Левски Сф - Черноморец Бс FT. 2-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Левски Сф - Черноморец Бс FT. 2-2

Мнениеот Искам си Акаунта » 21 апр 2012 14:26

petkan написа:
Искам си Акаунта написа:
petkan написа:Но... последно.... само едно нещо по последното ти изречение. Не съм съгласен, но не го приемай като спор. За мен хора, ненавършили трийсетака, все още се изграждат като характери. Психиката им е още нестабилна и в този ред на мисли, според мен трябва да бъдат и малко от малко щадени.
Утре ще се появиш ли към 17:00 ч. на Водолея? :mrgreen:

Няма да имам възможност , за съжаление

А на мача?
Не те питам за фланелката :twisted:

там работя по въпроса , ама още са на кантар нещата :|

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 21 апр 2012 14:44

Аз ще дойда към 5, за да гледаме мача в 5:30.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 апр 2012 15:18

Bourgas написа:Аз ще дойда към 5, за да гледаме мача в 5:30.

На мен вече ми трябва технологично време в, което да пея преди мач. Поне 5 часа, ако съдя от последното си Изживяване до София... Бригадите. Уговорете се днес и с тях. Е*ал съм ги крейзитата и соковете. Искам разпяване. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

hai
Контакти:

Мнениеот hai » 21 апр 2012 18:34

kartago написа:
petkan написа:Гледах края. Гледах и няколко пъти повторението на гола, когато вратаря се чудеше дали да си протегне ръцете и кога..... и естествено закъсня ;)
А ти ми обвиняваш Стоян Колев, че не се бил представил убедително на мача с Левски. Пък си и бивш вратар.

Ееееее, стига бе! Хайде утре ще ти дам няколко примера, а и когато фактите говорят, нали знаеш ...... даже аз мълча! До 20 -а минута днес на червените им бяха дали 10 нарушения, а на Славия -3, греда треснаха белите, изтърваха си шанса доста пъти, мача се игра! А за гола, ми следващия път застани ми ти на 5 метра, да видим дали въобще ще мръднеш! ( в тая връзка, вчера във форума на Левски се писа, за първия гол на Черноморец, че топката минала между краката на Илиев, въъъъъх, къв ужас, невъзможно направо :mrgreen: ), игра се мача, адаш, аз исках само да се изчака, даже левскарите не подскачат този път! :lol:

Картаго,извинявай,че продължавам тази тема,но моля те коментирай поведението на халфа на Славия,който е
зад Костов в головата атака?

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 21 апр 2012 21:48

Аз ще дойда в 17.00 във Водолея.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 21 апр 2012 21:50

hai написа:
kartago написа:
petkan написа:Гледах края. Гледах и няколко пъти повторението на гола, когато вратаря се чудеше дали да си протегне ръцете и кога..... и естествено закъсня ;)
А ти ми обвиняваш Стоян Колев, че не се бил представил убедително на мача с Левски. Пък си и бивш вратар.

Ееееее, стига бе! Хайде утре ще ти дам няколко примера, а и когато фактите говорят, нали знаеш ...... даже аз мълча! До 20 -а минута днес на червените им бяха дали 10 нарушения, а на Славия -3, греда треснаха белите, изтърваха си шанса доста пъти, мача се игра! А за гола, ми следващия път застани ми ти на 5 метра, да видим дали въобще ще мръднеш! ( в тая връзка, вчера във форума на Левски се писа, за първия гол на Черноморец, че топката минала между краката на Илиев, въъъъъх, къв ужас, невъзможно направо :mrgreen: ), игра се мача, адаш, аз исках само да се изчака, даже левскарите не подскачат този път! :lol:

Картаго,извинявай,че продължавам тази тема,но моля те коментирай поведението на халфа на Славия,който е
зад Костов в головата атака?

Не мога да бъда сигурен, но все ми се струва, че една част от играчите на Славия сякаш не се вложиха максимално в мача, играха едно лежерно, лежерно, сякаш те водеха в резултата.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 22 апр 2012 15:33

Искам си Акаунта написа: там работя по въпроса , ама още са на кантар нещата :|

Ми щот не си разбрал за какичките :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”