ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ico_pld_80
Контакти:

Re: Цялото италианско войнство.....

Мнениеот ico_pld_80 » 23 окт 2009 17:44

white_devill написа:
Flash1912 написа:Той е палил свещи и в момента е по-доволен от всички локомотивци даже. Срам ме е от такива като него.

И аз палих и ви го казвах че всичко е голяяяяяяяяям балон ама вие изведнаж се помислихте за много велики ;) ;)

На Галка и е дошло ходи да видиш дали не е нещо сериозно аиде марш,отивай си при 4ерната половина на града :) :)

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 23 окт 2009 17:44

bgfutbol написа:
видолов написа:
Hacko1912 написа:не чакахме дълго да се появи и форевера ... аман

И някав бгфутбол страда от липса на внимание.Поне пи6и по кратко господин шоп.Дните на селския изти4ат това е най-важното 8-)

Да,страдам от липса на внимание,прав си смешко :)
Аз съм от Варна но сега живея в Бургас и ще бъда един от малкото които ще бъдат на стадиона утре вечер.А ти къде ще си,зад компа и ще се правиш на голям фен на Ботев?Хайде не се занимавайте с мен и някой други които сме ви като трън в очите заради истините които пишем а обърнете нужното внимание на "селския" и "селяните от Италия".

А най-големите селяни от варна и бургас ще оставим без внимание!!! :twisted:
Пичове стига сте се връзвали на долни провкации "Убий глупака с мълчание!!!"
Айде у лево и си гледай твоите палячовци

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 23 окт 2009 17:45

МММ.ХАЙДЕ ДА СПРЕТЕ ДА СЕ КАРАТЕ ВЪВ ФОРУМА?СТАВА ЛИ?В МОМЕНТА ИМАМЕ ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 23 окт 2009 17:46

botev forever написа:
Hacko1912 написа:не чакахме дълго да се появи и форевера ... аман

И все пак....

Кво все пак бе, кво? Какво е станало? Един сайт е написал, че някой се е отказал! Какво следва от това - нищо! НИЩО! Някой да е казал официално - няма сделка? Както и никой не е потвърдил наличието на сделка, за което ти мноо се кефиш, така и никой не се е отрекъл. Тва са фактите! Цялото италианско войнство утре ще се бие в Бургас, а ти... ти прочети Вазов!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

видолов

Мнениеот видолов » 23 окт 2009 17:48

Бгфутбол утре 6те сам при жена ти,да ме уте6ава след загубата
гаргамел обича хмел

Потребителски аватар
bgfutbol
Контакти:

Мнениеот bgfutbol » 23 окт 2009 17:50

quote]
Ти си от Варна ,живееш в Бургас,а пък си от Лефски :( :( :( интернационален си брат 4естно[/quote]
Обичам морето и мога да си го позволя да си избирам къде да живея за разлика от други.Преди това живях в Riccione(It.) i Rimini (IT) все на море така,че мен не ме мисли.Мога и на луната да отида и пак ще си бъда от Левски,някакъв проблем ли има?
Голям си видолов,голям си....;) чакам да те видя утре в клетката гладиаторееее :)
http://WWW.BGFUTBOL.COM Сайт N1 за аматьорски футбол в България!

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 23 окт 2009 17:52

Тоя бгфутбол ли е какво е ТО! се е регнал преди няколко дни и повечето му постове са в нашия форум??
Това какво ви говори само едно- просто провокатор който умира да дразни
Последна промяна от sokoban на 23 окт 2009 17:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 23 окт 2009 17:53

форевер

за 2ри път ще се самоцитирам защото ти пак се направи на хахо когато се отнесъх с добро и ясно и конкретно ти казах как стяот нещата ...

Hacko1912 написа:форевер

ще се оптам за последно да ти обясна полжението сега.

първо - трябва да се научиш да правиш разлика м/у факти и дрги подобни неща. твоето е комбинация от факти, интерпретация на факти, мнения, въпроси и настоявание. интерсно е, само да отбележа, че те са почти изцяло към/срещу италянците, а не към селския.

второ - има една освна разлика м/у теб и мен, и смея да твърдя повечето от тука присъстващите. Ти си фокусриан почти изцяло в/у един момент - колко италянците са платили и на кого. Било на футблисти, деятели или хотелиери. Аз съм фокусиран в/у друго - сделката! Всичко останало, вкл. пари платени или не, нови футболисти привлечени и картотекирани, таксита, хотелски стаи и прочие са второстепенни макар и не маловажни. но тяхната значимсот като факти се измерва само от гл.т. на едиснтвената цел - сделка да има и селяка да го няма.

И накрая най-важното - ти или ние от италянците не може да иискваме. можем да се надяваме на тях (или не), но те не дължат никому нищо, с излкючение на хотелите, което мен дребно ме интересува. Те НЕ СА собственици на Ботев Пловдив, НЯМАТ договри с нито един играч или служител на Ботев и прочие. От тази гледан точка, според мен ти тотално си сбъркал или прицела на своя гняв и въпроси или клуба. или и двете .

ico_pld_80
Контакти:

Мнениеот ico_pld_80 » 23 окт 2009 17:55

bgfutbol написа:quote]
Ти си от Варна ,живееш в Бургас,а пък си от Лефски :( :( :( интернационален си брат 4естно

Обичам морето и мога да си го позволя да си избирам къде да живея за разлика от други.Преди това живях в Riccione(It.) i Rimini (IT) все на море така,че мен не ме мисли.Мога и на луната да отида и пак ще си бъда от Левски,някакъв проблем ли има?
Голям си видолов,голям си....;) чакам да те видя утре в клетката гладиаторееее :)[/quote]
Дразниш ме защото си вреш носа където не ти е работа да проблем е,и ако искаш още нещо да ме питащ аз ще бъда в Бургас може да ме питаш ли4но.А извиняваи колко ма4а на Лефски си гледал наживо в последните 5 години :twisted: :twisted: :twisted: Пове4е няма да ти отговарям ако искаш пиши на ли4ен да се разберем за тва дето ти казах

Потребителски аватар
Mod 1912
Контакти:

Мнениеот Mod 1912 » 23 окт 2009 17:55

forever крачиш към границата на търпението...

Върни се в “Ботев”