бе пичове, как с правилен футбол паднахме от Църна гора в София, а с неправилен бихме Холандия в Амстердам? 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- liverpool96
- Контакти:
Re: Браво Любо
И аз вярвам, че Любо може да направи много с националите ни. Съгласен съм с теб - младата перука терен да не помирише! 

Red Warrior написа:А бе пичове, как с правилен футбол паднахме от Църна гора в София, а с неправилен бихме Холандия в Амстердам?
Обясни ми кое беше неправилното в тактиката на България и тогава ще ти отговоря.
Re: Холандия - България 1:2(FT)
Страхотна победа,срещу един от най-добрите отбори в света,която може да положи основите на едно по-добро и успешно бъдеще на Българския национален отбор!
Отдавна не сме виждали такова желание,мотивация и хъс за победа у българските футболисти,което само по себе си,е една малка крачка,но с голямо значение за важният етап,който предстои пред Българския национален отбор.
Любослав Пенев и спортно-техническия щаб,определно саттвърдо решени да променят и както каза Любо Пенев:"Да отлепя ютията(с много малко),от сегашното(предишното) положение"....и на този етап ясно се вижда,че има светлина в тунела!
Убеден съм,че в момента всички българи изпитват гордост от тази победа,която наистина беше изстрадана и много сладка,а българската агитка на Амстердам Арена...Евала на тези хора
Лично за мен на този етап,ясно се открояват следните положителни промени в:1.Тактическата подготовка 2.Манталитетът и самочувствието на играчите
Разбира се,има още цяла дузина детайли,които трябва да бъдат променени и усъвършенствани и аз съм убеден,че до началото на СК,ще видим един нов и "upgrade-ът" Национален отбор.
Мачът срещу Турция,който предстои ще бъде истинският "лакмус" за този първи етап на Любослав Пенев и момчетата...и резултатът или по-точно стилът на игра,ще покаже най-ясно т.нар "ефективност" и "истинност" на работата до момента!
ПП:Димитър Бербатов със сигурност трябва сериозно да преосмисли решението си,за евентуалното му завръщане в Българският Национален отбор,защото ако нещата се запазят в това темпо и прогрес,опитът и класата на Митко могат да се окажат,ключови за едно добро представяне в СК,а защо не и късметът отново да ни се усмихне по пътят за....Америка
Отдавна не сме виждали такова желание,мотивация и хъс за победа у българските футболисти,което само по себе си,е една малка крачка,но с голямо значение за важният етап,който предстои пред Българския национален отбор.
Любослав Пенев и спортно-техническия щаб,определно саттвърдо решени да променят и както каза Любо Пенев:"Да отлепя ютията(с много малко),от сегашното(предишното) положение"....и на този етап ясно се вижда,че има светлина в тунела!
Убеден съм,че в момента всички българи изпитват гордост от тази победа,която наистина беше изстрадана и много сладка,а българската агитка на Амстердам Арена...Евала на тези хора

Лично за мен на този етап,ясно се открояват следните положителни промени в:1.Тактическата подготовка 2.Манталитетът и самочувствието на играчите
Разбира се,има още цяла дузина детайли,които трябва да бъдат променени и усъвършенствани и аз съм убеден,че до началото на СК,ще видим един нов и "upgrade-ът" Национален отбор.
Мачът срещу Турция,който предстои ще бъде истинският "лакмус" за този първи етап на Любослав Пенев и момчетата...и резултатът или по-точно стилът на игра,ще покаже най-ясно т.нар "ефективност" и "истинност" на работата до момента!
ПП:Димитър Бербатов със сигурност трябва сериозно да преосмисли решението си,за евентуалното му завръщане в Българският Национален отбор,защото ако нещата се запазят в това темпо и прогрес,опитът и класата на Митко могат да се окажат,ключови за едно добро представяне в СК,а защо не и късметът отново да ни се усмихне по пътят за....Америка

-
- Контакти:
Опитах се да изчета всичките коментари и какво да видя-в началото всички плюят, подиграват се и т.н., тоя бил слаб, оня некадърен, с тея ли сме тръгнали срещу ВЕЛИЛИТЕ холандци. В интерес на истината нашите започнаха мача с идеята да не го загубят и да разиграват топката колкото се може по-дълго. Лично аз отдавна не съм виждал такива разигравания в защита ( досега обикновено се изритваше силно напред ), пасове с "едно" и много тичане и откриване. Видях също, че много хора оплюха Гаджев и братята Милиеви, на тях мога да им кажа-вие не сте играли футбол никога. Това, че не са ги споменали коментаторите не е основание за това, че не са играли добре. Напротив. Целия отбор беше на ниво, като единствено имам забележки към Ивелин Попов и Иван Стоянов след като влезе в игра. А иначе играч на мача според мен трябва да е Светослав Дяков. Честита ни победа!!!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Alex-Plovdiv написа:Хубава победа в много подходящ момент. Няма никакво значение как играли холандците и колко зор си давали... Те нека си се пазят за европейското. За нас сега е важно да се избистри състава и да се вдъхне самочувствие на момчетата. Видя се, че когато има мотивация и настроение нещата се получават. Робен искаше много да се докаже пред публиката, но не му беше позволено. Очаквам с нетърпение мача с Турция. Харесва ми стила на игра, който се налага от чичовото. Напред ЛЪВОВЕ!
Няма значение как са играли холандците , по важното е че нашите показаха че могат

- Red Warrior
- Контакти:
soad написа:Red Warrior написа:А бе пичове, как с правилен футбол паднахме от Църна гора в София, а с неправилен бихме Холандия в Амстердам?
Обясни ми кое беше неправилното в тактиката на България и тогава ще ти отговоря.
Ти май не разбираш от ирония бате

Последна промяна от Red Warrior на 26 май 2012 23:28, променено общо 2 пъти.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост