Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Войната в Украйна
Погледнах кои са полковника и интервюиращия :D Някаква лява организация
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Аз не коментирам интервюто, отговарям на "кучето".
Мисля, че поне на теб не е нужно да се обяснява с картинки.
Всеки може да си говори каквото иска, въпроса е да е подплатено с доказателства.
Стигнах до глупостите за Буча и Алепо и как видиш ли ти руската армия била най-хуманна и спрях.
САЩ или Европа е виновен е доста спорен въпрос за чалмарите.
Никой няма да ти влезе в къщата ако не го пуснеш
Мисля, че поне на теб не е нужно да се обяснява с картинки.
Всеки може да си говори каквото иска, въпроса е да е подплатено с доказателства.
Стигнах до глупостите за Буча и Алепо и как видиш ли ти руската армия била най-хуманна и спрях.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Всеки може да си говори каквото иска, въпроса е да е подплатено с доказателства.
OK, значи според теб това, което говори американският полковник не е вярно и той си измисля.
Ето, не боли да дадеш пряк отговор.
-
ReBorn1982
Естествено, че е вярно. Т.нар. "умерена опозиция" (кръстена така от западния политпроп) си бяха чисти джихадисти. Подкрепяни от САЩ. Даже Джон Макейн ходи да се среща с тях.
- bobonikolov
Groucho написа:ivan56 написа:Това кво общо има с това което пиша, само ти си знаеш.
Що, твоите писания имат ли общо с интервюто на този полковник Ричард Хейдън Блек, което bubka е пуснал?
Щото са чист спам.
Един американец казва, че САЩ поддържат Ал Кайда и Ислямска държава, а ти почваш да коментираш всичко друго, но не и това, което казва човекът.
Та, независимо с какво има общо, може ли да отговориш на простия въпрос дали си ОК САЩ да поддържат ислямски терористи и войните, които палят в Близкия изток да насочват бежанци от пустините към Европа?
Може примерно да кажеш, че това, което говори този полковник Ричард Хейдън Блек не е вярно.
И липсата на отговор е отговор.
Тук всеки може да изразява мнение. Полковника си е изразил мнението. Това е ок. Но има и други военни, които мислят обратното. И никой не прави трагедии от това. Фактите са следните- Русия почва война в Афганистан. Америка се възползва и използва всички средства за противопоставяне и започва да финансира всякакви паравоенни организации и да ги обучава. Нито е първия път нито последния, когато една от двете държави го прави. Преди това, когато Америка воюва с Виетнам един куп комунистически държави оказват пряка помощ на Виетнам във войната. Там има намесени руски изтребители, китайски военни летища, използване за излитане и кацане и т.н. Проблема е, че после американците подцениха чалмите и забравиха за тях. А на тях това не им хареса и започнаха да правят дивотии. Това е разликата с Русия. В Русия второ мнение няма или са на едно мнение с Путин или следва пандиз.
bobonikolov написа:В Русия второ мнение няма или са на едно мнение с Путин или следва пандиз.
Йеп, коректно.
А сега кажи ти, като американски гражданин, ок ли си твоята страна да подпомага Ал Кайда и Ислямска държава през 21-и век или полковникът лъже според теб? За Афганистан ясно. Леко напред във времето се придвижи и директно отговори. ОК е за теб, не е ОК за теб, полковникът лъже. Няма нужда от големи чаршафи с писания.
Groucho написа:ivan56 написа:Това кво общо има с това което пиша, само ти си знаеш.
Що, твоите писания имат ли общо с интервюто на този полковник Ричард Хейдън Блек, което bubka е пуснал?
Щото са чист спам.
Един американец казва, че САЩ поддържат Ал Кайда и Ислямска държава, а ти почваш да коментираш всичко друго, но не и това, което казва човекът.
Та, независимо с какво има общо, може ли да отговориш на простия въпрос дали си ОК САЩ да поддържат ислямски терористи и войните, които палят в Близкия изток да насочват бежанци от пустините към Европа?
Може примерно да кажеш, че това, което говори този полковник Ричард Хейдън Блек не е вярно.
И липсата на отговор е отговор.
Да.. И Ибан няма да ти отговори щото е като гъбено семе и много повече инат.. За него инакомислещите са хюмове но това е модерно и законно и съответно няма бан
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- bobonikolov
Groucho написа:bobonikolov написа:В Русия второ мнение няма или са на едно мнение с Путин или следва пандиз.
Йеп, коректно.
А сега кажи ти, като американски гражданин, ок ли си твоята страна да подпомага Ал Кайда и Ислямска държава през 21-и век или полковникът лъже според теб? За Афганистан ясно. Леко напред във времето се придвижи и директно отговори. ОК е за теб, не е ОК за теб, полковникът лъже. Няма нужда от големи чаршафи с писания.
Аз не знам САЩ да помага на Ал Кайда и Ислямска държава точно сега. За мен няма доказателства. Както казах полковника може да казва каквото намери за добре според него. Това неговата гледна точка. Ако има доказателства да ги извади и да ги покаже. Аз по същия начин мога да твърдя, че например Русия подпомага Ал Кайда и ИДИЛ. Ама това ще е мое мнение докато не изкарам факти и доказателства. Аз съм човек на фактите. По принцип не съм ОК, но тук доказателства за това няма, така, че моето мнение няма значение в случая. То има и руски опозиционери, които говорят разни неща за Путин ама тук има хора, които не им вярват. До като не излязат факти не мога да коментирам.
Нямало факти и доказателства, оня Путин ги раздели на умерени и неумерени. Тия не може да се трепят и за тях църикаме, другите може. Което пък не попречи да виждаме кадри с позиращи с отрязани глави умерени*.
Айде за сирийските енергийни ресурси да видим лъже ли тоя. Руски самолети чии цистерни бомбиха и изобщо кой и защо е крал чуждата собственост?
И изобщо според коя резолюция Коалицията влезе в Сирия?
* Умерени - добрите момчета.
Айде за сирийските енергийни ресурси да видим лъже ли тоя. Руски самолети чии цистерни бомбиха и изобщо кой и защо е крал чуждата собственост?
И изобщо според коя резолюция Коалицията влезе в Сирия?
* Умерени - добрите момчета.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Абе то и Путин уж отиде в Украйна да денацифицира 100 човека, ама доказано три групи армии от неговите са пълни с нацита.
Русич, Руска имперска лига и най-голямото наци Уткин от Вагнер със татутуирани нашивки СС.
Мхммм.
И нали ви е ясно, че Азов ако сега са 10К след тази руска свинщина ще станат 50К
Русич, Руска имперска лига и най-голямото наци Уткин от Вагнер със татутуирани нашивки СС.
Мхммм.
И нали ви е ясно, че Азов ако сега са 10К след тази руска свинщина ще станат 50К
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...