Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 фев 2011 13:53

По всичко изглежда, че ще си останем без португалски - "младежки" национал ... :lol:
Аз се смея, ама - не ми е до смях !
Като продаваш ключов играч играещ на невралагичен пост .... би трябвало да си готов със заместник !

Естествено, че ще изчкаме да видим къде Ясен ще го вреди Матондо, но гледам, че на доста хора ни е ясно, че ни трябва още едно крилце ... по възможност - ляво !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 06 фев 2011 13:56

Да аз мисля,че ще вземат някой свободен агент до края на лагера в Кипър.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 06 фев 2011 20:39

Интересно ми е как се представят Матондо и Димов, но никакви новини няма никъде :| :roll:

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 06 фев 2011 22:38

Не само на теб и на мен ми е интересно,но наистина няма никакво инфо... :?

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 07 фев 2011 10:12

мислех да пусна отделна тема ама се стърпях като видях толкова много модове.Та става въпрос за едно момче с номер 15-казва се Горанов.Тая юношка ме изпълни от кеф след като изгледах подробния репортаж от Спортал.Честно да си призная не познавам добре играта,обаче тва момче ще задмине Жо-вчера на два пъти кви финтове направи абе изкефи ме.Ако някой знае повече за него нека пише,МОЛЯ.

а от дясно сме играли с Попадийн още един талант,който дори и гол вкарва.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zahari66
Контакти:

Мнениеот zahari66 » 07 фев 2011 10:55

http://football.sportal.bg/news.php?news=285524

Ето това е интересно дано е истина и да стане.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 07 фев 2011 11:29

zahari66 написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=285524

Ето това е интересно дано е истина и да стане.

:) Дали ще пие колкото Ричи?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 фев 2011 11:34

zlatan написа:мислех да пусна отделна тема ама се стърпях като видях толкова много модове.Та става въпрос за едно момче с номер 15-казва се Горанов.Тая юношка ме изпълни от кеф след като изгледах подробния репортаж от Спортал.Честно да си призная не познавам добре играта,обаче тва момче ще задмине Жо-вчера на два пъти кви финтове направи абе изкефи ме.Ако някой знае повече за него нека пише,МОЛЯ.

а от дясно сме играли с Попадийн още един талант,който дори и гол вкарва.

Мда ... много ме радва и мен Горанов.
Той направи впечатление още в мача с ония гърци ...
Виждам, че вчера отново се е представил страхотно !
Какво по хубаво от това ?
Що да не замести Жо, както междудругото предвидих тук, преди няколко дена ... :lol:
Дано Гонзо и Ясен виждат това, което ние феновете забелязваме ... потенциала на този младок !
А не например, щото Матондо е чужденец ... да изяде развитието на момчето.
При все, че май тоя е по скоро дясно крило ... или предпочита да играе зад нападателя.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 07 фев 2011 14:24

THE G.A.M.E написа:
zlatan написа:

Дам определено е хубаво че имаме млади надежди. Лично не съм гледал как играе въпросното момче но определено ми направи впечатление в коментарите за мача колко често се споменава.

П.П. А относно селекцията ако изключим Димов, честно казано не виждам защо въобще имахме такава. Не оспорвам качествата на привлечените играчи въпросът е че действително в точно този момент не виждам с какво точно ще променят нещата. Но това си е лично мое мнение не ангажирам никой с него ;)

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 07 фев 2011 18:31

Грийн, Мюлдер, Димов и Младенов са отличниците в "синьо"
Изображение
Сержиньо Грийн, Дъстли Мюлдер, Даниел Младенов и Даниел Димов се отличиха с играта си при успеха на Левски с 1:0 над Белхатов във втората контрола на българите в Агиа Напа. Първият действаше като централен защитник в двойка с Иво Иванов и през второто полувреме спаси сигурен гол при 0:0. Мюлдер и Младенов пък създадоха много грижи на поляците по дясното крило. Българинът дори можеше да открие резултата още преди изтичането на първата минута, но не успя да уцели вратата. Мюлдер пък получи единственият жълт картон в двубоя. През втората част той изпусна нервите си и извърши груб фаул. Преди това обаче холандецът също беше ритнат и това явно го провокира да влезе грубо в краката на свой съперник.

Даниел Димов също заслужава добри думи, защото се бори много и отне доста топки в изпълнения с единоборства мач. За него това беше първи цял двубой за Левски, тъй като срещу Александруполи в Гърция той получи контузия в самото начало на срещата, а вчера срещу Дубница игра само 30 минути.

В същото време дебютиралите като титуляри Марко Видович и Жанвион Юлу-Матондо не бяха толкова убедителни. Черногорецът реализира победния гол малко преди края, но като цяло не очарова си изявите си. Същото важи и за взетия от Рода Юлу-Матондо, който ще се запомни само с един пробив и с пропуск в 63-ата минута, когато не успя да завърши много добра атака на "сините".

Димов изглежда,че бързо се е вписал в отбора и може да върши чудесна работа,Мюлдер дано върне формата си от началото на сезона,за Грийн май всички знаем че е класен футболист,Младенов в този мач също е бил доста активен по-дясното крило дано продължи с добрите си игри и в първенството.Матондо и Видович не са се представили на ниво,но и за двамата знаем че е нужно малко време да се сработят с отбора.
Дано глсуват повече доверие и на младите Ивано Горанов и Христо Попадиин както и на защитника Стамболийски.

Върни се в “Архив”