Левски - Видима-Раковски 19.11.2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Re: Левски - Видима-Раковски 19.11.2011

Мнениеот B3ATS » 20 ное 2011 09:48

Изображение

Не виждате ли , че камерата е под ъгъл ? Ако се измести централно ще се види , че защитника на Лески е с 1/2 метра по-назад от нападателя в бяло.

zizilot

Мнениеот zizilot » 20 ное 2011 09:52

SANSIRO7 написа:
BadBoy написа:При положение, че няма какво да се вземе за някакъв ориентир, няма как да се твърди и едното и другото.

Изображение

Тук единствената загадка е, къде е Старокин?

Къде е Старокин е въпрос засягащ 90 минути от всички мачове на Левски.

Така е ама къде беше охлюва от Своге и по какъв начин изгуби топката в центъра не се ли запитваш и какво прави на терена 90мин тази особа нашия Гигс или един колега тук го сравняваше като Дел Пиеро

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 ное 2011 09:59

milen.hristov написа:Пореден слаб мач при това на Герена,не е сериозно за 15 мача (включително и тези от ЛЕ) да си надиграл само Локо Сф.Няма как и да искаме
да е друго яче положението,след като на Герена излизаме да побеждаваме без нападател,разбира се и резултатът беше очевиден на полувремето.
Лично за мен това е един от най-страхливите отбори които съм гледал,дано се направи необходимата селекция през зимата,за да не изглеждаме по
подобен начин и на пролет.
П.Илиев-без вина за гола но е притеснително,че отново го получи.Мюлдер и Иво Иванов бяха на ниво;Милиев изигра поредният си слаб мач;
Старокин не си и заслужава да бъде коментиран-безобразен и неадекватен през през целият мач,с вина е и за гола(независимо дали има засада
или не).Грийн,Тасевки и Гаджев бяха на ниво.Йовов-отново се представи слабо,Младенов-ужасно слабо,И.Цветков-най-слаб от всички тримата в
предни позиции.Балтанов-игра пет минути но направи грешки през тях за цял мач;Т.Христов-сериозно неориентиран през цялото време откакто
влезе;Арс е единственото позитивно,отново вкара и ни спаси от поредният срам.
За пореден път ужасно част от феновете донесоха не по малък срам и от отборът през този полусезон,и издигането на едни плакати които само те
си разбраха,за съжаление благодарение на групичката около владко гугутчицата и сз се превръщаме в една посредствена публика,или поне такова
впечатление оставяме в страничните наблюдатели.

"...не е сериозно за 15 мача (включително и тези от ЛЕ) да си надиграл само Локо Сф."
Аз ще ти кажа кое е несериозно!Несериозно е само след два мача с новия треньор да искаш да играем като (БГ)Барса!

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 20 ное 2011 12:09

[center]82'
Сьорд Арс лижи на терена, изнасят го на носилка.[/center]
От коментара на Гонг Директно :lol: :lol: :lol:

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 20 ное 2011 13:18

Разбира се, че вчерашният мач беше доста изнервящ, това е ясно. Обръщам внимание обаче на това как игра отборът, когато спазваше указанията на треньора. Още след първото полувреме се виждаше какво им е казал, а именно да играят с бързи и къси пасове, двойни, както и да пресират. Е, 15 мин. го правиха и играта вървеше. После отново се започна с връщането назад на топката, дългите пасове и безумни центрирания. Това е така, но за два или три мача няма как да им се промени заученото на футболистите, треньорът си го и каза. Може и да може, но на някой голям европейски отбор :) От два мача обаче аз лично видях много работа, която е свършил Костов и то отлична работа. Стилът, който ще налага ми пасва и съм с две ръце ЗА, да му се даде време да доразвие идеята си. Притеснява ме обаче как Арс ще се впише в тази игра, по-скоро ми се струва, че ще е безполезен. Вчера вкара, но пак играта му куцаше здраво. Имам чувството, че ако ви събера тук от форума, ще спирате топката и подавате по-добре от него... Също така защитата куца и се надявам ако идват трима нови, както се говори, то да са един нападател и двама защитника. Важното е, че си взехме мача, вчера и Манчестър Юнайтед биха с един гол и никаква игра, но си взеха мача.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 ное 2011 13:22

balef написа:Единствения треньор който може да направи от Левски отбор това е ХЕРО !

Това нападка срещу новия треньор след само един мач ли е?
Внимавай как ще отговориш, защото много хора ще си направят извод за интелектуалното ти ниво.

Иначе, браво на Видима. Доста добре играха.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 20 ное 2011 13:32

milen.hristov написа:Пореден слаб мач при това на Герена,не е сериозно за 15 мача (включително и тези от ЛЕ) да си надиграл само Локо Сф.Няма как и да искаме
да е друго яче положението,след като на Герена излизаме да побеждаваме без нападател,разбира се и резултатът беше очевиден на полувремето.
Лично за мен това е един от най-страхливите отбори които съм гледал,дано се направи необходимата селекция през зимата,за да не изглеждаме по
подобен начин и на пролет.
П.Илиев-без вина за гола но е притеснително,че отново го получи.Мюлдер и Иво Иванов бяха на ниво;Милиев изигра поредният си слаб мач;
Старокин не си и заслужава да бъде коментиран-безобразен и неадекватен през през целият мач,с вина е и за гола(независимо дали има засада
или не).Грийн,Тасевки и Гаджев бяха на ниво.Йовов-отново се представи слабо,Младенов-ужасно слабо,И.Цветков-най-слаб от всички тримата в
предни позиции.Балтанов-игра пет минути но направи грешки през тях за цял мач;Т.Христов-сериозно неориентиран през цялото време откакто
влезе;Арс е единственото позитивно,отново вкара и ни спаси от поредният срам.
За пореден път ужасно част от феновете донесоха не по малък срам и от отборът през този полусезон,и издигането на едни плакати които само те
си разбраха,за съжаление благодарение на групичката около владко гугутчицата и сз се превръщаме в една посредствена публика,или поне такова
впечатление оставяме в страничните наблюдатели.

Важното е,че победихме!!А и как искаш да показват игра след като едва от две седмици тези футболисти тренират вече сериозно и слушат указания от човек който освен че има повече от 2 грама мозък в главата си разбира и играта футбол.В същото време виновникът за състоянието на отбора дава интервюта и с цялата с наглост обеснява,че не му харесвала играта в защита и,че Арс не бил идеал за нападател на Левски.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 ное 2011 14:35

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CeZHR2ccqLA[/youtube]......Kry7en 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 ное 2011 14:55

Много ми хареса играта на Дъстли през целия мач. Активен по фланга и дори когато загуби топката успява бързо да се прибере и да си покрие зоната, за разлика от другото бекче :mrgreen: Искрено се надявам да успеем да задържим холандеца, наистина притежава страхотни качества това момче-пробивен е, влиза твърдо в единоборствата, ръстов е - което му позволява да печели и високи топки, има голяма крачка - трудно може да го надбягат бързи футболисти, а и вчера ми направи впечатление играта без топка, особено когато отборът изпълнява статични в половината на противника ... страхотен играч, дано да остане и след зимата :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 20 ное 2011 19:01

Нещо тактиката ви с хиксовете на преките ви конкуенти май не сработи 8-) Имам предвид тези изказвания :)
Остава само Черноморец да врътнат един равен или да паднат.
И Левски е с актив от 30 точки, две по- малко от Цска, които гостуват в Ловеч..

Върни се в “Архив”