Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

riftwar
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот riftwar » 31 юли 2019 08:37

Представям си някой ден като се продадат Ейолофсон и Тиам, как сайта ще бъде счупен от рев.
Продължавам да твърдя, че ако намерят отбор и на Паулиньо за над 1 млн. евро, трябва от представляващата ги агенция да поискаме незабавно още 2-3 играча, а не да разчитаме на едни познати селски тарикати агенти, които реално са причината да затънем в дългове и да сме в безизходица да приемаме всяка що годе читава оферта.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 31 юли 2019 08:56

Не бе ясно е че щом му дават добра заплата и голяма сума ще иде там, няма как.
Можеби от ръководството знаеха и за тва купиха футболисти.
Взимането на Неделев за мене ще е грешка, особено за неква космическа сума коята вероятно ще искат от Сопот
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 31 юли 2019 09:09

Колко според теб си заслужава да се плати за Неделев?

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 31 юли 2019 09:10

Мариани е добър футболист, даже най-добрия в отбора, но ръководството е преценило, че шампиони не можем да станем, дори с него. В случая по-скоро са прави да го продадат, защото не можем да предложим такива условия на играча, а и не е първа младост, че да откаже 1 милион евро за година, за да дойде оферта от Запад и да се развие повече.

Трябват ни подобни евтини футболисти, от които да изкараме някой лев, докато излезем от дупката някой ден.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 31 юли 2019 09:21

0 трябва да се плати за Неделев, а дали и въобще трябва да идва .......
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 31 юли 2019 09:30

Warped написа:0 трябва да се плати за Неделев, а дали и въобще трябва да идва .......

Ето, това е, убеден съм, че и други мислят така.
Марияни - 28 год.
Неделев - 26 год.
Марияни - швейцарец
Неделев - българин
Марияни - национал - йок, never
Неделев - 25 мача за национала
Марияни - не може да бие статични (цял сезон го слушахме)
Неделев - бие статични и то добре.

Последен сезон
Марияни - 11 гола
Неделев - 14 гола

Що пуснахме Марияни за такава смешна сума? Трябваше да му вземем 2-3-5 млн.
Неделев струва 0, по-добре да не идва.

Ръководството обаче не мисли по цитирания по-горе начин?
- Еничари!
........

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 31 юли 2019 09:37

Това си е твое заключение, що го приписваш на мене.
Непринуден:

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 31 юли 2019 09:41

И аз си мисля, че ако инвестираме парите от Марияни в Неделев и Кр. Димитров например (защитата ни е леш) ще сме с класа отгоре и ще покажем истински амбиции за развитие. Не разбирам каква е тая драма за Давиде. Преди 4-5 години изобщо нямаше да му обърнем внимание. Не, че е лош, просто не заслужава този рев. Със сигурност, обаче той няма да реве толкова за нас. Човекът си урежда страхотен за него трансфер, ще си цъка две-три години там и после цял живот ще си харчи паричките с кеф.
110 години любов!

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 31 юли 2019 09:46

Добре де, само аз ли не разбирам с какво толкова Димитров ви е направил впечатление? :) В мача срещу нас беше тотал щета. А в онова положение, в което се наведе и по този начин Станислав Иванов излезна сам срещу вратаря искрено ме изби на смях. Ще взема да започна да гледам мачове на Ботев заради това прехласване по него. :lol: Реално, аз поне му знам името единствено заради гола, който вкара на тирето за купата. Освен това, не чак толкова отдавна беше обявил, че му е рано :lol: за трансфер в Левски и предпочита да си остане в Ботев.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 31 юли 2019 09:51

Димитров е млад и има талант. Може да се развие. Има физиката за добър защитник. С работа ще стане един от най-добрите в България. От друга страна нашите Каргас и Рейш не са много по-добри.. да не кажа хич. Надеждата ми е Холмар да се възстанови и да си върне формата от преди онази контузия.
110 години любов!

Върни се в “Левски”