Знам , че ще се повторя ... но в края на сезона всеки отбор ще е на мястото което заслужава . Без изключение . Който си е свършил работата през сезона ще играе в Европа , който не е - ще гледа по телевизора . В този ред на мисли - Черноморец има 3 мача да докаже , че заслужава да играе в евротурнирите .
Другото което ми прави впечатление е , че преди мача поне в 5 страници се обясняваше как Литекс пристигали със съдията , който ритуално щял да обезглави момчетата на Херо . Е обезглавени имаше ... ама от поречието на река Осъм

Все още не съм изгледал целия мача , но за Литекс не беше отсъдена чиста дузпа и беше спестен поне 1 червен картон на играчи на Черноморец . Ако случилото се беше с обратен знак , сега щяха да текат спорове единствено дали заговора срещу Черноморец е световен или междугалактически .

Относно въпроса защо Христов се е оказал единствения нападател на разположение , то той следва да бъде отправен към Събев , Киряков и Херо . За мен е несериозно един отбор който е заявил на полусезона амбиции за Европа , практически да няма равностойни заместници на нито един ключов пост . Нито пък може да се има претенции към играчи да изнасят мачове , след като през целия сезон търкат пейката и влизат в игра при "смъртен случай" на титуляр .