Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот No Pyro No Fun » 10 юни 2013 19:04

Изображение
"No Pyro No Party"
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 11 юни 2013 00:36

След като снощи стана ясно, че сливането между Литекс и ЦСКА ще роди ЦСКА 1923, който тим ще цели да наследи историята на стария офицерски тим АС-23, хиляди фенове на “червените” останаха разочаровани заради отпадането на символната 1948 година.

“Имам три шала с голям надпис 1948, както и два стари екипа, на които на емблемата пише същото число. Сега ще трябва да си купувам нови сигурно” - недоволен бе ревностен фен на ЦСКА, който подкрепя тима с десетгодишни фенски артикули.

По-недоволни са тези с татуировки, включващи считаната за начална на сегашният ЦСКА 48-а година на миналия век. Стотици са тези, които са изографисали част на тялото си, гарнирайки свещените за тях четири букви с цифрите, които се очаква да отпаднат в полза на 1923.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 00:39

Гришата що не прекръсти Литекс на ЦСКА 1914, тамън догодина 100-годишнина да си честват хорицата ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 01:25

Удоджи, и в сайта на Офанзива я има новината:

https://www.facebook.com/offensivecska

Литекс се мести в София и се прекръства на ЦСКА 1923, а ЦСКА се ликвидира.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 юни 2013 02:00

1982 написа:Удоджи, и в сайта на Офанзива я има новината:

https://www.facebook.com/offensivecska

Литекс се мести в София и се прекръства на ЦСКА 1923, а ЦСКА се ликвидира.

Аха, мерси за линка. Ами, честно казано не знам какво да мисля вече - тотално ме заболя главата и почти всяко мнение за ситуацията започва да ми звучи логично. Ще почакаме и ще видим окончателния развой на нещата, защото лично за мен все още остават някои неясни моменти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 11 юни 2013 19:44

Няколко силни снимки Изображение
[offtopic]Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 юни 2013 21:57

Аз искам да сложа едно странно за левскар мнение:
Ако ЦСКА утре или след месец-два приеме вариант А окръжна, ще получат ли извинения за хулите? Или пък ако дълговете им бъдат погасени частично, с план и гаранции за издължаване за 3 години, да речем? При тези два варианта ЦСКА запазва и име, и история, и достойнство. Е ?
Колкото до лансираният вариант-ликвидация на ЦСКА и преименуване на Литекс в нещо си с подобна абревиатура, то той е очевидно нечестен, неморален, незаконен и създаващ опасен прецедент. Да не говорим, че той слага кръст на историята и традициите на ЦСКА, подменяйки го с преименуван провинциален частен клуб. Подобна схема със сигурност ще предизвика интереса на НАП, БФС, Прокуратурата и тези, на които ЦСКА дължи пари. Както и на УЕФА, която е много " благосклонна" към подобни тарикатлъци. Както спомена Домусчиев, а всъщност и ГГ, нещата са доста сложни всъщност...
Обединение , както се опитват да насаждат някои, няма да има. При обединението остават дълговете и делата, а това е проблемът-ГГ няма такива пари, а и да има-не е луд да ги дава. За чий му е това обединение, та той може и без него да си дойде в ЦСКА, да откупи дяла на Титан за 1 лв, да погаси дълговете и да тръгне начисто. Ако има 20-30 млн излишни.
Та, към днешна дата ГГ не е в ЦСКА, а в Литекс. Литекс и ЦСКА са подписали декларации, водят подготовка и ще участват в жребия за А група. Няма индикации в БФС за готвени промени, такива са фактите.
Какво ще стане, предстои да видим. Аз лично не се притеснявам от ГГ в ЦСКА, с него ние водим битка от 15 години, и то интересна! Но битката си е достатъчно жилава и без да преименува Литекс на ЦСКА 23 48 еад. Така или инак, ако има някакво развитие, един от основните ни съперници ще изчезне от картата. Реално погледнато, ГГ няма какво да предложи повече от досегашното-независимо как ще се казва. Но ако всичко е направено съгласно законите-претенции не мога да имам. Присъствието на Титан в схемата обаче навява на някои мисли...
В момента основание за критики към ГГ и ЦСКА реално няма. Хората сондират, опипват, проучват. Ние и медиите правим догадки... Ясно е, че ЦСКА загива и фалира, и нещо трябва да се предприеме там, но това е от тяхната компетенция. Да не изпаднем в положението да им честитим и да ги поздравяваме за решението след някой и друг ден?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 11 юни 2013 22:30

Защо след някой друг ден, като може още сега да ни честите :)
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 юни 2013 22:37

валидол за теб написа:Защо след някой друг ден, като може още сега да ни честите :)

За кое?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 юни 2013 23:21

Кашчей написа:
Udoji90 написа:След този коментар по-скоро ти се показваш като жалък. ;)

Докато имате "фенове", като цска майна, шивача, гражданин от село... кой ли ще жалкият?
Да не споменавам никове, които не са на същият човек.

Тези въпросни фенове си имат глава на раменете и сами преценяват поведението си - аз от тяхно име не говоря. Но да се поставят всички под общ знаменател и да се говори "Ах, колко жалко е да си чорбар!" е глупаво (още повече пък към това да се прибавя клипче на песен, свързана с люляци - днес и други го направиха в други теми и продължават да го правят, а не са интересни). Както виждаш, и аз отговорих директно на един човек, а не ги приравних всичките към един негативен образ - феновете не ги деля на сини и червени, а на свестни, с които може да се води нормален диалог, и на невъзпитани, които провокират, обиждат и се заяждат.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”