MuFc1878 написа:Е, какво? Берое си ни отнася като куцо пиле у домат
Така няма да пропусна мач на живо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TodorT написа:Еее ти ме разбиСравняваш ръководството на Юнайтед с това на ЛЕВСКИ. Ама аз като гледам те и играчите са от една класа
![]()
TodorT написа:Еее ти ме разбиСравняваш ръководството на Юнайтед с това на ЛЕВСКИ. Ама аз като гледам те и играчите са от една класа
![]()
Kris_men2000 написа:Говоря по принцип .А защо не. Например Батков казва никакъв проблем не е за отбора да купи този играч който струва 5000 000 евро.Това искам да чуя някога в близко време.А Манчо го дадох просто като пример.
tatusindo написа:Kris_men2000 написа:Говоря по принцип .А защо не. Например Батков казва никакъв проблем не е за отбора да купи този играч който струва 5000 000 евро.Това искам да чуя някога в близко време.А Манчо го дадох просто като пример.
Няма как да стане това в близките 5-6 годинки по простата причина,че няма откъде да ги извади тези 500 хилкиОсвен ако не продадем Божи86 и Домо и двамата за по 3-4 млн
![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 271 госта