Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- plovdivmraziselskiq
- Контакти:
Re: ТОВА Е ЛЕВСКИ ! КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ВЪН !
Аз няма как да съм след тази безобразна игра в първия мач... но ви пожелавам успех
Re: Има още един мач,след него ще видим...
ss_killer написа:пожелавам тоя път Ласло Боднар да вкара ефектен гол но в собствената си врата
За съжаление понякога един такъв случаен гол накланя на 100% везните в полза на единия отбор! Колко интересна игра е футбола...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
slavi_1914 написа:ПП : Нека пребройм колко са песимистите и оптимистите за вторник тук в тази тема.
Чакам честни и кратки отговори от вас.
Вярвате ли в успех във вторник?
В момента шансовете са 15-85.Но ако вкараме първи гол, стават 60-40 за нас.Жизнено важен е този първи гол-ако стане,ги отстраняваме като стой,та гледай...
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Сектор Б написа:delqnski какво става с тебе ? В последно време почна да пишеш добре.
Мдааа..............за разлика от тебе...........
delpi написа:След като днес сутринта изгледах записа на мача по РингБГ още повече се отчаях! Ако ги отстраним за мен ще бъде необяснимо представянето в първия мач! Лесно е да бъдеш оптимист, но реалностите понякога няма как да бъдат променени още повече ако разчитаме на един алкохолик и престъпник да ни оправи играта на реванша!!! Предпочитам и на реванша да играе Виктор Генев и дори да прави грешки, защо не и Данчо Милиев, отколкото футболист достоен за затвора да облича синята фланелка в решаващ мач за влизане в ШЛ!!!
Представянето в този мач е лесно обяснимо с нелепия гол в 10 минута.И никой да не ми обяснява как бил много точен и силен изстрел-гол от над 30 метра е ВРАТАРСКИ!100% на Петков!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
- slavi_1914
- Контакти:
за: 3
против: 2
ПП: Да вярваш на любимия си отбор не е оптимизъм.
Бъдете кратки и точни Да или Не ?
против: 2
ПП: Да вярваш на любимия си отбор не е оптимизъм.
Бъдете кратки и точни Да или Не ?
Последна промяна от slavi_1914 на 23 авг 2009 19:49, променено общо 1 път.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Само ако вкараме първи гол,иначе ще е много трудно.
delpi написа:ss_killer написа:пожелавам тоя път Ласло Боднар да вкара ефектен гол но в собствената си врата
За съжаление понякога един такъв случаен гол накланя на 100% везните в полза на единия отбор! Колко интересна игра е футбола...
Така е.И за нас може да влезе един случаен в 20 мин,пък да видим има ли в гърнето боб...
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
slavi_1914 написа:Здравейте Левскарчета ! Или по-скоро здравейте ИСТИНСКИ Левскарчета !
Веч ми писна с тези теми че този не ставал,онзи не ставал,така трябвало иначе трябвало.......
Вземете се в ръце и разберете,че това е НАШИЯТ ЛЕВСКИ !
Какъвто е такъв ! Това е Левски и трябва да си го обичаме и точка !
Всички се пишат големи Левскари но колко от вас останаха като мен 15 мин. след мача да аплодират отбора ????
И нямаха търпение да се приберат да оплюят отбора във форума. Такиви фенове мерси не ни трябват. Тези който са истински ще си обичат отбора и ще вярват в него като мен дори и в ситуации като тази.
Във вторник като отстраним Дебрецен ви обещавам лично да се поровя 2 часа и да ви изкарам на всички коментарите от сорта на: "Да не се заблуждаваме. , В коя урна ще сме в Л.Е., Еди кой си не става за Левски ....."
Защото съм сигурен,че като ударим Дебрецен,защото сме по-класния тим в което съм убеден всички ще скочите и ще забравите как сте оплюли отбора.
Много лесно е човек да критикува и МНОГО ТРУДНО ДА ГРАДИ НЕЩО ! Типична Българска черта.
И последно вместо да плюете изразете своята подкрепа и своя кураж към момчетата те имат нужда точно от това сега и от малко спокойствие.Останалото го вижте във вторник. А предубедените в това,че ще отпаднем по-добре идете да пиете по една бира и гледайте някой друг мач.
НА ИСТИНСКИТЕ ЛЕВСКАРЧЕТА ЩЕ ВИ КАЖА,ЧЕ ВИЕ СТЕ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ. ТОВА Е ЛЕВСКИ ! КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ВЪН !
Точно така-подкрепям те напълно,надеждата умира последна!Сами не трябва да си подливаме вода,достатъчно псевдофенове на цецка тровят дискусии и спорове!Господ си знае работата-това го запомнете всички и САМО ЛЕВСКИ!
Няма втори като Божидар Искренов-любимец завинаги!
Re: ТОВА Е ЛЕВСКИ ! КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ... !
Berbatov-Nestsavash написа:_I_ эа Левски.
Тоя индивид за ЗА или ПРОТИВ ще го броиш?
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...