Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

koi4i

Re: ГОНЗО ШАШНА СВЕТА С IQ!!!!!

Мнениеот koi4i » 05 мар 2009 16:45

И после ще кажеш,че си фен на цска ... Имате доста неща за оправяне,затова по-добре гледай при теб как е и остави Левски.Когато се оправите вие и сте на 6,тогава коментирай другите.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 05 мар 2009 16:47

GoDDeadman написа:А Димитър Пенев шашна журналистите,като успя да върже няколко думи в смисленото изречение:" Баси как се осрахме за купата"

Ами,той,Пената си е класик.Не знаеш ли,че е писател в свободното си време? :mrgreen:

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 05 мар 2009 16:48

Да не се е сравнявал с чичо Митко от Мировяне? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Koi4i,то си е присъщо за прасето да се бута все в чуждата паница и да не гледа собствената! ;)

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Мнениеот GoDDeadman » 05 мар 2009 16:53

До тук го раздаваме образцово за форум.Никакви псувни само леееки закачки и плоски шеги.Май така трябва да протичат споровете ни а не едните говеда а другите свине.Дерзайте защото винаги има едно НО.......
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 05 мар 2009 16:55

тоя път ЛЕВСКАРИТЕ не почнахме да се заяждаме,а чорбетата почнаха да търсят вината във всички други но не и в себе си
е нормално мисля за тяхната природа
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Трой4о
Контакти:

Мнениеот Трой4о » 05 мар 2009 16:59

М да Пената е класик, написа две книги,поне с една в повече от прочетените.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 05 мар 2009 16:59

:lol: :lol: :lol: Избрани бисери на Димитър Пенев:

"Задръстването е голямо, отбий в лоялното" (напътствия към шофьора)

"Не е честно, ще подам констатация" (при игра на карти)

"Момчета, тренировката ще се води от Краси Борисов, ако ви стане студено ще пуснем лампите"

"Запознайте се с новия си другар. Иван Трифонов от Янтра. Абе незнам дали е Иван или Трифон, но трябва да му поогънем краката, щото са малко криви. Страх ме е да не му пробутат лесно топката между тях" (1988 година, представянето на новото попълнение в ЦСКА Трифон Иванов)

"Знам ги много добре. Там са Марадоната и Каниджа. Те са европейски шампиони на Южна Америка" (на световното в САЩ преди мача с Аржентина)

"Момчета, днес ще играем по системата 4-4-3". След като му е направена забележка, че играчите стават 12 Пената отвръща: "Абе сега ще играем или ще броим."

"Познавам австрийците, много добър отбор. Бил съм и на стадионът им - "Кратера" (б.а. всъщност Пратера). Около него има много люлки" (Пената за Австрия)

"Испанците са опасни. Особено онова, къдравото - Киков. Имат и бразилче Жмуньо, който направо скрива топката на защитата". (Пенев за Атлетико Мадрид)

"Какво ми се пръскаш със скъпи парфюми. Това да не ти е модна къща. И стига си ги баламосвал другите с истории за света и за райската империя. Мен не ме интересува дали знаеш кой е Цезар, Мезар или Пезар. Аз искам да играеш футбол, ако не ще те пратя да учиш в БАН" (Пенев към Иво Димов)

"Не са нищо особено. Имат само двама нападатели, близнаци. Единият е на 26 години, другият на 27. С тях трябва да се внимава" (Пенев за Динамо Минск)

Пенев нарежда отбора: "Ти ще играеш в ляво, ти в дясно, ти в центъра"
Иво Димов: Ама Пена, ние станахме 12!
Пенев: Щом толкова говориш сега няма да играеш
(разбор преди мач)

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 05 мар 2009 17:09

Попай,поне ти не си от тъпото поколение което не знае защо отбора на Левски е в Подуяне,а не в Борисовата градина!Не мога да разбера защо падаш на нивото на провинциалистите станали софиянци покрай армията,милицията,Кремиковци или съпругата,които не знаят историята на стара София и футбола по онова време!Не се излагай!!! ;)

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 05 мар 2009 17:24

Алоооо , модераторите !!!!! Каква е тази тема. Я си вижте правилата . А на тоя "красавец", дето е пуснал темата мога само да му съчуствам за боката от болестта - цска. Тежка и нелчима..... :D :D :D
А колко е умен Гонзо ми е през оная работа. Вкарва ли голов ? Вкарва ! От него не искам нито шах да играе нито да решава инергрални уравнения..... Щото в БГ фугбол аман от мислители . Гледаш ги стигнат с триста зора пред противниковата врата и там трагедия .... едни мисли, едно помайване, едни дилеми, вътрешна борба на мотивите .... и никакви глове .... :D :D :D :D :D :D Примери ? Всеки ги знае ....
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
nikola28

Мнениеот nikola28 » 05 мар 2009 17:28

[offtopic]някой може ли да ми каже или да даде линк откъдето да си изтегля целия мач нюкасъл- манчестър юнайтед[/offtopic]
САМО СПАРТАК ВАРНА

Върни се в “Архив”