Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София 29.04.12 17:45ч.

Мнениеот Синьо сърце » 26 апр 2012 22:44

Morgause написа:
Хах, аз пък помня първото ми дерби - ЦСКА 1:0 Левски на армията... когато вкарахме още в 1-вата минута, тогава стадиона буквално изригна... такъв шум не бях чул никога през живота си, даже си спомням, че се стреснах много :lol: След това Милен Петков изпусна дуспа... въпреки, че беше равностоен мач.

Така беше. Лошо няма ,пич, надъхан си гледам, но трябва да разбереш-днес е радост, утре е мъка. И в живота е така-няма само безоблачно щастие , има и тежки дни. Ще видиш и триумф, и позор-така е то... Обвързано ли ти е сърцето с отбора, ще се радваш и страдаш с него докрай. Ще има нощи на фиеста, ще има и нощи, в които ще се въртиш и няма да заспиш от мъка. И ще се напиваш и драйфаш от мъка. Но когато погледнеш назад, ще видиш своя отбор и любовта си към него.Другото ще е минало.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 26 апр 2012 22:52

Синьо сърце написа:
Morgause написа:
Хах, аз пък помня първото ми дерби - ЦСКА 1:0 Левски на армията... когато вкарахме още в 1-вата минута, тогава стадиона буквално изригна... такъв шум не бях чул никога през живота си, даже си спомням, че се стреснах много :lol: След това Милен Петков изпусна дуспа... въпреки, че беше равностоен мач.

Така беше. Лошо няма ,пич, надъхан си гледам, но трябва да разбереш-днес е радост, утре е мъка. И в живота е така-няма само безоблачно щастие , има и тежки дни. Ще видиш и триумф, и позор-така е то... Обвързано ли ти е сърцето с отбора, ще се радваш и страдаш с него докрай. Ще има нощи на фиеста, ще има и нощи, в които ще се въртиш и няма да заспиш от мъка. И ще се напиваш и драйфаш от мъка. Но когато погледнеш назад, ще видиш своя отбор и любовта си към него.Другото ще е минало.

Според теб последните години не го ли приживяхме това... това ми е ясно още от 2005/2006 година, когато имахме страхотен отбор и не направихме нищо и в България и в Европа, а отбора имаше страхотен потенциал... тогава още бях малък да се напивам, но колко безсънни нощи съм прекарал в мисли за ЦСКА си нямаш на идея... хич не ми е еня нито за даскало, нито за приятелки, интересува ме само семейството, приятелите и ЦСКА!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
DerrickRose
Контакти:

Мнениеот DerrickRose » 26 апр 2012 23:01

2:0
[wrapimg=]http://www.bulgariaspurs.com/files/signatures/signature5.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/da4c4fc014d6af038ca8c480e3fd9be7/tumblr_mf2xgvU6Ye1qg0x4wo6_r1_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 26 апр 2012 23:19

Тоя Стойчо няма ли да престане с тези психо атаки първо директиви сега съдията поне да каже , че говори за Лудогорец. Вече е ясно ,че съдията ще свири под напрежение и като нищо би помогнал на червените. http://gong.bg/view_article.php?article_id=267105
Няма ли кой да го осъди този за клевета.

FDFB
Контакти:

Мнениеот FDFB » 27 апр 2012 10:52

joro bad написа:
Синьо сърце написа:
Горе-долу от тогава ходя и аз(82-83год.). Беше ми смешно как срещу нашият сектор имаше един рейс фенове и 3-4 поделения войничета! :lol: А относно нашите дядовци и бащи, поклон. Нашите розови приятелки, немогат да се похвалят с такъв факт, поради простата причина, че им трябва още 40-50 години съществуване! :idea: :lol: :lol: :lol:

Тази лъжа с войничетата 82-83г започна да се прокрадва все по-често. Можем само да си правим изводи за хората, които я използват, че очевидно не са ходили на мачове по онова време. Аз също не съм, но гледам записи от мачове и виждам пълен с "войници" стадион Васил Левски от мачовете с Ливърпул, Аякс и т.н. :lol:
Съзнателно ходя на Дербито от началото на 90-те. Най-много хора помня на 3:3. Мисля всеки ще се съгласи, че това е последното най-посетено, а защо не и истинско дерби.

п.с. и дядо ми и баща ми, а сега и сина ми са от ЦСКА!

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 27 апр 2012 11:15

Хора, хайде купувайте билетчета. Вчера един приятел беше на касите и каза, че няма жив човек, днес аз ходих към 10:30 часа и пак беше празно. Малееее, а какво беше за мачовете от ШЛ, по два часа съм се редил. :P
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Фонд СБ
Контакти:

МИСИЯ: Нека всички левскари видят този клип!

Мнениеот Фонд СБ » 27 апр 2012 11:32

Здравейте, момчета и момичета. Първо ще помоля модератора да остави темата за ден-два. Не го правим с цел реклама, правим го, за да можем да се съберем повече ЛЕВСКАРИ на стадиона 8-)

http://vbox7.com/play:d6be2f5eb2

Това е клипчето. Много важно е всеки един от вас да гласува с положителен вот - зелената ръчичка.

Споделяйте, разпространявайте из фейсбук, скайп, форуми и т.н. Ако обичате ЛЕВСКИ - отделете 1 час и препратете клипчето на всички ваши приятели, като ги помолите да гласуват със зелената ръчичка.

Тук има повече инструкции, за който има желание да се включи:
http://forum.levski.com/viewtopic.php?f=5&t=12763

Благодарим ви, приятели!

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Re: МИСИЯ: Нека всички левскари видят този клип!

Мнениеот Taz » 27 апр 2012 11:40

Това е пускано има няма 20 пъти тук ;)

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 27 апр 2012 11:43

venger написа:Хора, хайде купувайте билетчета. Вчера един приятел беше на касите и каза, че няма жив човек, днес аз ходих към 10:30 часа и пак беше празно. Малееее, а какво беше за мачовете от ШЛ, по два часа съм се редил. :P

Явно "медиите" и МВР в частност, постигнаха целта си (въпреки, че е рано още де), като това с димките го изкараха анти-терористичен удар (според босфор тв) и опит за атентат и не малко хора ще се откажат, точно заради подобни публикации... Някои хора май са на принципа "Има хора - има проблем, няма хора - няма проблем". Няма да се учудя ако в дните до мача се появят още новини от сорта на "Фенове на Левски се опитват да вкарат атомна бомба на стадиона"; "Полицаи заловиха камион, превозващ амониева селитра и градински торове... В последствие се установи, че това била част от хореографията на еди кой си"... А после се чудят що няма хора на мачовете.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Фонд СБ
Контакти:

Re: МИСИЯ: Нека всички левскари видят този клип!

Мнениеот Фонд СБ » 27 апр 2012 11:43

Taz написа:Това е пускано има няма 20 пъти тук ;)

Знам, но сега качиха клипчето в Топ40 и е важно всеки да види каква ни е целта 8-) Натискайте, пичове! ЗА ЛЕВСКИ!

Върни се в “Архив”