И къде в моя пост видя нещо, свързано с Крим ??!
Пиша си за Руси, КашУ и още нещо.
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:И къде в моя пост видя нещо, свързано с Крим ??!
Пиша си за Руси, КашУ и още нещо.
Мислех, че е във връзка с предните постове. Ма ти щом ей тъй си го изтряскал от нищото, тъй да бъде.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Не, няма нищо общо с Крим, просто използвах темата за отцепванията, за да се позакачам с моя приятел отсам Дунава.
А за Крим отдавна съм си изразил мнението, нямам какво да добавям.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Не, няма нищо общо с Крим, просто използвах темата за отцепванията, за да се позакачам с моя приятел отсам Дунава.
Нема се пуашиш за Крим, ше се върне в Юкрейн скоро. Щом НАТО има позиция по условията на санкциите, значи ше стани ра'отата. Санкциите са икономически, НАТО е отбранителна военна организация и общо не виждам, ама успеха е близо.

Заебете го Крим-хората там днес празнуват( Честит им празник!). Не са богати, не живеят охолно, не са цъфнали-но са спокойни и доволни. Ма хубава прокурорка имат-да ми падне в ръцете...
Тях не ги мислете, ами ние какво ще да правим?

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
-
sin4ec написа:Заебете го Крим-хората там днес празнуват( Честит им празник!). Не са богати, не живеят охолно, не са цъфнали-но са спокойни и доволни. Ма хубава прокурорка имат-да ми падне в ръцете...![]()
Спрем ли ракията и сланината всичко ще се оправи от само себе си!

fcb_bg написа:1982 написа:Не, няма нищо общо с Крим, просто използвах темата за отцепванията, за да се позакачам с моя приятел отсам Дунава.
Нема се пуашиш за Крим, ше се върне в Юкрейн скоро. Щом НАТО има позиция по условията на санкциите, значи ше стани ра'отата. Санкциите са икономически, НАТО е отбранителна военна организация и общо не виждам, ама успеха е близо.![]()
Не се пУаша, спокойно, за втори път тая вечер ме предупреждаваш за тоя Крим.

гражданин от село написа:sin4ec написа:Заебете го Крим-хората там днес празнуват( Честит им празник!). Не са богати, не живеят охолно, не са цъфнали-но са спокойни и доволни. Ма хубава прокурорка имат-да ми падне в ръцете...![]()
Ам пуснете си Канал 1 да чуете десебарите как опраят раотата.
гражданин от село написа:sin4ec написа:Заебете го Крим-хората там днес празнуват( Честит им празник!). Не са богати, не живеят охолно, не са цъфнали-но са спокойни и доволни. Ма хубава прокурорка имат-да ми падне в ръцете...![]()
Дали? Сега е Велик Пост и сланина не се яде. Поне аз не ям. Виж, ракийка си сипах-с последните кисели краставички за мезе...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
CTAHKO написа:Messi_fan написа:1982 написа:Ами, направи го де ..... само че ако се спазваха правилата в този форум, ти пръв трябва да отнесеш БАН вовеки.Щото всичките ти постове са евтини провокации, целящи да изнервят дадения потребител, той да те нагруби, а ти да изтичкаш до модераторската и да го натопиш, че е нарушил правилата.
Едва ли момко, едва ли.Аз съм един от малкото, които следят за спазването на правилата на този форум. Но пък от друга страна много добре си се самоописал. Малка комплексирана душица, вечно търсеща да се заяде с някого.
Само ми е чудно, защо си мислиш, че не сме те разкрили тук във форума. Отдавна си разкрит, какво тролче си. Понякога чак ми става жал за теб като видя, че хората вече си правят ташак с теб.
Не им обръщай внимание на хейтърчетатаТе не осъзнават, че това е неблагодарна, но жизненонеобходима дейност за нормалното съществуване на форума, с която все някой трябва да се нагърби, въпреки трупащите се негативи
Това е както слънцето за растенията, както водата за живите организми. А ти се справяш прекрасно с поетите задължения. Дори и аз самият не бих се справил по-добре, признавам си. Продължавай в същия дух и не се поддавай на евтините им провокации
Пък и какво да искаш от хора, които една книга не са прочели в живота си и тоя дето е прочел една книга (Винету) им е водач
Както се казва: "В царството на слепите, едноокият е Цар"
Благодаря Станко. Наистина ме трона това твое признание и уважение. Да го чуя от доказан форумен фундамент и незаобиколим фактор и авторитет е чест за мен. Поздрави.