ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Цялото италианско войнство.....

Мнениеот veseo » 23 окт 2009 17:06

bgfutbol написа:Ще подкрепя "bоtev forever" защото ...!

Аз пък подкрепям Батков, защото върши добро на българския футбол!
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

bate goiko
Контакти:

Мнениеот bate goiko » 23 окт 2009 17:10

Кой е тоя форевер бе????

Потребителски аватар
bgfutbol
Контакти:

Мнениеот bgfutbol » 23 окт 2009 17:10

Е ти кой искаш да ни подкрепи,ти и тези като теб които повярваха на поредната простотия на селския,на една трупа италиански артисти?Естествено,че ще ти каже"аз казах ли ти" ще го кажа и аз,защото беше така.Само,че ти не вярваш на някой си там в форума а на оня селяк и един изтупан италианец ;) по нищо не се различаваш от бабичките които всекидневно ги лъжат по телефона,колкото са луди те за да повярват,толкова си и ти за да си вярвал на нещо подобно.Но така е като не си искарвал и 2 лева през живота си и не си платил и 1 лев заплата.Тогава може и да повярваш,че някой си,от някъде си,за незнам защо си ще дойде точно в БОТЕВ,ВЕЛИКИЯ БОТЕВ,и ще налее 5-10 милиона евро просто ей така,заради идеята.Има толкова клубове в Италия които всекидневно фалират и се връщат от начало,такъв е и Pisa,такъв беше и Peskara,Ankona,няма да отидат да налеят там,на отбори с традиции,стадиони,публика,печалби от нея,рекламодатели,а ще дойдат тук в България.Има толкова клубове във всички европейски държави които на драго сърце биха приели нови собственици в много по уредени държави от нашата,но не те ще вземат Ботев.Щом искаш да вярваш,ВЯРВАЙ!
http://WWW.BGFUTBOL.COM Сайт N1 за аматьорски футбол в България!

botev forever

Мнениеот botev forever » 23 окт 2009 17:12

ilian12 написа:
botev forever написа: ... И с какво може "голата истина" да дразни някой?може ли фактите такива каквито са да дразнят някой?Кажи да съм излъгал за нещо или обидил някого?И най-важното,ако не ми е болно за Ботев Пд ще влизам ли в конфликт с част от феновете?разбери писнало ми е от мошенници да управляват любимия ми клуб.

Ти си най-дразнещото мрънкало с което съм имал допир. За мен "истината" е моята безусловна вярност към Ботев, с нея се събуждам и с нея заспивам, другото са някакви факти, които лично мен ме дразнят, както ме дразни и човека, който не спира да ги повтаря. Да, поведението ти ме обижда. Щом искаш да влезнеш в конфликт с мошениците управляващи Ботев, направи го сам, защото нито предлагаш нещо практично, нито виждам някой да те подкрепя, а само чета твоите неспирни вопли.

Ти какво си садист или мазохист? Престани да бъркаш с пръст в раната. Доставя ти удоволствие да ни ядосваш или пък ти е приятно да обираш плюнките на форума.

Както виждаш правя го като ги нападам заради техните лъжи!!!!Друг е въпроса,че ти защитаваш точно тези мошеници?Би ли ми обяснил твоята безусловна вярност в Ботев Пд и към Пичони,Орнела,Салерно ли е,защото те са част от клуба?

Потребителски аватар
bgfutbol
Контакти:

Мнениеот bgfutbol » 23 окт 2009 17:16

veseo написа:

Никъде не съм писал,че съм за селския а напротив,много го издържахте,даже си мился,че последните памперси на децата му са от вашите пари ;).А докато Баткоф стигне селяка има много време,а и това което направи за клуба неможе да му се отрече,за разлика от вашия.
http://WWW.BGFUTBOL.COM Сайт N1 за аматьорски футбол в България!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 23 окт 2009 17:17

botev forever написа:Както виждаш правя го като ги нападам заради техните лъжи!!!!Друг е въпроса,че ти защитаваш точно тези мошеници?Би ли ми обяснил твоята безусловна вярност в Ботев Пд и към Пичони,Орнела,Салерно ли е,защото те са част от клуба?

Как точно ги нападаш? Къде видя Пичони, Орнела и Салерно да са се логнали във форума?
105 години / 4 поколения ботевисти!

ico_pld_80
Контакти:

Мнениеот ico_pld_80 » 23 окт 2009 17:17

botev forever написа:
ilian12 написа:
botev forever написа: ... И с какво може "голата истина" да дразни някой?може ли фактите такива каквито са да дразнят някой?Кажи да съм излъгал за нещо или обидил някого?И най-важното,ако не ми е болно за Ботев Пд ще влизам ли в конфликт с част от феновете?разбери писнало ми е от мошенници да управляват любимия ми клуб.

Ти си най-дразнещото мрънкало с което съм имал допир. За мен "истината" е моята безусловна вярност към Ботев, с нея се събуждам и с нея заспивам, другото са някакви факти, които лично мен ме дразнят, както ме дразни и човека, който не спира да ги повтаря. Да, поведението ти ме обижда. Щом искаш да влезнеш в конфликт с мошениците управляващи Ботев, направи го сам, защото нито предлагаш нещо практично, нито виждам някой да те подкрепя, а само чета твоите неспирни вопли.

Ти какво си садист или мазохист? Престани да бъркаш с пръст в раната. Доставя ти удоволствие да ни ядосваш или пък ти е приятно да обираш плюнките на форума.

Както виждаш правя го като ги нападам заради техните лъжи!!!!Друг е въпроса,че ти защитаваш точно тези мошеници?Би ли ми обяснил твоята безусловна вярност в Ботев Пд и към Пичони,Орнела,Салерно ли е,защото те са част от клуба?

Абе, ти си като Селския вси4ки му казват вън той пак се натиска,ми махай се бе дразниш,не ме интересува дали си прав или не 4естно,искам да не виждам темите ти.Твоите теми дори и да са верни са супер неуда4ни в ситуация като тази кагато вси4ки са изнервени

ico_pld_80
Контакти:

Мнениеот ico_pld_80 » 23 окт 2009 17:19

bgfutbol написа:
veseo написа:

Никъде не съм писал,че съм за селския а напротив,много го издържахте,даже си мился,че последните памперси на децата му са от вашите пари ;).А докато Баткоф стигне селяка има много време,а и това което направи за клуба неможе да му се отрече,за разлика от вашия.

Ти нямаш ли срам от вашия отбор та си тръгнал нашия да коментираш.Мисля 4е и вие не сте цвете за мирисане за да даваш акъл тук.Коментирай във форума на Лефски

botev forever

Мнениеот botev forever » 23 окт 2009 17:22

ico_pld_80 дай една удачна тема!С радост ще я коментираме всички.И запомни не знам дали си прав,но ще се боря за правото ти на мнение.Нядавам се да не се държиш като новия Гьобелс и да ми отнемаш правото на мнение.

botev forever

Мнениеот botev forever » 23 окт 2009 17:23

ilian12 написа:
botev forever написа:Както виждаш правя го като ги нападам заради техните лъжи!!!!Друг е въпроса,че ти защитаваш точно тези мошеници?Би ли ми обяснил твоята безусловна вярност в Ботев Пд и към Пичони,Орнела,Салерно ли е,защото те са част от клуба?

Как точно ги нападаш? Къде видя Пичони, Орнела и Салерно да са се логнали във форума?

Не бой се!!!Има кой да им донася.

Върни се в “Ботев”