Как да си го изкара човек на Мурсия, той е от броени седмици треньор на Левски.
Когато брахме най-големите си срамове, той хабер си е нямал ни от нас, ни от български футбол като цяло.
Между другото, отборът на Петев би Зенит днес...
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Laetitia написа:Как да си го изкара човек на Мурсия, той е от броени седмици треньор на Левски.
Когато брахме най-големите си срамове, той хабер си е нямал ни от нас, ни от български футбол като цяло.
О.К., аз поемам вината, че трупата на Бат Стою ни матира за 5 минути.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Laetitia написа:Как да си го изкара човек на Мурсия, той е от броени седмици треньор на Левски.
Щом поемаш вината, гледай да не ядеш бой някъде.

Мислиш ли, че ако Мурсия не ни беше треньор, щяхме да бием оня ден?
Laetitia написа:Tommi написа:Laetitia написа:Как да си го изкара човек на Мурсия, той е от броени седмици треньор на Левски.
Щом поемаш вината, гледай да не ядеш бой някъде.![]()
Ами... Николета и две испанчета нямаше да почнат ако не мача, то поне втората част.
Няма как да знаеш това. А какво щеше да е, ако Петев бе треньор? Продължавам да си задавам този въпрос, но...
Laetitia написа:Tommi написа:Laetitia написа:Как да си го изкара човек на Мурсия, той е от броени седмици треньор на Левски.
И Господ да ви е треньор-нямаше да победите. Малко ентусиазъм в първите 10 минути и след това нищо, дори по-малко и от нищо.Едно гушкане през врата в 4-та минута всеки умен нападател би използвал, но явно гушнатият в синьо му хареса и не реши да се възползва

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
NOMER14 написа:Laetitia написа:Tommi написа:Laetitia написа:Как да си го изкара човек на Мурсия, той е от броени седмици треньор на Левски.
Ами... Николета и две испанчета нямаше да почнат ако не мача, то поне втората част.
При липсата на контузения Домовчийски и ако не играеха двете испанчета и Божи, та кой щеше да играе в атака, че не се сещам нещо?

Laetitia написа:Мислиш ли, че ако Мурсия не ни беше треньор, щяхме да бием оня ден?
Не знам дали... или. Въпросът е, че цесекистите са пълно посмешище, а ни биха. Ако бяха някакъв страхотен отбор, тогава да кажем, че са много добри и няма как да им се противопоставим, ама сега... Даже отборът на Балъков стоеше по-добре срещу тях, отколкото ние. А пък скромният Зимбру им се противопостави успешно в два мача.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Не знам дали... или. Въпросът е, че цесекистите са пълно посмешище, а ни биха.
А това не стана ли и през изминалия сезон? При това няколко пъти?
Laetitia написа:Няма как да знаеш това. А какво щеше да е, ако Петев бе треньор? Продължавам да си задавам този въпрос, но...
Петев не е левскар и е изхвърлен от предишния си отбор, като в последния мач на Герена си го размазал тактически...