Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 14 мар 2016 13:13

Nuke написа:Имаше и ученически лагери, в които ставаше мега купон. Ходил съм на Иракли и Дуранкулак. =)

То май и сега ги има лагерите, като гледам това: http://gap-tours.com/lageri.html
Обаче не съм чувал за деца, които ходят. Странно. :mrgreen:

Аз ходих по 14 дни на лагер в Равда и след това в Петрово Бърдо (Цигов Чарк) за по 14-15 лева картата от даскалото. И след това с родителите пак същата процедура :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 мар 2016 13:15

ivan56 написа:
HoUs4oOL написа:Жертвите на атентата в Турция са достигнали до 34 души...
А Султана вече е подпукал кюрдите в Ирак.

Султана единствената му грешка беше,че свали самолета на руснаците.
Сега доволно щеше да си пуца по тази измет и никой копче нямаше да му каже.

Те го нагласиха ;) Явно са го усетили какви ги мъдри и решиха да му сложат каишката на врата 8-)

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 14 мар 2016 13:15

Soulen написа:Правилно колега, в цял свят живота е такъв, а тези които плюят Запада и възхваляват Русия, да видят че там е абсолютно същото. Винаги е било същото. Аз съм се насочил или към Швейцария или към Уругвай, Нова Зеландия или Австралия.

Отиваш някъде на изолирано ( географски ) , където се искат визи за работа, където няма социални помощи за Сульо и Пульо.Където политиците са инструмент в ръцете на хората, а не обратното и си питаш к*у*р*а.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 мар 2016 13:16

1982 написа:Япония и Южна Корея, географски може и да се намират на изток, но отвсякъде принадлежат към модерния западен свят.

Дали пък запада не принадлежи на изтока 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 мар 2016 13:18

Thsmith написа:
CTAHKO написа:Сега и толкова няма 8-)

няма ако си с квадратно глава и можеш само да копаеш картофи или нещо подобно...

Точно тия с квадратното глава си мислят, че като дадат повече пари, ядат по-хубав салам 8-) Единственото дето е повече в по-скъпите салами са подправките ;)

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 14 мар 2016 13:20

CTAHKO написа:
Nuke написа:Имаше и ученически лагери, в които ставаше мега купон. Ходил съм на Иракли и Дуранкулак. =)

То май и сега ги има лагерите, като гледам това: http://gap-tours.com/lageri.html

Аз ходих по 14 дни на лагер в Равда и след това в Петрово Бърдо (Цигов Чарк) за по 14-15 лева картата от даскалото. И след това с родителите пак същата процедура :)

Демек само възрастните ходеха за по 20 дни, а децата висяха по цяло лято на море. Сега повечето хора едва събират пари за 1 седмица, а някои ходят и за по 2 дни. Смех.
Пък и сега кой ще ти даде 20 дни отпуска през август? :mrgreen:

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 14 мар 2016 13:24

CTAHKO написа:
Thsmith написа:
CTAHKO написа:Сега и толкова няма 8-)

няма ако си с квадратно глава и можеш само да копаеш картофи или нещо подобно...

Точно тия с квадратното глава си мислят, че като дадат повече пари, ядат по-хубав салам 8-) Единственото дето е повече в по-скъпите салами са подправките ;)

То откъде да си вземеш хубав салам пак има, но всеки си пазари от Кауфланд, Лидъл и т.н. Иди до близкото село да си вземеш домашна мръвка/мляко/яйца/сирене/кашкавал, но ще трябва да се набуташ малко за нафта и малко повечко пари за самия продукт.Познавам хора , които не само, че не си продадоха къщите на село, както е модерно сега, ами си засадиха ( не съм запознат дали термина е правилен ) домати, картофи, зеле, чушки ;) Опитай, даже е приятно хоби.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 мар 2016 13:37

Nuke написа:
CTAHKO написа:

Демек само възрастните ходеха за по 20 дни, а децата висяха по цяло лято на море. Сега повечето хора едва събират пари за 1 седмица, а някои ходят и за по 2 дни. Смех.
Пък и сега кой ще ти даде 20 дни отпуска през август? :mrgreen:[/quote

Дам, затова всяка година нови и нови хотели и заведения.И от юни до краят на август е някаква лудница. 8-)
Щото няма почиващи.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 14 мар 2016 14:25

ivan56 написа:Дам, затова всяка година нови и нови хотели и заведения.И от юни до краят на август е някаква лудница. 8-)
Щото няма почиващи.

Кой казва, че няма почиващи? Като го намериш това твърдение и го покажеш, може да продължим спора.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 мар 2016 14:39

Nuke написа:
CTAHKO написа:

Пък и сега кой ще ти даде 20 дни отпуска през август? :mrgreen:

Стига глупости!
Кога са ходили възрастните за по 20 дни на море?
1) Картите бяха за по 14 дни макс;
2) Имаше голям недостиг на квартири;
Я разхвърляйте 1 млн семейства за по 20 дни по квартири и ми кажете как точно ще стане този номер!

3) В нашето училище се падаха по 3-4 карти за черноморски лагер на клас (33 ученика ) и по 4-5 за планина;

Масово се ходеше при бабите на село, ... който нямаше баба на село - ключа на врата и кръстосваше улиците по цял ден :)
Селският туризъм бе много по-добре развит. Факт!

ПП: ...... и са взимали масово по 20 дни отпуск Август, защото ...толкова и се е работело! Развит Социализъм в действие .....

ПП2: ... и майките м/у 10 и 15 Септември бяха с по 200 кръвно, защото нямаше ни обувки, ни гуменетки, ни нищо за първия учебен ден ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Свободна зона”