Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Re: Левски взе първото си ново попълнение

Мнениеот NO MERCY » 25 май 2010 20:50

[quote="Captain Stottlemeyer"]Айде по-кротко с оценките! :evil: И Стоичков преди години го взеха с джипката от Харманли, не от Барселона.... :lol:[/quo

Пич споко със нервите,ще ти трябват :) а аз само си изказах мнението за момчето,ако има и други бивши футболисчета в форума и които са играли срещу него и те ще кажат същото ;)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 25 май 2010 20:55

Captain Stottlemeyer написа:Айде по-кротко с оценките! :evil: И Стоичков преди години го взеха с джипката от Харманли, не от Барселона.... :lol:

Мислиш тоя ще е страхотен футболист и ще го продадем в Милан след 1 година.На 26 години е и е играл предимно във В и Б група.Такава селекция ли приляга на отбор като Левски ?

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 25 май 2010 21:00

Blue_Lion написа:Скептично съм настроен към този този трансфер,но все пак Щърков може и да ни изненада приятно! Ще видим скоро ;)

За жаост се съмнявам ама ще стискам палци

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 25 май 2010 21:02

LaRgO написа:
Captain Stottlemeyer написа:Айде по-кротко с оценките! :evil: И Стоичков преди години го взеха с джипката от Харманли, не от Барселона.... :lol:

Мислиш тоя ще е страхотен футболист и ще го продадем в Милан след 1 година.На 26 години е и е играл предимно във В и Б група.Такава селекция ли приляга на отбор като Левски ?

Да!Щом ги искате,значи ви приляга.Друго е примерно се обажда Гоце на Борносузов и му нарежда да облече синярта фанелка.По добре ли ви звучи,или просто познато?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 25 май 2010 21:04

Щърков е футболист, който, смея да твърдя познавам малко повече от нормалните любители на футбола у нас и мога да кажа, че има качества да е сред водещите леви бранители в повечето отбори в А група, но дали има сили за Левски предстои да разберем. Все пак така или иначе нямаме резервен ляв бек, така че дори само заради това трансфера си струва ;)
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 25 май 2010 21:13

Пак на кило пазаруваме...уупс взимаме.Новия Миро Антонов.Лично аз не очаквам кой знае какво от него,но да видим.Бисер Иванов,май дойде от още по-малък отбор.
110 години любов!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 25 май 2010 21:20

Сигурно съм тъп, щото съм дърт (по-скоро щото не разбирам от далавери), ама защо ще се хвалиме за наш бивш играч, когото вече сме ритнали?!... Хвалиме се и за Боронсузов, ама и него го гледахме на "Герена"?!... Всичко смърди яко, ако питате мен!!! :evil: :geek:
Имам предложение: Майните далече от софийският "Левски"!!! :evil: (Е, няма толкова бедна емотиконна библиотека!... :oops: )
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 25 май 2010 21:23

Captain Stottlemeyer написа:
james написа:Щом не могат и на етрополе да платят трансферна сума значи много са го закъсали

Вие нали сте добре: И тази година влязохте в Европа, козирката на стадиончето в кв. "Свобода" още се крепи, имате си и мачти за осветление (осветление ще имате след 10-20 години, може би ;) ), събирате публика за 10-на вагона...... Ехе-е, кой като вас! :mrgreen:

Тия дето ви създадоха и вас и братята ви ни поддържат стадиона за това е такъв а ако не се беше намесила държавата щяхте да видите европа през крив макарон и вие и ваште братя а на вас ви пожелавам Камбуров за следващ трансфер :)

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 25 май 2010 21:28

rstein написа:Идва и Емил Аргиров - Животното! :lol:

Ти се смей ама това момче е рядък талант,няма какво да го хваля излишно,ако е при вас сами ще се убедите.
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот sostenere » 25 май 2010 21:39

Започва супер селекцията пичове... това е, голям трансфер, голямо нещо... как са успяли да го вземат не знам, браво на Батков, браво на Баждеков, браво на скаутите за добре свършената работа... сега ще пия една студена бира по този случай, селекцията ни започва подобаващо, дано продължим в същия дух...
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Върни се в “Архив”